| نویسنده |
پیام |
|
|
Hitman
Quoting: Hitman عزيز كم كم داره تاپيك منحرف ميشه جوابتو اگه خواستي بيا تاپيك دالتون ها به ساده ای واسه دعوا بیام محلتون عمرا
|
|
|
Quoting: dashali به ساده ای واسه دعوا بیام محلتون عمرا داش علی ..دالتون ها هوای افراد با مرام رو دارن 

خطاب به وطن پرست ها: این وطن و وطن و وطن و وطن این بود وطــــــــــن===> دیم دو وطن
|
|
|
خب مسپله اينجاس من دوست داريم خوب بازي كنيم ولي نبريم ولي شما فقط كشكي بازي مي كنيد. ما كشكي بلد نبيديم
من دوست داریم؟ خب=خوب مسپله= مسئله من دوست داریم= ما دوست داریم تو هم مثل ناصر شیپش بی سوادی
|
|
|
|
|
reza_34
Quoting: reza_34 داش علی ..دالتون ها هوای افراد با مرام رو دارن ایول اقا دم شما گرم اشنابازی شد شما هم بامرامی
|
|
|
Quoting: dashali به ساده ای واسه دعوا بیام محلتون عمرا به بچه محلامون ميگم كاري نداشته باشن
Quoting: reza_34 داش علی ..دالتون ها هوای افراد با مرام رو دارن ايول تا اومد تو كوچه بريزيد رو سرش بكوفيمش
این ما نیستیم که عمرمون رو تلف می کنیم بلکه این عمره که ما رو تلف می کنه.مواظب باشید بیهوده تلف نشوید.
|
|
|
Quoting: dashali ایول اقا دم شما گرم اشنابازی شد شما هم بامرامی داش علی ..از وقتی اون تاپیک دوتا سیاوش رو زدی ..کاملاَ گرفتم که دیگه تنها نیستم . . من پیشنهاد دادم به جمع دالتون ها اضافه بشی 
خطاب به وطن پرست ها: این وطن و وطن و وطن و وطن این بود وطــــــــــن===> دیم دو وطن
|
|
|
reza_34
Quoting: reza_34 داش علی ..از وقتی اون تاپیک دوتا سیاوش رو زدی ..کاملاَ گرفتم که دیگه تنها نیستم .. من پیشنهاد دادم به جمع دالتون ها اضافه بشی اخه میدونی اقا اون جریان عضو رو که برات تعریف کردم با اون عضو شدنه مشکل دارم ولی باهاتون حال میکنم 
|
|
|
کسی با بق بق من موافق نبود ؟ 
|
|
|
|
|
Quoting: LiDa_MalOus کسی با بق بق من موافق نبود ؟ چند تا کبوتر و موسی کو تقی!!!!!!!!!1 همشون موافقن
Quoting: dashali با اون عضو شدنه مشکل دارم ولی باهاتون حال میکنم  او کی
|
|
|
Quoting: reza_34 چند تا کبوتر و موسی کو تقی!!!!!!!!!1 همشون موافقن خوبه باز تنها نیستم بهشون بگو تیم فردا بازی داره .. بیان میخواهیم بریم ورزشگاه بوق شیپوری بزنیم 
|