صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / خاطرات سکسی / سكس سه نفره با يك زوج
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
نویسنده پیام
# : 9 Oct 2005 13:49

واقعا قشنگ بود ادامه بده

# : 9 Oct 2005 17:21

جدا" داستان خیلی قشنگی بود ... اما من نمی فهمم که چرا خیلی از دوستان وقتی داستانهاشونو میفرستن ... براش مخاطب تعیین می کنن که بهتره خانومها بخونن یا آقایون بخونن ... و از این حرفها ......... بهتر نیست دیدمون رو وسعت ببخشیم و از نگاه به جنس خاص صرفنظر کنیم ؟؟؟

# : 20 Oct 2005 00:27

سلام
اينها كه مينويسيد داستانه يا واقعيت داره؟
من هرچي تو اينترنت گشتم نتونستم يه زوج خوب واسه MMF پيدا كنم تو خيابون هم كه نميشه.
فكر مي كنم همش دري وريه. الان 8 ماهي هست كه دارم مي گردم . به همين irfest@yahoo.com هم ميل زدم ولي خبري نشد. اكثراٌ دنبال زوج هستند .
من عاشق سكس گروهي هستم ولي ظاهراٌ امكانش نيست.
به هر حال بازهم امتحان مي كنم :
من سپهر 30 ساله تحصيلكرده كامپيوتر خيلي سكس دوست هستم
مايلم با يك يا دو زوج دوست بشم و سكس گروهي داشته باشيم
dar_abi@yahoo.com ميل بزنيد اگر واقعي هستيد.

# : 22 Oct 2005 14:59

سلام پرستو جان خيلي با حال نوشتي ما هم زوجيم وعلاقه مند
بازم برامون بنويس
اوقات خوشي رو براي خودت و شوهرت آرزو ميكنم

# : 4 Nov 2005 01:10

salam parastoo jan
ma ham yw zooj hastim az shomal va moshtaghe zabdari
agar mayeli lenare yeki az vilahaye shomal kenar darya sexe rooyaee dashte bashid be ma mail bezanid mamnoon misham
be omide didar
arian_25a@yahoo.com

# : 11 Nov 2005 00:19 | ویرایش بوسیله: roya

به نظرم همه دروغ ميگن اگر كسي هست من و شوهرم هستيم البته ما يك بار امتحان كرديم خيلي خوش گذشت يك شب يكي از اشناهاي شوهرم اومد خونه ما سر باز بودو شب موند تا فردا بره خونه شون من وشوهرم تو اتاق خواب مشغول سكس بوديم كه وسط كار متوجه شدم دستمال نيست همونجور لخت رفتم از تو هال دستمال بيارم ديدم آشنا شوهرم ايستاده با كيرش بازي ميكنه رفتم جيغ بكشم دهنمو گرفت بعد يك دستشو روي كسم و لبشو رولبم گفت يكار كن منم بيام راستش بدم نميومد رفتم به شوهرم گفتم يارو تو اتاق داره با كيرش بازي ميكنه گناه داره اينم بياريم بازي اول گفت نه بعد صداش كرد اومد چه شبي بود شوهرم از تماشا 4 بار ابش اومد خيلي هال داد باميد هالي ديگر رويا

# : 14 Nov 2005 21:30

رويا خانم اگه مايل هستيد من هم حاضرم با دوست دخترم بيام سكس 4 نفره اگر تمايل داشتيد

برام اف بيزاريد

# : 14 Nov 2005 22:53 | ویرایش بوسیله: roya

<b>magmag_47</b>
<br>سلام عزيزم من در خدمت هستم چه سه نفره يا جهار نفره به من ميل بزن قربونت رويا

# : 15 Nov 2005 00:11

سلام من رويا هستم اون جمعه داشتم مطلب بالا را مينوشتم آخرا از هوس داشتم مي مردم قسمتهاي سكس را توضيح ندادم و تمام كردم سريع رفتم سراغ شوهرم ديدم نيست متوجه شدم در حمام تشريف دارند آخر شبش مشروب زياد خورده بود رفت خوابيد هيچي خبر نبود منم لخت شدم بدون در زدن رفتم توي حمام مرا ديد يكه خورد گفت چه خبره گفتم ديشب خواب اونشب حدود 5 ساله قبل آشنا توسرباز بودكه اسمش مجيد بود را ديدم كه داره با اون كيره خوشگل قلمي اش مرا ميكنه راستي از اون خبر داري گفت اتفاقا 6 يا 7 ماه قبل عروسيش بود گفتم يه برنامه بزار براش كادو ببريم يه هال اساسي هم تو حموم به اش دادمو اومدم بيرون بعد از ظهر بهش گفتم زنگ بزن بگو ما ميايم اونجا بعد گفتم راستي اون زنتو كرده نمي خواهي تو زنشو بكني گفت تو ديوناي اونا تازه 6ماه ازدواج كردن چجوري راضي اش كنه گفتم تو حالا بگو مجيد بخاطر كردن منم هست راضي ميكنه اگر زاضي نكرد بعد جبران ميكنه زنگ زد قرار شد شب جمعه بريم خونه شون خوابيدنم مي مونيم شما دعا كنيد همه چيز جور بشه تا خوش بگذره از الان لباسهاي سكسي امو اماده كردم و يك ساعت قبل از رفتنم مي روم حموم و حسابي هلو ميكنم براي شب ايشالا به شما هم شب جمعه خوش بگذره قربونه شما رويا.

# : 15 Nov 2005 02:06

سلام رويا جون
من بچه شهرستان هستم ولي زياد تهران ميام تعريف نباشه چيز خوبي هم دارم اگه خواستين من حاضرم تماس بگرين تا تلفن بدم
turbo_h2006@yahoo.com

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.