صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / سکس زوری
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 358 . 359 . >>
نویسنده پیام
# : 21 Nov 2006 23:28

نبود؟رفتیما

?wanna see more of me
# : 22 Nov 2006 00:31

حالا جه اثراري داري بچه اينجوري تو حال ميكني ؟ برو تا يه نفر زوري بهت تجاور كنه ببين خوبه يا بد . يا دوست داري يه نفر به دروغ برات بنويسه ؟ امان از ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ساذيسم !!!!

# : 22 Nov 2006 04:28

چيستان بين كوچولو اولا هنوز تو كه هنوز سنت اونقد نشده كه بجاي اصرار مينويسي اثرار بهتره اظهار نظر نكني ثانيا مگه تو بهت تجاوز شده كه انقد اين تاپيك برات دردناكه؟ ثالثا اگه موضوع تاپيكيو دوست نداري مگه مجبوري بياي توش؟

?wanna see more of me
# : 22 Nov 2006 13:50

ببينيد بچه هاي خوب من اين كه من اين تاپيكو باز كردم اصلا معناش اين نيست كه خود من ادم متجاوزيم و از سكس زوري خوشم مياد فقط دوست دارم اگه كسي اين تجربه رو داره بياد اينجا براي بقيه هم تعريف كنه مثل اين همه موضوعات و تاپيكاي ديگه . پس بيخودي نيياييد اينجا درس اخلاق به من بدين هر كي دوست نداره نياد تو . افتاد حالا جيگر طلاها ؟

?wanna see more of me
# : 22 Nov 2006 22:36

مدیرای محترم دستتون درد نکنه که چرندیات این الاغو قبل ازاین که حتی خود من اونو خونده باشم حذف کردید.سرعت عملتون ایول داره دمتون گرم.ولی این یارو قبلا هم با ایدیهای دیگه اومده و بن شده انگار ادم بشو نیست

?wanna see more of me
# : 23 Nov 2006 16:18 | ویرایش بوسیله: amo bade

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
# : 24 Nov 2006 11:49 | ویرایش بوسیله: amo bade

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
# : 24 Nov 2006 22:31

amoدمت گرم بخاطر خاطره ای که تعریف کردی ولی اینی که تو گفتی خودش بزار بوده بابا اصلا نیاز به زور و اجبار نبوده ولی اگه داری بازم بیا بگو اگه میتونی فارسی تایپ کن

?wanna see more of me
# : 24 Nov 2006 23:58 | ویرایش بوسیله: amo bade

2

# : 25 Nov 2006 00:17 | ویرایش بوسیله: amo bade

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 358 . 359 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.