Quoting: LetMeOut درست حدس زدین زیاد شیرین نبوده.من دوست داشتم صداش کنم اهلام. مثل شما. متاسفم که خاطره بدی رو واست یادآوری کردم... سعی میکنم از این یکی اهلامه خاطره خوبی داشته باشی...
Quoting: LetMeOut تاحالا نتونستم واسه هیچکس تعریف کنم. نمی دونم.هیچ وقت از به خاطر آوردن این موضوع حس خوبی بهم دست نداده. نمی دونم چرا واسه شما اینو گفتم؟ واسه خودمم جای تعجبه ! ولی من خوشحالم که قابل دونستی و به من گفتی...
Quoting: Ema87 اگه روشن نشد باید حولش بدینا اتوماتیک روشن میشه خودش...
Quoting: Ema87 موقع افتتاح جاده این ریاکار خانوم میخوان چیکارکنن از الان شروع کرده...اشک و گریه و قربون صدقه...
Quoting: Ema87 بوسش کردی ؟؟؟ کجاشو ؟؟ صورتشو ( مانیتور ) گوشاشو ( میرکفن ) دهنشو ( اسپیکر ) دستشو ( موس و کیبورد ) شیکمشو ( شامل قلب . مغر . عقل . روده ها .روح . رستوران ( پاور ) . مترجم ( مودم ) . مادر بزرگ ( مین برد ) .
نه صورتشو بوس میکنم...اون لبه بالایی مانیتور...
Quoting: Ema87 بسی رنج بردم در این سال سی . بی نام تو نامه کی پندت دهم فراوان باری باشد که نابرده رنج پایان گنج است....
Quoting: Ema87 حقته . به حق خودت قانع باش خوب راست میگی...من به حق خودمم برسم هنر کردم...بقیه پیشکش...
Quoting: Ema87 زحمت میکشی هفته ای 4 قسمت . من روزی 5 قسمت آپی دارم میشه به عبارته هفته ای 35 قیسموت . زود بیای ها . بله عزیزم..واسه اینکه قسمتهای جدید شما آماده است..اگه راست میگی ادامشونو بنویس...
Quoting: Ema87 حال این مسافرته چی هست ؟؟ دوستش ندارم...ولی اجباریه...هفته دیگه همین شنبه یکشنبه برمیگردم...
Quoting: Ema87 وسط آیینه که پیام بازرگانی بزنیم میشکنه که
Quoting: Ema87 ئه ؟؟ اون خودش چیزه ؟؟ پس حتما توهم لحیم کارشی شوهرش لحیم کارشه..
Quoting: Ema87 مممممممممماچچچچچچچچچ
Quoting: amir_yazd ایشاا... میام قسمت جدید رو میخونم فعلا اومدم یه حاضری بزنم و برم کپلی خان معلومه شما کجایی؟؟؟... بیخیال ما شدی؟؟.. ولی ما دوستت داریم..بیا پیشمون... 
Quoting: Beny_wax مچالش نکنه از پیچوندن بشه مثله من
Quoting: Beny_wax بهش یاد بده وقتی یکی دوسش داره اینقدر بدبختو زجر نده و دلشو بشکنه!! به چیزای عشقولانه علاقه نشون نمیده...
Quoting: Beny_wax آهااا اون کارا که خون به جیگره آدم میکنه! نه..از اونا که آدمو کچل میکنه...
Quoting: Beny_wax رو صندلیه انتظار میشینم گلای باغ حسرتو میچینم یا مثل سابق میشی بر میگردی یا نمیخوام دیگه تو رو ببینم (این مثرای آخر شامل حال تو نمیشه البته!) اتفاقا تو مصراع آخر منظورتو بهم گفتی دیگه...باشه مرسی....
Quoting: mohsen_m275 الهام جان ببخشیدا ... منو با این خاله ها اشتباه نگرفتی ؟؟؟ نه..اونها که بلانسبت شما یه چیزای دیگه تو بساط دارن حاجی...
esi_mdk 
Quoting: Ema87 اهلومی کجایی ؟؟؟ نکنه رفتی سفر ؟؟؟ نه عزیزم...فردا صبح میریم...شب میام پست خدافظی موقتی رو میزنم... 
هنوزم تو شبهات اگه ماهو داری ..من اون ماهو دادم به تو یادگاری ...◄ خدایا سپاس... ►
|