صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / به نظر شما تو این سایت بهترین نویسنده ی خاطرات سکسی کیه؟؟؟
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
نویسنده پیام
# : 21 May 2008 12:12

با اجازه اساتید منم نظرم رو بگم
1- کامران
2- فرهاد
3- ارا
4- نیما جاویدان
5- بهناز توروحی
6- پرنیا
7- شارکه
8- تینا

پرسه در خاک غریب پرسه ی بی انتهاست - هم گریز غربتم زادگاه من کجاست؟
# : 21 May 2008 12:55

mey_foroush
سلام چطوری؟
آره فکره خوبیه
چه جور مسابقه ای؟
رای گیری دیگه؟
فکره خوبیه

غم نان هرگز عذری برای فاحشگی هنر نیست
# : 21 May 2008 23:02

n1m4
داستان نویسی قسمتهای مختلفی داره...

برای مثال برای برگزاری یک مسابقه ساده داستان نویسی باید دو قسمت مستقل رو در نظر گرفت.
اولی توصیف وقایع، روحیات و احساسات..
برای قسمت توصیف وقایع میشه مثلا (چون سایت یک سایت سکسی هست) توصیف یک صحنه عشقبازی در حداکثر یک پاراگراف، اما در عین ایجاز جذاب رو خوستار شد.
برای توصیف احساسات هم مثلا توصیف یک حس بخصوص مثل غم، هیجان یا شادی یا ..
برای بررسی توان نوشتاری توصیفی هم میشه توسیف یک موضوع پیچیده رو خواست. مثل توصیف طعم! مثلا توصیف طعم گلابی! بصورت مبسوط!!

در قسمت دوم هدف بررسی نگاه داستان نویس هست. میشه از شرکت کنندگان خواست که در مورد یه موضوع خاص داستان کوتاهی مثلا در حداکثر 20 سطر بنویسند. مثلا در مورد موضوع چای! (با محوریت چای) یا مثلا فقر.. یا موارد دیگه..

قلم داستان نویس در طول همه این موراد بررسی میشه. قدرت توصیفش و قدرت برگفتن احساسات درونی اش سنجیده میشه. نگاهش به مضوعات مختلف هم بررسی میشه.
میشه گفت یک آزمون کامل هست.

یادت که نرفته؟ گاهی نفس بکش..
# : 21 May 2008 23:46

نيما جاويدان
فرهاد
ارا
كيوان
مريم
بوسه

سکوتم از رضایت نیست ***** دلم اهل شکایت نیست ***** هزار شاکی خودش داره ***** خودش گیره گرفتاره
# : 22 May 2008 01:00

سلام. تایپک جالبیه. من عاشق داستانهای ارا هستم و تمام داستانهاشو دارم اینو گفتم که کسی فکر نکنه خصومتی دارم ولی ارا یک سکسی نویس نبود در صورتی که سوال این بود که بهترین داستانهای سکسی رو کی مینویسه. ارا به سکس که میرسید سرد میشد نمیدونم چرا . اگر تمام داستانها منظورتونه منم میگم ارا و بهناز اما اگر سکسی نویس رو منظورتونه میگم نیما جاویدان و منوچهر.

شب تنهایی تو قاب آینه چهره ی مات دلم شکسته بود................دل خسته ای که بی حضور عشق همه ی پنجره ها رو بسته بود
# : 22 May 2008 05:46

به نظر من هم
شیوا مدیری ( عشق ممنوع)
من با داستانش زندگی میکنم واقعن. محشره.

# : 22 May 2008 10:43

سلام . لطف کنید یک سری هم به تاپیک سکس بین المللی و محلی بزنید !! خوشحال میشم نظر عزیزان را داشته باشم . ولی واقعیت از نوشتن بی پرده و بی ملاحظه خودداری میکنم و بیشتر ترجیح میدم در محدوده ای خاص بنویسم و وارد جزئیات سکس نشوم . متشکرم . حمید .

# : 22 May 2008 13:04

1 - سعید
2- آقا جون (البته تازه شروع کردم به خوندن ، خیلی عالیه )
3- تینایی
4 - الهام
5- رامین

ترتیبه خاصی نداشت ، همینجوری نوشتم ،

تو اگر گوشه محراب نشستی صنمی گفت چرا؟ ........ من اگر گوشه می خانه نشستم به تو چه؟
# : 22 May 2008 19:04

sahar topoli

# : 19 Jun 2008 20:51

خوب ، شکیبا هم عالی می نویسه

تو اگر گوشه محراب نشستی صنمی گفت چرا؟ ........ من اگر گوشه می خانه نشستم به تو چه؟
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.