| نویسنده |
پیام |
|
|
اين دو ست دختر من يا هم خونهايم هر وقت که چند روز نيستم بين ساعت 12 تا 1 شب با يکی صحبت کرده چون ما اخر ماه پول تلفن نصف ميکنيم متوجه ميشم جالب اينجاست اين انقدر تو اين يک ساعت زنگ زده که يه ستون شماره رو قبض با اين ساعت يعنی بعد 12 ميفتده با اين حساب دو حالت داره يا خانم جنده شده يا منو سر کار گذاشته شما چی ميگيد
|
|
|
این که کاری نداره... شماره تلفنو چک کن..زنگ بزن..الکی بگو دوست دخترت حامله شده...مثلا میگم... اگر طرف پسر باشه سکته میکنه میره پی کارش..اگرفامیلی باشه خوشحالی میکنه...
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
Quoting: pesare tokhm dar ين دو ست دختر من يا هم خونهايم هر وقت که چند روز نيستم بين ساعت 12 تا 1 شب با يکی صحبت کرده چون ما اخر ماه پول تلفن نصف ميکنيم متوجه ميشم جالب اينجاست اين انقدر تو اين يک ساعت زنگ زده که يه ستون شماره رو قبض با اين ساعت يعنی بعد 12 ميفتده با اين حساب دو حالت داره يا خانم جنده شده يا منو سر کار گذاشته شما چی ميگيد
pesare tokhm dar
اعضا
—
فكر كنم يكي از هم خونه ايهات مخ خانم رو زده
ابری نیست ... بادی نیست ... می نشینم لب حوض...گردش ماهی ها ...پاکی خوشه زیست !
|
|
|
|
|
Quoting: dariushagha
این که کاری نداره... شماره تلفنو چک کن..زنگ بزن..الکی بگو دوست دخترت حامله شده...مثلا میگم... اگر طرف پسر باشه سکته میکنه میره پی کارش..اگرفامیلی باشه خوشحالی میکنه...
حالا اگه يکی از پسرای فاميلاش بود چی خوشهال ميشه يا سکته ميکنه؟
من که فکر ميکنم بهتره قال قضيه رو بکنم چون يک ضرب المثل که ميگه آدم که نميتونه هر روز با مردم دعوا کنه
|
|
|
Quoting: pesare tokhm dar حالا اگه يکی از پسرای فاميلاش بود
با پسره رفیق میشی و بعد دوتای تا آخر عمر میکنیش.
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
ravie_gham منظورم از هم خونه ای و دوست دختر يکيه
|
|
|
dariushagha
خوب انجوری که نميشه دختره خونه من باشه هر کاری خواست
بکنه بره خونه اون بعد باشه خوب قبول سه تای که هيچ 10 تای
|
|
|
بابا تخمت هم نباشه اين همه تو كردي حالا يه مدت هم بقيه بكنن.
|
|
|
|
|
دوست دختر شما به وضوح اسكولتون كرده!!!اما شما نبايد ايشونو اسكول كنيد!يك صحبت رو در رو مشكل رو هل ميكنه.(البته اگر خر نشي و وسط صحبت تن به سكس ـحتي يه بوس ـ ندي)
|