صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / دوست دختر شما چطوری شما رو تحريک ميکنه که ولش نکنی
نویسنده پیام
# : 1 Jul 2006 00:19

اين دو ست دختر من يا هم خونهايم هر وقت که چند روز نيستم بين ساعت 12 تا 1 شب با يکی صحبت کرده چون ما اخر ماه پول تلفن نصف ميکنيم متوجه ميشم جالب اينجاست اين انقدر تو اين يک ساعت زنگ زده که يه ستون شماره رو قبض با اين ساعت يعنی بعد 12 ميفتده با اين حساب دو حالت داره يا خانم جنده شده يا منو سر کار گذاشته شما چی ميگيد

# : 1 Jul 2006 06:34

این که کاری نداره... شماره تلفنو چک کن..زنگ بزن..الکی بگو دوست دخترت حامله شده...مثلا میگم... اگر طرف پسر باشه سکته میکنه میره پی کارش..اگرفامیلی باشه خوشحالی میکنه...

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 1 Jul 2006 08:11

Quoting: pesare tokhm dar
ين دو ست دختر من يا هم خونهايم هر وقت که چند روز نيستم بين ساعت 12 تا 1 شب با يکی صحبت کرده چون ما اخر ماه پول تلفن نصف ميکنيم متوجه ميشم جالب اينجاست اين انقدر تو اين يک ساعت زنگ زده که يه ستون شماره رو قبض با اين ساعت يعنی بعد 12 ميفتده با اين حساب دو حالت داره يا خانم جنده شده يا منو سر کار گذاشته شما چی ميگيد

pesare tokhm dar
اعضا

فكر كنم يكي از هم خونه ايهات مخ خانم رو زده

ابری نیست ... بادی نیست ... می نشینم لب حوض...گردش ماهی ها ...پاکی خوشه زیست !
# : 1 Jul 2006 14:50

Quoting: dariushagha

این که کاری نداره... شماره تلفنو چک کن..زنگ بزن..الکی بگو دوست دخترت حامله شده...مثلا میگم... اگر طرف پسر باشه سکته میکنه میره پی کارش..اگرفامیلی باشه خوشحالی میکنه...

حالا اگه يکی از پسرای فاميلاش بود چی خوشهال ميشه يا سکته ميکنه؟
من که فکر ميکنم بهتره قال قضيه رو بکنم چون يک ضرب المثل که ميگه آدم که نميتونه هر روز با مردم دعوا کنه

# : 1 Jul 2006 15:34

Quoting: pesare tokhm dar
حالا اگه يکی از پسرای فاميلاش بود

با پسره رفیق میشی و بعد دوتای تا آخر عمر میکنیش.

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 1 Jul 2006 16:01

ravie_gham منظورم از هم خونه ای و دوست دختر يکيه

# : 1 Jul 2006 16:05

dariushagha
خوب انجوری که نميشه دختره خونه من باشه هر کاری خواست
بکنه بره خونه اون بعد باشه خوب قبول سه تای که هيچ 10 تای

# : 26 Jul 2006 22:07

بابا تخمت هم نباشه اين همه تو كردي حالا يه مدت هم بقيه بكنن.

# : 27 Jul 2006 21:10

دوست دختر شما به وضوح اسكولتون كرده!!!اما شما نبايد ايشونو اسكول كنيد!يك صحبت رو در رو مشكل رو هل ميكنه.(البته اگر خر نشي و وسط صحبت تن به سكس ـحتي يه بوس ـ ندي)

جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.