صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / داستان ... * فهرست در صفحه اول*
<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 597 . 598 . >>
نویسنده پیام
# : 12 Oct 2008 23:33

ojeparvaz
Quoting: ojeparvaz
به هبه آقا امير سالار كجا بوده نيستي؟

من نبودم یا که تو نیستی سپاس جان؟!
Quoting: ojeparvaz
ما بيشتر سالار

فدای تو جگر

Beny_wax

♥✤♥ باید تو رو پیدا کنم, شاید هنوزم دیر نیست ◊◊◊ تو ساده دل کندی, ولی تقدیر بی تقصیر نیست ♥✤♥ ◄ خدایا سپاس... ►
# : 13 Oct 2008 00:13

amir_yazd
مرسی امیر خان...دلم واسه خاله تنگ شده

منو بشناس که همیشه نقش غصه ام روی شیشه
# : 13 Oct 2008 01:55

Quoting: Beny_wax
راستی منم سابقه دار شدم! دیروز از حبس اومدم!
دیروز تو جردن گشت ارشاد خفتم کرده گیر دادن میگن این چه موهاییه این چه ریشیه گذاشتی تو از اعضای حزب شیطان پرستایی !!! هی هرچی میگم بی خیال بابا چه ربطی داره حالیشون نمیشه گفت موبایلتو بده برو بشین تو ماشین بریم.. منم میخواستم برم طرف ونی که دخترا رو توش سوار میکردن گفت هووو کجا برو سوار الگانس شو...تو ماشینم یه کارگر شهرستانی نشسته بود هی تف میزد به موهاش میخوابوندشون به سرباز صفره میگفت جناب سروان خلاصه بردمون کلانتری یه تعهد گرفتن یه 3-4 ساعتی هم علافون کردن و ولمون کردن...ما هم هفته ی نیروی انتضامی رو بهشون تبریک گفتیم اومدیم بیرون! ولی پرچمه پر رویی بالاست امروز همون شکلی رفتم جردن به کاری که دیروز کنسل شد برسم

تبریک میگم

ز مرگم هیچ نمی ترسم اگر دنیا سرم ریزد...از این ترسم که بعد از من گلم را دیگری بوید!!!
# : 13 Oct 2008 12:47

Quoting: dokhtareaftab
تبریک میگم

ایشالله روزی شما !

(¯`*•.ای کاش سرنوشت چیزی جز این مینوشت.•*´¯)
# : 13 Oct 2008 14:36

ehlam
Beny_wax

سلام به همگی
آبجی منتظرتیم

راستی یکی باز سلام رسوند

نمی دانم آخر این دیوانگی تا کجاست ... و باز خنده ایی مستانه سر می دهم شاید به جنس نیاز ...
# : 14 Oct 2008 02:14

Quoting: Beny_wax
ایشالله روزی شما !

دور از جون .بقدر کافی دم در دانشگاه پاچه میگیرن
یه سر در جدید ساختن مثل ورودی حرم امام ورودی خواهران برادران.مامورای حراستم واستادن ببینن چه ریختی میای تو و میری
فقط مونده تفتیش بدنی بکنن
خدا نصیب نکنه

ز مرگم هیچ نمی ترسم اگر دنیا سرم ریزد...از این ترسم که بعد از من گلم را دیگری بوید!!!
# : 14 Oct 2008 15:25

Quoting: esi_mdk
سلام به همگی

مخلصه فرید خان

Quoting: dokhtareaftab
دور از جون .بقدر کافی دم در دانشگاه پاچه میگیرن
یه سر در جدید ساختن مثل ورودی حرم امام ورودی خواهران برادران.مامورای حراستم واستادن ببینن چه ریختی میای تو و میری
فقط مونده تفتیش بدنی بکنن
خدا نصیب نکنه

میگن شهرستانا گشت ارشاد ندارن راست میگن؟!

(¯`*•.ای کاش سرنوشت چیزی جز این مینوشت.•*´¯)
# : 14 Oct 2008 21:40

آن کس که با داشته هاي خوب خود خوشحال نيست با برآورده شدن آرزوهايش نيز خوشحال نخواهد بود ◄ خدایا سپاس... ►
# : 15 Oct 2008 03:05

blackberry
Quoting: blackberry
مرسی امیر خان...دلم واسه خاله تنگ شده

با صنم صحبت کردم بهم گفت یه عهدی با خودش و خدای خودش بسته و دنیای مجازی رو گذاشته کنار( حالا چقدر پایبند میمونه خدا داند )
به خواسته خودش حتی منم رابطمو باهاش قطع کردم( کشته منو این تصمیمات شما خانوما )
به هر حال گفت از همگی عذر خواهی کنم و براتون آرزوی موفقیت داشت.

امیدوارم که عهدشو بشکنه و دوباره برگرده...

♥✤♥ باید تو رو پیدا کنم, شاید هنوزم دیر نیست ◊◊◊ تو ساده دل کندی, ولی تقدیر بی تقصیر نیست ♥✤♥ ◄ خدایا سپاس... ►
# : 15 Oct 2008 05:21

amir_yazd
مرسی ..از اینکه پرسیدی....ناراحت شدم.صنم یه بار دیگه هم تعطیل کرد دوباره بر گشت...باشه هر جور راحته..به نظرش باید احترام گذاشت هر کس یه عقیده ا ی داره.

منو بشناس که همیشه نقش غصه ام روی شیشه
<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 597 . 598 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.