صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / سكس سه نفره با يك زوج
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
نویسنده پیام
# : 16 Nov 2005 11:12

رویا جان خوش بگذره

# : 20 Nov 2005 04:49

sepideh
جاي همه خالي خيلي خوش گذشت ما ساعت 8.5 رسيديم خونه اقا مجيدعروس خانوم دكتر تشريف دارند و ساعت 10 هم بايد برن كشيك بيمارستان من گفتم مزاحم شديم مگه مجيد نگفته بود ما ميائيم گفت صبح به من گفت ولي نشد مرخصي بگيرم چون يكي از همكارام مادرش مرد من بايد جاشون باشم جا شما خالي شام مفصلي بما دادو با عذرخواهي رفت بيمارستان من يك تاژ سفيد يقه خشت با خطهاي قرمز كه دو تا سينه را از شكمم جدا ميكرد با يك دامنه كوتاه مشكي تنگ و يك شورت لامبادا قرمز مخمل كه روي كس بشكل لب سوراخ كرده بود مجيد در حال ديونه شدن بود شوهرم سره حرف را باز كردو گفت مجيد جان از عروس خانوم بگو خوش ميگذره روزي چند بار ميكني گفت حالمو ديگه شما نگيريد عروس نگو فريزر بگو اصلا حال نميده بعد موبايلشو اورد وعكس كس زنش را بما نشون داد گفت كجاي دنيا عروس با اينهمه موي كس ميره شب زفاف خونه داماد من سره حرف را عوض كردمو گفتم يك سي دي بزار برقصيم مجيدم سي دي گذاشتو منو شوهرم شروع كرديم به رقصيدن بعد شوهرم نشست من رفتم دست مجيدو گرفتم اوردم براي رقص گفتم نور نمشه كم كرد مجيد لوستر را خاموش كرد دو تا ديواي روشن بود مجيد موقع رقص تمام حواسش به اندام من بود داشت با چشمهاش مرا ميخورد گفت چطور ميشد تو مال من بودي گفتم الانم مال هر دوي شما هستم هر وقت خواستي بيا خونه مون يك شلوارك تنش بود ديدم سيخ كرده بدجوري به شوهرم گفتم آقا رضا اجازه هست اونم با سر اشاره كرد اره منم معطل نكردم نشستم شلواركو كشيدم ژائين كير شق شدهشو گذاشتم تو دهنم كي بخور حالا بخور گفت بسه داره مياد گفتم بذار بياد كيرشه گرفتم دستمو با زبونم تحريكش ميكردم ديدم يكدفه فواره زد ريخت روي لبو صورتم با دستمال صورتو تميز كردم كيرشو گذاشتم تو دهنم برش شق كردم گفت چيكارش كنم گفتم بزار توي كونم اونم سريع دامنمو دراورد رفت بند شورتمه بده كنار گفتم صبر كن رفتم جلو رضا كيرشو دراوردم شروع كردم به خوردن مجيد هم داشت با انگشتش كونمو اماده ميكرد بعد كله كيرو گذاشت تو من يه جيغ زدم تو همون حل كير رضارو گاز گرفتم گفتم مجيد نميتونم گفت درست ميكنم سريع رفت كرم اورد نصفشو تو كونم خالي كرد وبا دوتا انگشت راهشو باز كرد بعد يواش يواش تا ته كيرشو فرستاد تو كونم 15 دقيقهاي تلمبه ميزد كه ابش اومد گفت ميتونم توش بريزم گفتم هرچه دلت ميخواد ابه رضا هم اومده بود يكمي ميوه خورديمو ساعت 1.5 نيمه شب بود مجيد گفت بريم بخوابيم رضا گفت تازه شروع كرديم بقيه رو بريم تو اتاق خواب سه باره ديگه تو اتاق خواب از جلو دو بار از كونم يك با ر كرد من ديگه رمق نداشتم رضا مرا برد حموم شست كه زن مجيد اومد اوضاع سه نشه شرح كرده شدن تو اتاق خوابو بعدا تعريف ميكنم صبح ساعت 6 زن مجيد اومد ما ساعت 9 صبحانه خورديم كه بريم شهرمون ديدم نميتونم راه برم خانوم دكتر گفت چته گفتم نمي دونم بيحالم دو تا سوزنه ويتامين ب كمژلكس و ب 12 به من زدو تو دلم گفتم 5 تا سوزن شوهرت زد 2 تا هم اون ساعت 10.5 بسمت شهرمون حركت كرديم فاصله ما با مجيد اينا 270 كيلومتره حالا برم حموم يك دوش بگيرم تا بعد بقيه را براتون مينويسمقوربون همه شما رويا ايشالا قسمته همه بشه

# : 22 Nov 2005 01:44

پرستو جان سلام
ما زن و شوهريم اگه ممكنه با ايميل ما تماس بگير
ايميل من turbo_h2006@yahoo.com

# : 7 Feb 2006 22:44

من سعيد هستم و 33 سالمه...دوست دارم با خانمهاي شوهردار سكس كنم...قبلا 3 بار تجربه دوستي و سكس با زوجها و سكس داشتم واسه همين حس و حال اين سكس جذاب و بلدم.مخصوصا جلو شوهراشون يا با اطلاع اونا , id من تو ياهو : saeed_hot83

# : 8 Feb 2006 00:27

من سعيد هستم و 33 سالمه. سال آخر تخصص پوست مي خونم توي دانشگاه تبريز. علاقه به سكس با خانمهاي شوهر دار دارم و به شوهرشون كون ميدم اگه علاقه داشته باشه. مامانم هم عضو اين سايت هستش (suzi_1360) و ا.نم حساب اهل سكس هستش. من باب مامانم اولين سكس رو تجربه كردم جلوي بابام. id من تو ياهو : saeed_hot83 هستش. اگه اهل كس دادن يا كون كردن هستيد با من تماس بگيريد. اگه اهل كس كردن هستيد به من ايميل بزنيد كس و كون مامانم رو براتون ميارم. منتظر ايميلتون هستم. بهم بگيد چجوري بهم ميديد يا منو ميكنيد يا مامانمو مي كنيد.

# : 8 Feb 2006 15:51

salam , man taze inja ozv shodam , va kheyili delam mikhad ke sexe zabdario tajrobe konim ba zanam , ham yadam bedid zanamo razi konam ham che kasi inja hast baraye sexe 4 nafare ?

# : 9 Feb 2006 04:28

afshinn
سلام افشين جون ما هم زوجيم ايميل بزن برام

# : 18 Feb 2006 03:15

سلام ما زوج هستيم
در صورت تمايل براي سكس گروهي فقط زوج ها ميل بزنند
xxxrhrh@yahoo.com

# : 18 Feb 2006 05:18

# : 9 Apr 2006 13:06

من سروش هستم 25 سلم هست زوجي كه دوست دارن با انها سكس كنم به اي دي من پم بدن sorosh_amini2006@yahoo.com

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.