Quoting: biklass الهام جان نمی دونم چی بگم بگم ممنون کم گفتم بگم عالی بود ، در حقت ظلم کردم خیلی دمت گرم مرسی از لطفت عزیزم...ممنون که میخونی... 
Quoting: amir_yazd پس قربون شما برم من
Quoting: amir_yazd راستی اون قضیه چی شد؟!! پنجاه پنجاه شده عزیزم...
Quoting: amir_yazd چه باحالی تو دخمله واسه خودمم سوپرایز میشه...
Quoting: superboy وای چقدر تو فعالی دختر. اقلا صبراله ما بخونیم. بابا این همه وقت از کجا میارین شماااااااااااا. بالاخره وقت کم آوردم دیر اومدم....دیگه تا الان خوندی...
Quoting: Klaris عه ! مبارکه قسمت اولت

Quoting: Klaris کلی ما رو ذوق مرگ کردیااااا . هنوز نخوندم ولی در اولین فرصت میخونممممم قربونت خانومی...مرسی... 
Quoting: amir_yazd حالا میخوام چشمش بزنیا چشم خوردم دیگه...
Quoting: amir_yazd راستی ناقلا تو یه سر به تایپیک پیام موفقیت نزنیا امیر مطلب قشنگ ندارم... میگم الکی نیام هی پارازیت شم...فقط میخونمشون...
Quoting: iranxiran سلام الهام جون خوبی عزیز...خبرا که دست شماست سلام عزیزم... مرسی...خبرای ما که به درد نمیخوره...تو خبراتو بده...
Quoting: iranxiran راستی به ادمین پی میل دادم و مشکلتو گفتم مرسی...لطف کردی.. 
kohsangi سلام...خوش اومدی...
Quoting: kohsangi الهام جان سلام داستانهات خیلی باحاله دمت گرم .منتظر ادامه داستان جدیدت هستم مرسی عزیزم که خوندی...چشم ادامشم گذاشتم... 
naazijoon اگه عکس مرتبط با داستانها داشته باشی...خیلی خوشحال میشم باهام همکاری کنی... 
Quoting: elahe_prance بی تربیت چیو؟ منحرف...
Quoting: MPN نه نرو. بمون. با من بمون. من برگشتم..اومدم که واسه همیشه پیشت بمونم... 
Quoting: MPN از آبجیت چه خطر؟ هنوز رو بالاتنه کار میکنن؟ آره بیچاره ها...هلاک شدن...
Quoting: elahe_prance فعلا من اینجا هستم تا الهام بیاد مدیر موقت تاپیک شدم من اومدم دیگه...شما مرخصی عزیزم...
Quoting: biyatodige سلام گلو بلبلا! اهلامی سلام سلام دشت و دمنا...چطوری عزیزم...
dokhtareaftab سلام همکار میس کالی عزیزم...
lolipup سلام عزیزم...خوش اومدی...
Quoting: Ema87 امتحان داشتم خانوم . اجازه هست بیام تو ؟؟ بله اجازه هست...بدو بیا تو گلم..دیگه دیر نکنیا...
Quoting: mohsen_m275 وظیفه ست حاج خانم عوض زحماتی که شما میکشی هیچه مرسی حاجی...لطف میکنی... 
Quoting: amir_yazd اهلام کجاست؟! حااااضر...
Quoting: amir_yazd بهش بگو زودی بیاد دلم براش تنگولیده

Quoting: ehlam 8 Jul 2008 17:04 | ویرایش بوسیله: ehlam موسی...من کی اومدم؟؟..
Quoting: Beny_wax ســــلام و نلیک! من از سفر برگشتم! چقدر سرد بود اونجا جاتون خیلی خالی بود سلام... یه خورده از سرماش می آوردی واسه ما دیگه...
Quoting: Beny_wax جینگلتو! بی اهلام که خوشی حرومه! end_of_world_2 سلااااااااام...مهرداد خودتی؟؟.. خیلی خوشحال شدم پستتو دیدم....
Quoting: end_of_world_2 سلام به همه دوستان عزيز مخصوصا الهه خانوم و الهام خانوم فكر كنم منو نمي شناسيد نميدونم شايد بشناسيد مرسی عزیزم...معلومه که می شناسیمت...مگه چند تا داداش مهرداد اینجا بود؟؟.یهو کجا گذاشتی رفتی.. 
Quoting: end_of_world_2 شرمندم كه بدون خداحافظي رفتم اما الانم كه برنگشتم دلم براتون تنگ شده بود اومدم يه سلامي بكنم ما هم دلمون واست تنگ شده بود...خوشحالم که سالم و سلامتی... 
Quoting: end_of_world_2 يه حرفي ميزنم شايد يادتون بياد من كي هستم الهه هنوزم شكمت فلت فلته الهه هنوزم از صبح تا شب پاي يخچالي
Quoting: end_of_world_2 اميدوارم حالتون خوب باشه و تو الهه عزيز برادرتو به ياد بياري و تو الهام هم همينطور حالا ببينم مي شناسيت يا نه ما که دوستامونو یادمون نمیره...باز نری دیگه پیدات نشه...سر بزن بهمون.... 
Quoting: dokhtareaftab الهام جونم چطوری؟خوبی خانومی خوبم عزیزم...مرسی..
Quoting: amir_yazd الهام این حرفش خیلی منظور داشتا چه منظوری؟؟.. 
هنوزم تو شبهات اگه ماهو داری ..من اون ماهو دادم به تو یادگاری ...◄ خدایا سپاس... ►
|