| نویسنده |
پیام |
|
|
Mandegar
ریزن ؟ دلیل ؟ 
dashali
تو حالیت نیست
Quoting: dashali اره بچه سر جاشه دکتر گفت فیله خرطومش هم زده بیرون خطرناکه حسن بده ببرنش 
|
|
|
LiDa_MalOus
Quoting: LiDa_MalOus تو حالیت نیست ای بابا حالیمه کوچه رو اشتباه گرفتی برو سمت چپ
Quoting: LiDa_MalOus خطرناکه حسن بده ببرنش ببرنش که اونوقت تو باید به اجنبی متوسل بشی 
|
|
|
dashali
Quoting: dashali ای بابا حالیمه کوچه رو اشتباه گرفتی برو سمت چپ سمت چپ خبری نبود ... تو خودتو زدی به علی چپ 
Quoting: dashali ببرنش که اونوقت تو باید به اجنبی متوسل بشی مگه دورش ضریح کشیدی که مردم بیان بهش متوسل بشن ؟ 
|
|
|
|
|
LiDa_MalOus
Quoting: LiDa_MalOus سمت چپ خبری نبود ... تو خودتو زدی به علی چپ ها پس کوچه بن بسته سمت راسته برو ته کوچه تا من بیام
Quoting: LiDa_MalOus گه دورش ضریح کشیدی که مردم بیان بهش متوسل بشن ؟ شما که بی ضریح متوسل شدی مرادتو گرفتی 
|
|
|
dashali
Quoting: dashali ها پس کوچه بن بسته سمت راسته برو ته کوچه تا من بیام دو تا بادی گارد هم با خودت بیار 
Quoting: dashali شما که بی ضریح متوسل شدی مرادتو گرفتی پس بگو اینی که کنده شد موند تو دستم چی بود 
|
|
|
LiDa_MalOus
Quoting: LiDa_MalOus دو تا بادی گارد هم با خودت بیار من خودم استاد بروس لی بودم
Quoting: LiDa_MalOus پس بگو اینی که کنده شد موند تو دستم چی بود اون غلافش بود که جهت جلوگیری از ازدیاد جمعیت بسته بودم
|
|
|
dashali
Quoting: dashali من خودم استاد بروس لی بودم به صورت نحیفت نمیاد 
Quoting: dashali اون غلافش بود که جهت جلوگیری از ازدیاد جمعیت بسته بودم آش و با جاش کنده بودم 
|
|
|
LiDa_MalOus
Quoting: LiDa_MalOus به صورت نحیفت نمیاد بروسم نحیف بود
Quoting: LiDa_MalOus آش و با جاش کنده بودم اره محتویات مایعش رو هم برده بودی ولی انتنش اصله کنده نمیشه
|
|
|
|
|
Quoting: LiDa_MalOus ریزن ؟ دلیل ؟
دلیلش رو در تاپیک قبلی رو توصیف کن بیاب 
|
|
|
Mandegar
Quoting: Mandegar دلیلش رو در تاپیک قبلی رو توصیف کن بیاب دلیل من رو هم تو همون تاپیک بیاب 
|