Quoting: biklass حلقوی= عشق و حال و ... بی دردسر
Quoting: biklass الهام جان مرسی از ادامه همچنان منتظرم از و اون لحاظ خواهش میکنم عزیزم...چشم به زودی ادامشو میذارم... البته از اون لحاظ...
Quoting: mohsen_m275 ممنون الهامی ... خسته نباشی رفیق قربونت حاجی...مرسی ... 
esi_mdk این داداش آرومه من اومده...چه بی سر و صدا میاد ... حالا که گودزیلا نیست بیشتر بیا دیگه... 
Quoting: haj_seyed_gagool دست و پنجت درد نكنه الهام جون جون داداش بد داستانائي مينويسي چی داداش؟؟...لطف داری عزیزم... 
Quoting: haj_seyed_gagool آدم رو همش تو خماري مي ذاره كه ادامشو زودتر بخونه الهي قربون تو برم من ادامه بدم مزه اش به همینه دیگه... ولی زود ادامشو میذارم...مرسی که میخونی... 
Quoting: amir_yazd ممنون خانومی عالی بود...
Quoting: amir_yazd حتما به خصوصیم بجواب !... اوکی ...دیروز دیدم خصوصی نداشتم...امروز زدی؟؟... 
Quoting: makhmalee الهام جان بابت ادامه ممنون مثل همیشه عالی بود مرسی امین جون...
Quoting: IXI باشه گلم...سلامتو رسوندم...آخر هفته میبینتت ایشالا ممنون عزیزم...امیدوارم افتخار بده و بازم بیاد پیشم..دلم واسش تنگ شده...
parsa_ashegh سلام...خوش اومدی...
Quoting: parsa_ashegh salam dostan omidvaram ahvale haMTON KHUB BASHE 1 SARTI HAM BE TYPICE MA BEZANID KHUSH HAL MISHAM BE OMIDE DIDARETON چشم...حتما سر زده میشه... 
Quoting: dokhtareaftab سلام خانومی.بابت قسمتهای جدید مرسی سلام عزیزم...منم ممنونم که سر میزنی...
Quoting: blackberry مرسی خانومی قربونت برم.. 
Quoting: Beny_wax یه دنیــــا ممنون از قسمت جدید داستان خشنگت ناناسکم خیلی نایس! مرسی جوجو...
Quoting: Ema87 خوووووووفم.

Quoting: Ema87 مرسی اهلامی جووووونم
Quoting: xx_euronymous_xx مرسی ... منتظرم دقیقترشو بهت میگم...به احتمال 80% همون جمعه است... 
Quoting: slave162 salam ehlam jan, rastesh man hanoozam montazeram ke too payam ha e khosoosim nazareto rajebe yeki dota dastani ke neveshtam bedoonam. ghorbonet beram, felan bye سلام عزیزم...من اومدم اسلیو رو دیدم...تو خصوصی نظرمو بهت گفتم... 
هنوزم تو شبهات اگه ماهو داری ..من اون ماهو دادم به تو یادگاری ...◄ خدایا سپاس... ►
|