صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / رابطه خواهرم و قتل او
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 16 . 17 . >>
نویسنده پیام
# : 14 Jan 2006 11:23

خاك بر سرت ... تازه هنوز به جاي اين كه به خودت ايراد بگيري به بقيه ميگي با زندگي دختر مردم بازي نكنن؟!! تو الانشم همون كارو مي كردي, بدون اين كه حتي با خواهرت در اين مورد حتي يك كلمه حرف زده باشي.

# : 14 Jan 2006 11:25

دلم ميخواد از عصبانيت بزنم يه چيزي رو خرد كنم ... اگه دروغ هم نوشته باشي ماجرايي كه تعريف كردي بدجور آدمو مچاله ميكنه ... وقتي يه لحظه به اون دختر فكر ميكنم ... بازم خاك بر سرت.

# : 14 Jan 2006 11:54

taghsirkar to nisti, in jamee irane
khodeto gonahkar nadoon vali azin bebaad ham inghadr maghzeto naband

# : 14 Jan 2006 12:32

اين جور كه خودت نوشتي الان بايد 10 سال از اين ماجرا گذشته باشه ....
ببينم عوضي يعني تو توي اين 10 سال يك بار ننشستي راجع به اين غلطي كه كردي فكر كني، آخه بابا شير فرهاد نفهم هم وجدان داره .......
ببينم به نظر خودت اگر قضيه برعكس بود يعني اگر زهرا تو را با يه دختر تو رختخواب مي ديد اون هم اجازه داشت با قمه شكمت را پاره كنه. آخه بي شرف يه كم فكر كن اون اگه كاري كرده حتي اگر بخواهيم بگوييم مرتكب جرمي شده ، اين كار را با بدن خودش كرده و نسبت به اون بدن هيچ كس به جز خودش و خدايي كه اون بدن را خلق كرده حق تصميم گيري ندارد.حثي پدر و مادر هم نسبت به جسم فرزندشان فقط مسؤوليت دارند براي مراقبت و خدا براي آنها هيچ اختياري را قرار نداده . نمي دونم اين چيز ها را مي فهمي يا نه ......ولي فكر مي كنم دليل نوشتن داستانت اين بوده كه چند نفر از كاري كه كردي دفاع كنند و بهت حق بدن تا تو از بار عذاب وجدانت كم بشه.

حس امضا ندارم انگشت می کنم
# : 14 Jan 2006 12:57

جالب هست من نمیدانم به شما چی به گم شماها که به من میگین عقب افتاده خوتان جلو افتاده هستین میدانید چرا؟؟؟ من الان میگم علت عقب افتادگی شما هم این هست که همتون یا خواهرهای خودتون را کردین که با افتخار هم داستان ان را در سایت قرار میدهید خوب یک مثل معروف هم هست که میگه کسی که با مادر خود زنا کند با دیگران چه ها کند و به اون دوستی هم که میگن ما در زاهدان تریاک میکشیم و فاسد هستیم باید بگم که دوست عزیز من با تمام بی احترامیهایی که به من همگی کردین باید بگم بله شما درست میگی در زاهدان شاید خیلی محیط بدی داشته باشد ولی برای من مهم نیست که حرفم را باور میکنید یا نه بنده تا به حال یک عدد سیگار هم نکشیدم قلیون کشیدم ولی حتی سیگار نکشیدم مشروب هم خیلی میخورم که فکر نمیکنم شماها آدمهای به اصطلاح جولو افتاده از خوردن مشروب بدتون باید و اون دوستی هم که مسئله غیرت را به اسلام ربط میدن باید بگم دوست من شما یک خورده سواد خودتون را زیاد کنید بنده نه اسلام را قبول دارم نه کتاب قرآن چون در بند بند این کتاب دستور به قتل و کشتار آمده و باید بگم مسئله غیرت چیزی نیست که اسلام به ایران آورده باشد شما اگر خیلی شعور داری به فرتورها و عکسهایی که از زنان ایران در قبل از اسلام نگاهی کنی میبینی که لباس آنها کاملا پوشیده بوده و در رابطه قتل خواهرم شما ها آنقدر انسانهای بیشعوری هستین که من وقتی خودم میگم الان من مشکل روحی دارم و داروهای اعصاب مصرف میکنم به جای اینکه با من همدردی کنید میاین به من ناسزا میگین عیبی نداره ما از همه دنیا فحش خوردیم شما هم بدین و در ضمن این دوستانی که ادعای روشن فکری میکنید چند نفر لز شما تا حالا خواهران خودتون را کردین ؟؟؟؟؟ فکر کنم همه شما با خواهرهای خودتو رابطه دارین شما آنقدر پست و کثیف هستین که نمیتوانید آن صحنه ای که من از خواهر خودم دیدم را درک کنید من نمیگم کار من درست بوده اگر کارم درست بود که دیگه امروز مشکل روانی نداشتم من آن موقع خیلی جوان بودم و اعتقادات من هم با امروز فرق داشت و در ضمن من نمیخواستم خواهر خودم را بکشم قصد من پسره بود که به اشتباه به خواهرم برخورد کرد و در ضمن آقایان روشن فکر من که تمام زندگیم را به شما نگفتم وقتی خواهر من آمد تهران من بهش گفتم زهرا اگر یک روزی با یک پسری خواستی آشنا بشی اول من باید بدونم و باید به من بگی و رابطه شما هم باید زیر نظر من باشد نه اینکه خواهرم رفت و اون کار را کرد وبعدش شما که خیلی ادعای روشن فکری میکنید این را میدانید که همین پسرهای کثیف که لنگه آنان شما هستید و قتی با یک دختری ابطه دارن بعد آن دختر را ول میکنن و میروند و باره ها از همین روابط دختر حامله میشود و ان پسر فلنگ را میبندد و ان دختر بدبخت میشود و شما ها نمیخواهد برای ادای روشن فکری در بیاورید برادر من 15 سال هست آمریکا هست و همیشه هم از همین مسائل که در اونجا هست شکایت دارد و میگوید اکثرا دخترها از سن 15 سالگی قرص های ضد بارداری استفاده میکنند و برای خود آنان رابطه سرد بچه با مادر و پدر خود مسئله ای هست که خود آنان را رنج میدهد و خود برای رهایی از این مسئله به دنبال راهی هستن و در آخر هم میگم من از کار خود پشیمان هستم و تا اخر عمرم هم عذاب وجدان دارم و اگر این داستان را در سایت گذاشتم گذاشتم که شما که با خواهر خودتون رابطه دارین یه کم به خدتون بیاین و اگر هم کسی یک روزی به مسئله من برخورد کرد منطقی برخورد کند ولی شما انقدر بی شعور هستین که به جای آرام کردن و دل داری به من ناسزا میگین چه میشه کر دیگه این هم از فرهنگ ما ایرنی ها هست دیگه حرفی برای زدن ندارم و خیلی هم از نظرات شما ممنون هستم

# : 14 Jan 2006 14:28

بله دوستان از قول این زاهدانی همه شما پست هستید و با خواهرانتون هستید و همه کثیفید ولی حضرت آقا ادم خوبی هستند و اشتباهی کردند که از اون پشیمان هستند به همین راحتی اون بیشعور و نادان اون دختر بیچاره رو از زندگی ساقط کرده وتازه در خاطراتش به خودش حق میده اون وقت سایرین بد هستند وای بر ما که این هموطن ماست

آدم ها فقط در يك چيز مشتركند : متفاوت بودن .
# : 14 Jan 2006 14:48

با درود به همه دوستان ببينيد دوستان من اصلا نميخواهم از اين آقا طرفداري كنم شما اول به من بگيد كه اين آقا با چه فرهنگي بزرگ شده ؟؟؟ با فرهنگ اسلام بزرگ شده و تازه جاي شكرش باقي هست كه از كرده خودش پشيمان شده چون مطمئن باشيد الان خيلي آدمها كه تعصب اسلامي دارن كار اين آقا را تحسين هم ميكنند و حالا من يك نصيحتي هم براي دوستان دارم ما كه اينقدر ميگيم روشن فكر هستيم واقا براي مملكت خودمان چه كار كرديم؟؟؟؟؟؟؟ ميدانيد جالب هست ما تا به اين مسائل برخورد ميكنيم از اسلام ناراحت ميشويم و ميگيم اين تربيت اسلامي هست ولي اگر كسي به امام حسين شما يا آن مهدي حرام زاده چيزي بگه خونتون به جوش مياد و تازه اين دوستان كه اين حرفها را ميزنن و عشق سكس كشته انها را كشته شما براي مملكت خودتون چه كار كردين ؟؟؟؟؟ كه از كار اين آقا ناراحت شديد شما اگر خيلي از دست اين آقا ناراحت هستين چرا از همين فردا سعي در اين نداريد كه وقتي مثلا سوار اتوبوس ميشد با بقل دستي خودتون صحبت كنيد و سعي كنيد افكار مردم را تغير بدهيد و اگر از اسلام هم خيلي به درد آمدين چرا آخوند ها را از اين مملكت بيرون نميكنيد كه براي هميشه از اسلام و فرهنگش خلاص شويد پس شما دروغ ميگيد و اسلام را هم دوست دارين و در ضمن ناسزا گفتن به اين آقا هم هيچ فايده اي نداره ايشان كاري را انجام دادن كه در مملكت ما داره هزاران بار اين مسئله اتفاق ميافتد و فقط ما بلديم حرف بزنيم تا حالا از خودتون پرسيدين از آغاز به روي كار آمدن اخوند ها چقدر زن را اينها در ايران سنگسار كردن؟؟؟؟ پس چرا ما ملت چيزي نميگيم مگه الان در ايران دست قطع نميكنند ؟؟؟ چشم در نميارند ؟؟؟؟ من همه اين فيلمها را هم دارم هر كس خواست بگه بهش بدهم تا ببينه پس به جاي ناسزا گفتن به اين آقا كه من فكر نميكنم دردي از ما دوا كنه به فكر درمان باشيم تا جولوي اتفاق هاي نظير آن را بگيريم و ما ملت فقط بلديم حرف بزنيم اين نظر بنده بود با سپاس و بدرود

# : 14 Jan 2006 15:00

با سلام دوست عزیز
من نمیخوام بحث کنم که کار در ست بوده یا غاط؟
خواهر شما حق انتخاب داشته(شما نه قاضی هستی نه وکیل وصی خواهرت)
انقده بدبیرا نگو به دیگران. جنبه کاری که داشته باش!

9

# : 14 Jan 2006 15:16

agha mohsen baraye etefaghe ke oftade motasefam.bara hamamom motasefam.en etefagh baraye to nayoftade...ye fajeast bara hamamon...medone to 3 nafaro koshte ,avall rohe khodeto koshte, bad khahareto va bad on pesaro...be enja khatm neemshe..ye khanevade dochare bohran shodan.va kheyle masele dige....
ama chera
engahd ba masaele sathe barkhord nakonem,,to dar moghabele en khonahye ke rekhte shode masole va man fek mekonam faghat ye jore metone be aramesh berese..onam ene ke aval khodet agah beshe va bad digarano agah kone..
en chezaye ke megge yani che :ghyrat:eslam :ghoran:irani va kheyle chezaye dige...khoban badan,ta che had khoban ta che had bad,,kojash dorsote kojash ghalat ? cheghad behesh fek karde?
man ghaste azyat kardaneto nadaram..chon ba tohen be to va namak pashedan ro zakhme to moshkel badtar meshe..vaghte to ravanet moshkel dashte bashe khanevade to ,hamsaret va bachehaye ke dar ayande dare dochare moshkel meshan..gozashhte tamom shod..che kar kone ke asarate manfe kareto ke dar ayande be vojod meyad az beyn bebare va gozashtateo jobran kone?! man fek mekonam faghat ba agah shodan va agah kardane ke metone en karo bokone...dar morede ghyrat gofte dar morede zendege to usa gofte..to vaghan to usa bode ke eno mege? age nabode pas en ghezavato nakon..agar motaleatet olome ejtemaye nadare dar morede en masael engahd sare ghzavat nakon...az dostaye aziz ham ye khahesh daramm..ba tohen kardan be en bande khoda hich cheze avaz nemeshe..eshon halesh badtar meshe va taseratesh ro hame jameast..man fek mekonam bejaye fosh dadan be ham,,ya fosh dadan be deno ayne khase behtar basshe hamo agah konem..

omidvaram harfam janbe nasehataye pedarborgaro nadashte bashe

# : 14 Jan 2006 15:57

خيلي ببخشيد شما كه ميگي به دين و آيين هم ديگر توهين نكنيم خيلي ببخشيدا؟؟؟ مگه اسلام وقتي به ايران وارد شد به عقايد پدران من توحين نكرد؟ و هزاران ايراني را سر نبريد؟؟؟ مگه امروز همين كاري كه اين آقا كرده باعثش تربيت اسلامي نبوده؟؟؟؟كه حالا شما ميگي به دين كسي با احترامي نكنيم شما يك بار كتاب قرآن را خواندي؟؟ البته نه اينكه بخواهي عيبهاي آن را تفسير كني اگر يك بار بخواني ميفهمي من چي ميگم براي مثال براي اينكه بفهمي زن در اسلام ارزشش چقدر هست؟؟ بهتر هست بري قرآن را باز كني بعد برو سوره بقره در آنجا در مورد اينكه زن عقلش نصف مرد هست و شهادت 2 زن جاي يك مرد هست را بخوان و در بند بند اين كتاب اصلا زن را آدم به حساب نمي اورد خوب وقتي ديني فرهنگش اين هست شما انتظار داري كسي كه زير اين فرهنگ ننگين بزرگ ميشود چه جور آدمي ميشود من به اين آقا هيچ اعتراضي نميكنم كه چرا اين كار را كرده زيرا فرهنگ ما ايراني ها فعلا شده اسلام و همه اين دوستاني كه به كار اين آقا اعتراض كردن حاظر هستم شرط ببندم كه نميزارن خواهر خودشان از خانه بيرون بروند ولي ميگن مرگ خوب هست ولي براي همسايه دوستان كمي فكر كنيد اين كاري كه اين آقا كردن ريشه در جاهاي ديگر دارد ما اول بايد جامعه خود را اصلاح كنيم و بعد از اشخاص انتظار داشته باشيم

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 16 . 17 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.