صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
خاطرات سکسی
/
رابطه خواهرم و قتل او
<<
1
...
9
.
10
.
11
.
12
.
13
.
14
.
15
.
16
.
17
.
>>
نویسنده
پیام
bankmeli
اعضا
#
: 3 Apr 2008 17:24
بانک ملی ایران ضمن اعلام حمایت مالی از این تاپیک ، شما عزیزان را به مطالعه آن دعوت می کند
بانک ملی ایران - حامی سکس در ایران
http://www.avizoon.com/forum/26_59281_0.html
هرجا سخن از اعتماد است نام بانک ملی ایران می درخشد
ali_ghah1983
اعضا
#
: 17 Apr 2008 01:36
آخه لامفورمانوس مگه مملکت ما قانون نداره الاغ عوضی(البته بلا نسبت الاغ) این کاری که تو کردی مثال واقعی بی غیرتی اگه ادم کشتن غیرته بس ادمائی مثل (خفاش شب بیجه پاکدشت ) از همه با غیرترند همین شماها مملکت مارو عقب انداختین ما رو متهم به سکس با محارم میکنین بعد خودتون با غیرت فرض میکنین تو همون لامفورمانوسی(یعنی کسی که گوشت مادر خود را میخورد) اصطلاحی در زبان زولو
neo22a
اعضا
#
: 22 Apr 2008 02:48
اگه شما غیرت داشتید نمیذاشتی تا نیمه شب خواهرت لاس بزنه چی چی دم از غیرت میزنی به جا اینکه پسر رو ناکار کنی رفتی خواهرت کشتی این یه طرف قضیه
وقتی خودت با یه دختر سکس میکنی اون موقع دیگه غیرت وجود نداره
قرار نیست هر کس میاد اینجا با خودش ور بره اینجا برای انایی با نوع سکس که شما به نوع حیونیش عادت داری
mazdakk
اعضا
#
: 1 Jun 2008 06:42
فقط میتونم بگم خاک بر سرت
من حاضر نیستم کسی نگاه به خواهرم بکنه ولی اگه هر کاری هم که شد هیچ وقت اجازه ی قتل به خودم نمیدم
من خودم سکس با خواهرام داشته ام ولی باز اجازه ی سوء استفاده به هیچ غریبه ای نداده ام
ولی تو بدبخت ....
اصلا تو فکر کردی چه کاره ی دیگرانی؟
فکر میکنی خواهرت بردته؟ یا خریدیش؟
parnia
اعضا
#
: 22 Sep 2008 23:32
وای بر من , گر تو آن گم کرده ام باشی ....!*خدايا سپاس...*
saedb
اعضا
#
: 23 Sep 2008 03:21
و خداوند زمين را آفريد و گفت : اي بنده .. برو حالشو ببر
lvl_naderi
اعضا
#
: 24 Sep 2008 01:04
بابا این کوس کش شما رو ااسگول کرده طرف شرط میبندم دختره خواسته ببینه اگه خواهرتون همچین اتفاقی براش بیفته شما چی کار میکنید.
در ضمن شما هیچ از خودتون پرسیدید این کوس مشنگ وقتی خواهرشو کشته چرا اعدام نشده اون وقت اون طرف اعدام شده تازه وقتی شما با یه دختری سکس منی شلاق میخوری و مدتی میوفتی زندان اگه طرف زن باشه وشوهر داشته باشه شاید سنگ سار کنند که هین حکم هم خیلی وقته که قدقن شده فقط جریمه شلاق و زندان اونهم با زن شوهر دار ولی اگه دختر باشه باید بگیریش
خندم از این کوس شعرهاش میاد که سریع میگه پسره اعدام شد منم زدم خواهرم رو کشتم و حالا اومدم تو سایت سکسی و دارم چت میکنم تو به کوس مادر جندت خندیدی که راست بگی کیرم تو کوس اون مادرت اگه راست نگی خوار کوسه مادر جنده یه چیزی بگو که با عقل جور دربیاد می خوای خالی ببندی ببند مثل همه ما ولی نیا اینجا بگو راست .... از این جور کوس شعرها .
مادر جنده تو زدی خواهرتو کشتی بعد اون یارو رو اعدام کردن توف به کوس مادر جندت خالی بند کسی که خواهرشو بکشه و پشیمون بشه تا آخر عمرش افسردگی روحی میگیره و به کامپوتر دیگه نگاه هم نمیکنه اونوقت توی کوس کش که مطمعآ هستم یا دختری یا از این بچه کونی ها اومدی اینجا کوس و شعر میگی کیرم تو کو مادرت و اون خواهری که داستان خالی بندیشو گفتی تو باید بری دکتر و بگی که کوس خولی و مغز گندیدت بوش هوا رو آلوده کرده چون از بی کاری نشسته کوس شعر سر هم کردی دیدی هیچ پسری به امسال قیافه کیری تو پا نمیدن از حرس دلت نشسته کوس شعر نوشتی تو الان باید پشت میله های زندان باشی و یا 100/000 به جای اون پسره اعدام میشودی اگه راست میگفتی
کیرم تو کوس مادر و خواهر خالی بندت کوس کش
amirkhann
اعضا
#
: 24 Sep 2008 01:25 | ویرایش بوسیله: amirkhann
lvl_naderi
آقا به اعصاب خودت مسلط باش. داستان ماله دو سال پيشه . اون بنده خدا هم يه شكري خورده . خانواده بي گناهش شونزده صفحه تاوان داده . بي خيال شو شما
كليپ جديد چيزي نداري؟
مرسي
آی خدا دلگیرم ولی احساس غم نمی کنم چون با توام پیش کسی سرم رو خم نمی کنم
lvl_naderi
اعضا
#
: 26 Sep 2008 03:14
Quoting: amirkhann
آقا به اعصاب خودت مسلط باش. داستان ماله دو سال پيشه . اون بنده خدا هم يه شكري خورده . خانواده بي گناهش شونزده صفحه تاوان داده . بي خيال شو شما
كليپ جديد چيزي نداري؟
مرسي
من چاکرتم آخه از این کوس شعرها آدم آتیش میگیره مثل این آخوندهای کوس کش که هر مزخرفی رو به خورد ملت میدن و بلا نسبت بعضی ها میگن به به به به
من بیشتر از دست دوستانی ناراحت شدم که فکر میکنند این کوس کش داره راست میگه و در مورد عمل کردش نظر میدن آخه کوس و شعر گفتن که دیگه نظر نمی خواد این چرت و پرتهایی که این کوس کش مادر جنده نوشته منو یاد این سریالی انداخت که از شبکه اول داره پخش میشه به اسم روز حسرت ببین ملتو این کوس کشها چقدر نفهم حساب کردن که از اول سریال تا آخرش همش کوس شعر نمیدونم بهشت و جهنم برزخ ... همچین این زنیکرو کردنش پیغمبر که عمرآ همچین فیلمی واسه امامشون هم نمیسازنند آخه عقل هم خوب چیزیه بعد ملت میشینند دهنشون یه وجب باز میشه و این کوس شعرها رو باور میکنند.
بگذریم
عزیز شما اگه کلیپ میخوای بیا تاپیک عکس و فیلم سکسی تاپیک دوستم شهروز خان اونجا کتی کلیپ هست که خودم و دوستان دیگه آپ کردیم . اینم یه کلیپ توپ زود دانلود کن حالشو ببر که خیلی کمیاب 100/000 ایرانی مطمعآ باش.
http://rapidshare.com/files/118787858/iranian_121__16_.3gp
lvl_naderi
اعضا
#
: 27 Sep 2008 23:51
<<
1
...
9
.
10
.
11
.
12
.
13
.
14
.
15
.
16
.
17
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.