صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / ٭ فصل اول و دوم+سوم خاطرات کتی(مي نويسم بلكه با ثبت خاطرات...) به صورت فایل pdf+برای دانلود
<< . 1 . 2 . 3 . >>
نویسنده پیام
# : 11 May 2007 00:50

ممنون از این همه زحمتی که کشیدین واقعا خسته نباشید بهتون میگم

# : 20 May 2007 03:20 | ویرایش بوسیله: Beny_wax

shire bishe
خواهش میکنم

(¯`*•.ای کاش سرنوشت چیزی جز این مینوشت.•*´¯)
# : 5 Jun 2007 17:54

Salam,

kesi az kathy khabar dare? age kesi khabar dare mishe be kathy khahesh kone ke baghiyehe khateratesho benivise? man kheili adat karde bodam behesh. chi shod ke raft?

# : 5 Jun 2007 18:48

Quoting: LittleSusie
kesi az kathy khabar dare? age kesi khabar dare mishe be kathy khahesh kone ke baghiyehe khateratesho benivise? man kheili adat karde bodam behesh. chi shod ke raft?

سلام دوست عزیز

فصل سوم خاطرات کتی مدت زمان زیادی ازش نگذشته شاید حداکثر یکی دو ماه و توی این مدت اتفاق خاصی نیوفتاده که بخواد بنویستش

تاپیکش هم به خاطره یه مسائل و مشکلاتی که پیش اومد حذف کرد

اگه دوست داری به طور مستقیم باهاشون ارتباط داشته باشی میتونی از این ایمیل استفاده کنی

katayoun2007@yahoo.ca

(¯`*•.ای کاش سرنوشت چیزی جز این مینوشت.•*´¯)
# : 10 Jun 2007 14:10

اول از همه تشکر میکنم از جناب benywax که بسیار زحمت کشیدند بابت نسخه pdf داستان
تبریک میگم به کتایون به خاطر داستان فوق العاداش که بر خلاف سایر داستانهای این انجمن که فقط شرح اعمال جنسی از جلو وعقبه منتها با شخصیتهای مختلف که توی هر داستان فقط نسبتهاشون با هم فرق میکنه اما داستان کتایون یک سرو گردن از همه اونها بالاتره و واجد ارزشهای ی رمان معتبره : نثر سلیس وروان روایت جذاب گذشته و حال به صورت موازی فلاش بکهای موثر بدور از حواشی زائد واقعگرایی کاملا ملموس یک فتو رمان جذاب سینمایی.براو براوو
امیدوارم شاهد کارهای بهتری از شما در آینده با شیم

# : 30 Aug 2007 18:34

سلام به همه
عزیز خسته نباشی
دمت گرم

نمی دانم آخر این دیوانگی تا کجاست ... و باز خنده ایی مستانه سر می دهم شاید به جنس نیاز ...
# : 1 Feb 2008 22:49

با سلام . من اتفاقی با این سری داستانهای کتایون آشنا شدم خیلی دوست دارم ببینم آیا نویسنده این داستان کیست و بهشون تبریک بگم که : (البته آرزو میکنم این در حد داستان باشد و واقعیت نداشته باشه که واقعا غیر غابل تحمله چون من نیز تقریبا همچنین تجربه تلخی را داشتم)
1- قدرت تخیل بالایی دارند
2- واقعا داستانها جوری قلم زده شده که خواننده را بی اختیار دنباله خودش میکشونه
در آخر خیلی دوست دارم با نویسنده اش آشنا بشم اگر امکان داشته باشه به آیدی زیر پی ام بده
با آرزوی سلامتی رامین joje126r@yahoo.com

# : 2 Feb 2008 20:37

joje1386
سلام عزیز
نام نویسنده همونطور که معلومه کتایون هست
که متاسفانه چند وقتی اینجا نبود ولی ایشالا میاد (با دست پر)
در مورد داستان یا خاطره بودنشم هر طور راحتی حساب کن ولی دنیای کوچیکیه
راستی
کتایون عزیز یه نوشته ی دیگه هم داره که میشه بهش دسترسی داشت
موسی جان زحمتش رو کشیده میتونی تو پروفیلش ببینی
من_او

نمی دانم آخر این دیوانگی تا کجاست ... و باز خنده ایی مستانه سر می دهم شاید به جنس نیاز ...
# : 6 Apr 2008 00:19

سلام لطف می کنید این داستان را برای من هم email کنید.من خیلی از قلم کتی خانم لذت بردم. لطفا اگه می شه داستان من او را هم برام mail کنید . با تشکر
caboy_girl@yahoo.com

# : 22 Aug 2008 22:17

دوست عزیز می شه اگه ممکنه این فایلو برای من بفرستین؟
خیلی تلاش کردم اما نتونستم دانلودش کنم.
hasti_dt2007
مرسی

<< . 1 . 2 . 3 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.