صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / سکس با زن داییم و دختر خالم و لو رفتن ماجرا در خانواده ! ! ! !
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
نویسنده پیام
# : 3 Dec 2006 23:29

سلام دوسته عزيز به داستانت ادامه بده
قشنگ مينويسی

# : 3 Dec 2006 23:48

خوبه بنویس ببینیم چی میشه بابا

زندگی آسانتر است با چشمان بسته
# : 4 Dec 2006 00:08

ماجرا اصلش قشنگه ولی تو داری خالی میبندی دفعه اولت که سکس کردی رفتی سوراخه کونشو خوردی بعد میگی عجب بوی خوبی از کی تا حالا بوی ان بوی خوبیه

بعد نیم ساعت چوچولشو خوردی ارضا شده یه جنده هم بیشتر از 5 دقیقه نمی تونه تحمل کنه

داستانو بگو ابو تاب خالی بندی بهش نده

# : 4 Dec 2006 00:57

dastanet jalebe. mersi edame bede lotfan

# : 4 Dec 2006 13:15

آقا بازم میگم شما ها چرا می خواین بگین خالی بندییه . آقا اگه ادمین سایت قول بده من 2 تا عکس از زن داییم و دختر خالم میزارم ولی باید 24 ساعته پاکش کنه اگه این کارو میکنه من میزارم شاید یه کم باور کنید و نگین خالی بندیه ؟ ادمین جان اگه 24 ساعته پاکشون میکنی تا بزارم مرسی

# : 4 Dec 2006 15:34

بابا عزيز دلم تو كارتو بكن
با بقيه چيكار داري
عكس هم بذار بقيه داستان هاروهم بذار

# : 4 Dec 2006 18:03

# : 5 Dec 2006 17:50

man ham arash hastam az tehran hame khanoma age maiel bodan mitonam bahashon sex anjam bedam rasti....100hezar ham midam ba in id baham dar tamas bashid
salam_1984

# : 5 Dec 2006 18:43

سلام پسر:
بابا تو خيلي سخت ميگيري .كسي اگر چيزي ميگه مبني بر اين نيست كه فكر ميكنه شما دروغ ميگي.ما همه منتظر شنيدن صحبت هاي تو هستيم.
بعدش هم اينكه راستي و دروغي اينجا مهم نيست قشنگي و زيبايي كلام اينجا از همه چيز مهم تره.
ممنون

# : 6 Dec 2006 04:20

من كه از اول گفتم بيخيال شو. حالا كه بيخيال نشدي و حتما ميخواي داستان سكس واقعيتو براي ما تعريف كني _ ديگه تعريف كن تمومش كن بره پسر. ما هممون قبول كرديم كه داستان تو واقعييه. احتياح به عكس و سند و قرارداد هم نيست. بگو خيال خودت و همه رو راحت كن. دمت گرم.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.