| نویسنده |
پیام |
|
|
بدون شک ارا( Reload ) و کتی( GlossyWitch ) از اسطوره های نویسندگی این سایت بودند
ولی نوشته های حامی هم(loverman0071)سبک متفاوتی داره و خیلی زیبا مینویسه
نوشته های آقای بهزاد نوری(ماجرای واقعی در استانبول)بی نظیر هست و خیلی چیز ها میشه از تجربیات ایشون یاد گرفت .. عشق و منطق
نوشته های الهام (ehlam)زیبا.. متفاوت..با احساس
نوشته های الهه(elahe_prance)قلم روان با طنز پردازی فوق العاده
(¯`*•.ای کاش سرنوشت چیزی جز این مینوشت.•*´¯)
|
|
|
سلام دوستان
واله من هرقدر فکر میکنم نویسنده ای بهتر از خودم نمی بینم . حالا شوما به هرکی خواستین رای بدین . تازه بقول مرحوم خلخالی رای مردم که حساب نیس .
|
|
|
# : 19 Aug 2007 17:26 | ویرایش بوسیله: no_matter
بدون شک ارا و کتی بهترین هستند.....
کاوه
|
|
|
|
|
# : 20 Aug 2007 13:49 | ویرایش بوسیله: no_matter
Quoting: mosfere_ironam واله من هرقدر فکر میکنم نویسنده ای بهتر از خودم نمی بینم اعتماد به نفس!!!!!!!!!!
کاوه
|
|
|
معلومه دیگه ارا
|
|
|
1- ارا و آرتا 2- علیرضا (فیزیولوژیست) 3 - یاشار 4- بهناز
|
|
|
منم میگم داستان یاران حسین اما حیف شدش ادامشو نزاشت
|
|
|
از میان داستان هایی که از دوستان عزیزم خوندم...بدون اولویت - کیوان - ارا - مریم عزیز - کیانا جان - لاور من و ... آخه یکی دو تا که نیستین همتون عالی مینویسین وداستانتون خوندنیه 
|
|
|
|
|
من تیامو هستم. به نظر بنده داستانهای ارا در بین بهترین های این سایت بهترین هست، جدای از اون من ارادت خاصی هم به شخصیت خیالی یا واقعی داستانش دارم چون به اخلاقیات من خیلی نزدیکه و هر وقت میخونمش انگار خودم نوشتم. موفق باشید و همیشه بهترین باقی بمونید. برای ارا هم آرزوی موفقیت میکنم.
|
|
|
# : 5 May 2008 02:57 | ویرایش بوسیله: spspsp
tina_sadr 
هرکجاهستم،باشم آسمان مال من است پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت؟
|