صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / هوس
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
نویسنده پیام
# : 18 Mar 2007 02:47

شرمنده شهباز جان اینجوری راحتترم دوستتون دارم در ضمن نظر یادتون نره plz

# : 18 Mar 2007 02:57

Quoting: hvasbaz
ن من سهیل هستم و دختر نیستم پس پی ام لطفا ندین

بیچاره دخترا پس چه کنند؟؟؟ خودکشی؟؟؟

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 18 Mar 2007 03:12

هر جوور که راحتی اما اون طوری بهتر بودش تاپیکتم منظم تر می شد

یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت . کوروش کبیر
# : 18 Mar 2007 15:48

man adameh nolte sanji nistam amma hamyeh khanomha vaghti miran koh bikini miposhan, , inja ke har ki bikini miposhe mireh estakhr onja nemidonam shayad maniyeh bikini toyeh iran ye chize digast.

# : 18 Mar 2007 18:20 | ویرایش بوسیله: hvasbaz

من فکر می کنم که تو تو ایران یا نبودی یا تازگی ها نیومدی چون تو تابستون اینجا خیلی از خانومها زیر مانتوشون لباس نمی پوشن و معمولا سوتین تنشون. ok ؟ حالا می شه گفت که بیکینی با سوتین فرق داره که خیلی مهم نیست من هم نمی خوام زیاد تو جزئیات بحث کنم این یک داستان که یک شبه نوشته شده و فرستاده شده یعنی در حین تایپ کردن روش فکر هم شده طبعا خیلی مشکل داره در ضمن ممنون از نکته سنجیت
شاد باشید
سهیل

# : 18 Mar 2007 18:24 | ویرایش بوسیله: hvasbaz

منتظر نظراتتون هستم

# : 18 Mar 2007 18:25

در ضمن من یک سئوالی داشتم اگر بخوام اسمم رو ادیت کنم آیا می تونم یا نه ؟ اگر کسی میدونه به من بگه در ضمن ممنون که انقدر نظر میدین!!؟؟ برا من خیلی مهمه که بدونم داستانم آیا خوب شده یا نه

# : 19 Mar 2007 12:17

خيلي با حال بود
به خصوص قسمت بيكيني زيره مانتو
من عاشقشم جونننن

# : 19 Mar 2007 20:56

برای تایپ کردن حرف ژ = ctrl+cیاctrl+x

# : 19 Mar 2007 20:58

شرمنده مخ گوز شدیم shift+cیاshift+x

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.