| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: arsam monster cock
اين زکي يعني چي ؟
باور كن دقيقا نميدونم
لابد نوعي واژه تعجب حاكي از تمسخره
معذرت ميخوام واقعا نميدونم
|
|
|
Quoting: dariushagha ای بابا افغانستان ویزا میخواد؟؟؟
سلام آلن دلون
اول كه اينجوري نميشه بايد يه عكس بهتر از آلن دلون برات پيدا كنم
دوم اينكه يه زماني تو بازار مركزي مشهد 5000 تومن ميدادي يه كيسه افغاني ( واحد پول قديمشون ) ميگرفتي اما اونهام كلاسشون رفت بالا الان ويزاي 2 ماهه توريستي در مشهد با 20 لار هزينه و 10 دلار رشوه صادره ميشه
قربانت كيوي
|
|
|
مونيستر جون مرسي از اينكه به جاي من جواب دادي دوستان بايد بدانند كه ايران ميشه بدون ويزا رفت وامد كرد ولي الان افغانستان نميتاني من خيلي سرم شلوغه انشاالله خيلي زودي براتان بقيه داستانو ميگم
|
|
|
|
|
سلام به همه
ببخشيد كه نتوانستم كه بقيه شو براتان بنويسم اكنون ادامه ميدهم به باقي داستان
اون خانومه را كه صدا زد وقتي امد هي بابا عجب هيكلي داشت يه كون گنده با پستان هاي قشنگ بهش گفت اين مهمون ها امده اند يه چيزي درست حسابي براشان تهيه كن بعد خانومه رفت با چند تا كباب گوسفندي ويه بطر مشروب هم همراش اورد ما تاجان داشتم مشروب وكباب خورديم بعد رفتيم يه جاي كه در خيابان رياست جمهوري تاجكستان بود يه اپارتمان سه اطاقه با تمام اثاثش در خدمت مون بود گفت اگه به چيزي ضرورت داشتيد بشماره من زنگ بزنيد ما هم خداحافظي كرديم تو اطاق نشسته بوديم يه موقع با دوستان گفتيم اگه اينجوري بشينيم حيف ميشه من ودوست افغانيم با هم رفتيم بيرون روي خيابانها پرسه ميزديم كه با دوتا از دخترها تاجيكي مقابل شديم يه كمي اين ورواون ورشديم ديديم طرف رديفه پرسيديم ميشه با ما شب بريد گفتند اگه يه كمي وقت بتين ميشه گفتيم باشه بعد ديديم طرف سر ما كلاه نگذاره گفتيم اگه امكان داشته باشد يكي تان با ماباشيد يكي تان بريد كارتان را انجام بدهيد دوباره برگرديد شماره شو برداشتيم ما رفتيم طرف اطاق مان با اين يكي كه خيلي ناز بود فكر ميكنم حدود 18 سالش بود اندامي متوسط داشت شروع كرديم با هم لاس زدنو يه خورده با سينه هاش ور رفتم بعد زنگ زديم به دوستش گفت اكنون ميرسد
|
|
|
دیده بودم یکی همدانی حرف بزنه ولی سکسی نوشتنش رو نه !! ( میتانی یکی تان)
|
|
|

|