| نویسنده |
پیام |
|
|
dashali
Quoting: dashali بروسم نحیف بود مثل سوسک ؟ 
Quoting: dashali اره محتویات مایعش رو هم برده بودی ولی انتنش اصله کنده نمیشه خیلی داری خیالبافی میکنی فرزندم گفتم که بار و بندیل همش با هم کنده شده بود برو دیگه خواجه شدی 
|
|
|
LiDa_MalOus
Quoting: LiDa_MalOus مثل سوسک ؟ نه مثل خودش
Quoting: LiDa_MalOus یلی داری خیالبافی میکنی فرزندم گفتم که بار و بندیل همش با هم کنده شده بود
Quoting: LiDa_MalOus خیلی داری خیالبافی میکنی فرزندم گفتم که بار و بندیل همش با هم کنده شده بود شما داری خیالبافی میکنی گفتم که الان انتنم میده
Quoting: LiDa_MalOus برو دیگه خواجه شدی منظورت خواجه حافظ شیرازیه؟
|
|
|
Quoting: LiDa_MalOus دلیل من رو هم تو همون تاپیک بیاب
این که دلیل نبید اعتراف بید عزیزم ، اعتراف به گناه 
|
|
|
|
|
dashali
Quoting: dashali شما داری خیالبافی میکنی گفتم که الان انتنم میده اون آنتن الکیه من دارم میبینم صفحه برفکیه 
Quoting: dashali منظورت خواجه حافظ شیرازیه؟ نه منظورم خاجه داش علی تهرانیه 
Mandegar
Quoting: Mandegar این که دلیل نبید اعتراف بید عزیزم ، اعتراف به گناه منطق شما با منطق من نمیخونه برو بگو یه آدم با منطق تر بیاد صحبت کنه 
|
|
|
LiDa_MalOus
Quoting: LiDa_MalOus اون آنتن الکیه من دارم میبینم صفحه برفکیه اخه چشمات ضعیفه
Quoting: LiDa_MalOus نه منظورم خاجه داش علی تهرانیه سوتی میدیا برو بخواب افرین جیش بوس لالا منتها بوسش برای منه
|
|
|
dashali
Quoting: dashali سوتی میدیا برو بخواب افرین جیش بوس لالا منتها بوسش برای منه برو زود بگیر بخواب که چشمان آهوی کامران به تو نیفته 
|
|
|
LiDa_MalOus
Quoting: LiDa_MalOus برو زود بگیر بخواب که چشمان آهوی کامران به تو نیفته ما کگه رفتیم نگران..............
|
|
|
Quoting: sara_avizooni خب=خوب
 نه عزيز شما بيسوادي من منظورم همون بود
Quoting: sara_avizooni مسپله= مسئله اشكال از كامپيوترمه كه اونيي كه شما نوشتي رو نداره
Quoting: sara_avizooni من دوست داریم= ما دوست داریم فقط همين غلط رو داشت.خيليا غلط مي نويسن منم روش(چه حالي وده روي همه باشيا......جوووووووووووووووووووووون) 
این ما نیستیم که عمرمون رو تلف می کنیم بلکه این عمره که ما رو تلف می کنه.مواظب باشید بیهوده تلف نشوید.
|
|
|
|
|
Quoting: LiDa_MalOus منطق شما با منطق من نمیخونه برو بگو یه آدم با منطق تر بیاد صحبت کنه
مشکل از بی منطقی شماست عزیزم ... حضرت علی مگه نگفته زنها ناقص العقلن؟! 
|
|
|
Mandegar
Quoting: Mandegar مشکل از بی منطقی شماست عزیزم ... حضرت علی مگه نگفته زنها ناقص العقلن؟! حضرت علی اونو واسه زن خودش گفته 
|