| نویسنده |
پیام |
|
|
Hitman
Quoting: Hitman آويزون تاپيك خورم داشت ما خبر نداشتيم؟!!! اره بابا مال منو که ادمین خورده
Quoting: Hitman فقط از عقب نكنش كه دردش مياد گناه داره خدايي خيلي باحاليا اقا شما انگار تجربشو داشتی هیتمن نازه با حالی از خودته
|
|
|
# : 2 Sep 2007 14:25 | ویرایش بوسیله: LiDa_MalOus
dashali
نه همون که گفتم بق بق مال برق شیرازه بش بش میشه تراکتور سازی تبریز
شش بش مال کجاست 
|
|
|
Quoting: dashali اره بابا مال منو که ادمین خورده

Quoting: dashali اقا شما انگار تجربشو داشتی هیتمن نازه اون جيغايي كه تو ميزدي از شدت درد بوده ديگه
این ما نیستیم که عمرمون رو تلف می کنیم بلکه این عمره که ما رو تلف می کنه.مواظب باشید بیهوده تلف نشوید.
|
|
|
|
|
# : 2 Sep 2007 14:51 | ویرایش بوسیله: dashali
LiDa_MalOus
Quoting: LiDa_MalOus نه همون که گفتم بق بق مال برق شیرازه بش بش میشه تراکتور سازی تبریز شش بش مال کجاست این شش بش مال شموشک بهشهر ولی بق بق همون بولدوزرسازی قزوینه Hitman
Quoting: Hitman اون جيغايي كه تو ميزدي از شدت درد بوده ديگه من وقتی که انتنم بلند میشه سسش میخواد بیاد داد میزنم فکر کنم جیغا مال خودت بود
|
|
|
فقط پرسپولیس. یکی از دوستام پرسپولیسی هستا تو دانشگاه. آی میچزونه این استقلال رو فقط پرسپولیس امسال استقلال طبق گقته مربی اون حجازی قراره دهم بشه و پرسپولیس اول 
|
|
|
afarin sara rast migi aslan baba esteghlali boodan ke eshkal nadare yeki perespolisie yeki esteghlali faghad esteghlali boodan ye maraze daste khodeshoon ke nist bicharehaaa shoma ham sedasho dar nayad timemoono cheshm mizanan begoo shansi mibarim
|
|
|
Quoting: dashali من وقتی که انتنم بلند میشه سسش میخواد بیاد داد میزنم فکر کنم جیغا مال خودت بود عزيز كم كم داره تاپيك منحرف ميشه جوابتو اگه خواستي بيا تاپيك دالتون ها
Quoting: sara_avizooni فقط پرسپولیس. دقت كرديد هر چي زنه طرفدار پرسپوليسه هر چي مرده طرفدار استقلال(حالا نه 100٪ ولي تو آويزون كه درصدش بالا بوده)
Quoting: sara_avizooni امسال استقلال طبق گقته مربی اون حجازی قراره دهم بشه و پرسپولیس اول عمرا.ما مي خوايم هم قهرمان جام حذفي بشيم هم ليگ 
این ما نیستیم که عمرمون رو تلف می کنیم بلکه این عمره که ما رو تلف می کنه.مواظب باشید بیهوده تلف نشوید.
|
|
|
arash_joon عزيز نمي توني فارسي تايپ كني؟
Quoting: arash_joon esteghlali boodan ye maraze اگه استقلالي بودن يه مرضه پس پرسپوليسي بودن چيه؟؟؟ خدايا مرا به اشد اينگونه امراض مبتلا گردان تا در دام پرسپوليسي هاي دوپينگي نيفتم.
Quoting: arash_joon shansi mibarim كي گفته شانسي مي بريد؟؟؟كشككي مي بريد
|
|
|
|
|
Hitman شما تو همون کشکی هم موندیدن.

|
|
|
Quoting: sara_avizooni شما تو همون کشکی هم موندیدن خب مسپله اينجاس من دوست داريم خوب بازي كنيم ولي نبريم ولي شما فقط كشكي بازي مي كنيد. ما كشكي بلد نبيديم
|