| نویسنده |
پیام |
|
|
Beny_wax
Quoting: Beny_wax کدوم عمم؟؟ انتخابی هرکدوم بیشتر عزیزه 
Quoting: Beny_wax جلو آینه با خودت حرف نزن! ایول  پس یکی دیگه از اسماتم آینه شده 
Quoting: Beny_wax ای خداااااااااا باز شروع شد! حسسسسسسسسسسسود 

♥✤♥ باید تو رو پیدا کنم, شاید هنوزم دیر نیست ◊◊◊ تو ساده دل کندی, ولی تقدیر بی تقصیر نیست ♥✤♥ ◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
Quoting: amir_yazd فدای شما گلم
Quoting: amir_yazd خدا نکنه خانومی
Quoting: amir_yazd بخدا من ایدی و اواتورتو که میبینم توی تایپیکام کلی خوشحال میشم بیا پیشمون قربونت برم...چشم میام سر میزنم...
Quoting: amir_yazd الهی هیچوقت سایه تو کم نشه... همچنین عزیزم... 
Quoting: amir_yazd خب دیگه باید روش تامل کنی
Quoting: amir_yazd چی مینویسی تو دختر این نوشته ها واقعا عالیه منکه واقعا کف کردم لطف داری عزیزم...خجالتم میدی...ممنون.. 
Quoting: biklass مرسی الهام جان منتظر خصوصیت هم هستم چشم عزیزم....فقط اگه ممکنه میلتو بهم بده..واست میل کنم بهتره...
Quoting: Beny_wax وقتی میگم ما دو روحیم در دو بدن همینه دیگه گلم قربون اون یکی روحم برم...
Quoting: Beny_wax به روی ماهت به چشمونه خمارت به موهای آبشارت
Quoting: Beny_wax سرما میخوردی اونوقت!
Quoting: Beny_wax مررررسی از قسمت دوم مرسی از داستان ستاره عزیزم...به داستان منم مربوط میشد...خیلی قشنگ بود...
Quoting: iranxiran قربون یو...ما هم فعلا از همه چی بی خبریم ولی در آینده اگه خبردار شدیدم اطلاع میدیم باشه...پس خبر از تو... 
Quoting: iranxiran خواهش میکنم
Quoting: dokhtareaftab سلام گلم.حال میکنی.هرکی با ما میفته میس کالی میشه آره...منم دارم معتاد میشم... 
هنوزم تو شبهات اگه ماهو داری ..من اون ماهو دادم به تو یادگاری ...◄ خدایا سپاس... ►
|
|
|
Quoting: amir_yazd انتخابی هرکدوم بیشتر عزیزه عمم یا دختر عمم؟!
Quoting: amir_yazd ایول پس یکی دیگه از اسماتم آینه شده آینه که فعلا" اسم داستانه الهامه!
Quoting: amir_yazd حسسسسسسسسسسسود حسود نه با غیرت 
(¯`*•.ای کاش سرنوشت چیزی جز این مینوشت.•*´¯)
|
|
|
|
|
ehlam
ای قلبونش بلم من
Quoting: ehlam قربون اون یکی روحم برم... روحه پیش مرگش
Quoting: ehlam مرسی از داستان ستاره عزیزم...به داستان منم مربوط میشد...خیلی قشنگ بود... قابل نداشت ناناسه دلم 
(¯`*•.ای کاش سرنوشت چیزی جز این مینوشت.•*´¯)
|
|
|
Quoting: ehlam باشه...پس خبر از تو...

♥♥♥ هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین ♥♥♥
|
|
|
Quoting: dokhtareaftab MPN یه کوچولو کارت دارم کی میای تو چت؟ الهام جونم چطوری؟خوبی خانومی من امشب هستم. نو کی مییای؟
Good guys only win in movies
|
|
|
سلام الهام جان من الهه رو نمي بينم اون كجاست ؟
|
|
|
Quoting: ehlam من برگشتم..اومدم که واسه همیشه پیشت بمونم... آره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخ جوووووووووووون پس دیگه شماره’ متن و آدرسم رو که داری خودت بییا دیگه. قدمت رو چشم
Quoting: ehlam آره بیچاره ها...هلاک شدن... بمیرم براش ولی بیشتر برایه تو که این صحنه هایه بی عفتانه رو میبینی  خیلی سخته آدم همش فیلم زنده ببینه و دلش نخواد 
|
|
|
|
|
iranxiran
 لب رو بده بییاد حاجی (به یاد نایلون) 
|
|
|