| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: Hitman آره بچه ها تو راه ترتيب دو تا پس پسي رو دادن با خودشون آوردن.بدبختا بدجوري جررررررررررررررررررر خوردن(با عرض پوزش از بچه ها كه گفته بودن روحيه تيم پس پس رو خراب نكنم ولي نميزارن كه) عمرا فس فسوها خوابشو ببینین نکنه فس فسوها مشغول نموده شدن بودن هااااااااا ؟ 
Quoting: Hitman دمت گرم.برا وقتي كه قهرمان نشديد انبار كردي.يه ليوان بده جيگرمون حال بياد تو اين گرما باشه بهش میگم 
Quoting: Hitman چي ميگي شما؟والا ما اينجا دو تا استقلالي غيور هستيم اون موقع شما 5 تا پس پسي چغندر كه هر كدوم ميندازه رو دوش اون يكي با تشكر از رستم كير كلفت ای چغندرهای فس فسو 
Quoting: Hitman ديدي گفتم همتون برگ چغندريد واسه حالگیری از فس فس در رفته ها بود 
زانو نمی زنم! حتی اگر سقف آسمان كوتاهتر از قد من باشد!!!
|
|
|
میبینم رفتی تو ورزشی دمت گرم
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
Quoting: seranza عمرا فس فسوها خوابشو ببینین نکنه فس فسوها مشغول نموده شدن بودن هااااااااا ؟ اگه شما باور نمي كني بگم بيان اين ويروسي رو ...... باور كردي يا بگم بيان
Quoting: seranza باشه بهش میگم به كي.به آب زرشك؟ خدايا اينا از زور فشار همگي ديوونه شدن
Quoting: seranza ای چغندرهای فس فسو اي برگ چغندرها 
Quoting: seranza واسه حالگیری از فس فس در رفته ها بود آره جون خود برگ چغندرش
Quoting: viirusi میبینم رفتی تو ورزشی دمت گرم رفتيم كه رفتيم به توي پرسپوليسي چه مربوط(اين ديگه عند تعصب بود نشون دادم) 
این ما نیستیم که عمرمون رو تلف می کنیم بلکه این عمره که ما رو تلف می کنه.مواظب باشید بیهوده تلف نشوید.
|
|
|
|
|
Quoting: Hitman فتيم كه رفتيم به توي پرسپوليسي چه مربوط(اين ديگه عند تعصب بود نشون دادم مرسی خوب بود من خودم واست درخواست دادم
|
|
|
استقلال سرور همتون !!
ديگه چه خبر از پس پس ؟ 
|
|
|
خداييش بگيد كمي بخنديم !!! گفتيد امسال مي خوايد قهرمان بشيد ؟ هم قسم شديد ؟
|
|
|
rostam kir koloft باز شروع کردی
|
|
|
viirusi
اگه ناراحت ميشي چيزي نگم رفيق ....... خودتو عشق است 
|
|
|
|
|
Quoting: rostam kir koloft گه ناراحت ميشي چيزي نگم رفيق ....... خودتو عشق اس نه بابا ناراحتی چیه حالش به همینایه
|
|
|
پس استقلال سرور همتونه 
|