صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / توهمات ذهنی مغشوش _ سرنوشت شوم
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 171 . 172 . >>
نویسنده پیام
# : 23 Jun 2007 04:41

Quoting: nazanin_tavahooom

سلام به فرهاد گل خوبی پسر هنوز نخوندم ولی میدونم باید جالب باشه خوندم نظر میدم نازنین

پس تو هم نخوندی؟

# : 23 Jun 2007 12:04

Quoting: Mandegar
هیچکی نخوند

مستر جون،من خوندم .شما هم بخون.

------------------------------------------------------
فرها جان خیلی جالب نوشتی . منتظر ادامه هستم.

در جواب دوستمون آقا موسی باید بگم ، این تقلید نیست،شباهت .دلیل شباهت هم من و شهاب و دوستان فرهاد که خوب می شناسیمش می دونیم.
-----------------------------------------------------------------
سلام داریوش آقا ،من یه سوال دارم
خدایی تا حالا جدی بودی ؟

بی تو ای آزادی ای والا کلام گر نباشی در میان باید که از دنیا گریخت
# : 23 Jun 2007 12:09

Quoting: alireza1985
خدایی تا حالا جدی بودی ؟

جدی پرسیدی یا شوخی؟

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 23 Jun 2007 12:48

Quoting: dariushagha
جدی پرسیدی یا شوخی

بی خیال .
راحت باش

بی تو ای آزادی ای والا کلام گر نباشی در میان باید که از دنیا گریخت
# : 23 Jun 2007 12:52

Quoting: alireza1985
راحت باش

جدی؟عوض انحرفا..شما هم انگار نخواندی..

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 23 Jun 2007 15:44

سلام به همگی مدیران محترم سایت:

آقا داریوش، آقا راوی، آقا کامران، آقا کیوان، آقا آدمین
لیلی نازه، sogoli2
وبقیه مدیران که اسمشون رو در ذهنم ندارم.

جداً خوشحال میشم بنده رو با نظراتتون راهنمایی کنید.
با تشکر از زحمات زیادتون.

در جستجوی حقیقت. « آقا جون »
# : 23 Jun 2007 15:50

سلام دوست عزیز آقا موسی.
ممنون از نظری که دادی. خُب شاید تا حدودی حق با شما باشه اما من هم گفته برادر عزیزم آقا علیرضا رو تصدیق میکنم و از کلمه شباهت استفاده میکنم. بگذار کمی توضیح بدم:

در تاپیک های داداش اِرا بسیاری از افراد بودند که میومدند و پست میزدند. خب بعد از خداحافظی که اِرا کرد خیلی ها ناراحتی خودشون رو ابراز کردند و ... . تا چندین ماه بعد از خداحافظی اِرا تا موقعی که من تاپیک مکانی برای دوست داران اِرا رو ایجاد نکردم هیچ کسی از اِرا صحبتی به میون نمیاورد. خب اوایل کمی از همون به قول خودمون افراد زنجیر میومدند و پست میزدند، اما کم کم 80% رفتند. در واقع فقط 7 نفر باقی موندند.
" خودم، آقا شهاب که خیلی کم اونجا میاد، آقا علیرضا، آقا بهزاد، آقا بهرنگ، عسل خانم و آندیا خانم"
اگر دقت کنی میبینی ما همون هایی هستیم که در همه تاپیکهای اِرا بودیم. میدونی دلیلش چیه؟ اگر ما میگفتیم اِرا حرفاتو کامل درک میکنیم دروغ نبود چون همه ما چند نفر البته آقا بهرنگ رو نمیدونم اما بقیه با تموم وجود معنای بدشانسی، فقر، تنهایی، از دست دادن دوستان، عصبی بودن، خستگی از دنیا و ... رو حس کردیم.
خب خوده من به شخصه بسیار رابطه خوبی با داداش اِرا دارم و براش بسیار احترام قائلم، دلیلی که این نوشته شبیه نوشته های اِرا شده اینه که من خودم خصوصیات مشترک زیادی با اِرا دارم(طرز تفکر برای شخص مقابلمون، آینده نگری، اقتصادی بودنمون، ورزشی که هر دو داریم به صورت جدی انجام میدیم، تنها بودنمون و... ). این شباهت در اخلاق و اتفاقات زندگی باعث میشه ما اینگونه مشکلاتمون رو بیان کنیم. مطمئن باش اگه بقیه افراد اون زنجیر هم از خاطراتشون بگن شبیه نوشته های اِرا میشه چون دید ما نسبتاً یکی هستش.
دلایل دیگری هم برای این شباهت هست که صلاح نمیدونم مطرح کنم. اما من به هیچ وجه سعی نکردم که از کسی یا چیزی تقلید کنم فقط و فقط صحنه های اون موضوع از جلو چشمم رد میشد و من با این کلمات نوشتمشون.

# : 23 Jun 2007 16:17

سلام فرهاد جان ادامه بده به کسیم کاری نداشته باش اینجا همه نظر می دن ولی هر کی در موردشون انتقاد کنه ناراحت میشن تو ادامه بده منتظریم

# : 23 Jun 2007 16:34

فقط قشنگ بود

پس از آن غروب رفتن اولین طلوع من باش
# : 23 Jun 2007 18:06

آقا مستر از شما هم به دلیل فعال بودنتون ممنونم، خیلی مایل هستم نظر شما رو در مورد این نوشته بدونم.
پیروز باشید.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 171 . 172 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.