صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / ورزش / اس اس or پس پس
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 34 . 35 . >>
نویسنده پیام
# : 23 Jun 2006 11:43

غرض از مزاحمت و ايجاد اين تاپيك اين بود كه مي خواستم به شخصه بيشتر با برو بچز انجمن آشنا بشم و از تيم مورد علا قه آن ها هم مطلع بشم..تازه ميشه يكمم كل كل كنن و ما يكمي فيض ببريم.در آخرم ميشه يه آماري گرفت و ديد بروبچز بيشتر طرفدار اس اس(استقلال)هستن يا پس پس(پرسپوليس)يا طرفدار آفتابه سازي .....يا ديگه بدتر اصلا حاليشون نميشه.حالا خود دانيد اگه يكمم غيرت و تعصب رو تيمت داري يه نظري بده تا آمار بالا بره و جلوي اون يكي كم نياري.
اول خودوم مينويسم.با اجازه
1.تيم داخلي:سرورتون استقلال
2.تيم خارجي:منچستر يونايتد
3.تيم ملي:انگلستان
4.بازيكن مورد علاقه:رونالدينهو(البته در صورت مصدوم بودن علي دايي و يا در صورت بازنشستگي اون)

البته من اساسا از شماره 7 تيم منچستر خيلي خوشم مياد چون تاريخچه داره اين هوا.اول بابي چارتون مي پوشيده بعد اري كانتونا بعد ديويد بكام حالا هم كريستيانو رونالدو يا همون كيري خودمون.

خلاصه هر كي واقعا طرفداره يا اصلا يكمي يه تيمي رو دوست داره بياد نظر بده.جون علي دايي نظر بديد
اگه نظر بديد رفتن علي دايي رو شخصا تضمين ميكنم البته تا 2 يا 3 قرن آينده.
قربون هر چي اس اسيه.فداتون
به قول معرف سرور هرچي .......... امير قلعه نوعيه
فداتون امين دو آتيشه

این ما نیستیم که عمرمون رو تلف می کنیم بلکه این عمره که ما رو تلف می کنه.مواظب باشید بیهوده تلف نشوید.
# : 23 Jun 2006 11:45

ببينم چراغ اولو كي روشن ميكنه بدو بدو .

این ما نیستیم که عمرمون رو تلف می کنیم بلکه این عمره که ما رو تلف می کنه.مواظب باشید بیهوده تلف نشوید.
# : 24 Jun 2006 11:58

بابا انگار تو اين سايت يه آدم با معرفت پيدا نميشه.حداقل يه نفر پيدا نشد با افتخار سرشو(ابته منظور سري كه صورت بر روي آن است)بالا بگيره بگه من طرفدار اين تيم هستم.آخه با غيرت،شرمت ميشه بگي من طرفدار اين تيم هستم.نكنه اصلا استقلال و پرسپوليس ديگه طرفدار ندارن.يعني انقدر ما بدبخت شديم يه استقلالي بين اين همه آدم پيدا نميشه.واي برمن،واي بر اين زندگي خفت بار.
جون من بنويسيد.استقلالياش به خواطر اس اس بنويسن.جون من بنويسيد روي اين پرسپوليسيا كم شه.

# : 25 Aug 2007 15:53

تمام.
# : 25 Aug 2007 15:54

پس پس

تمام.
# : 25 Aug 2007 16:17

Quoting: Hitman
استقلالياش به خواطر اس اس بنويسن

اس اس

راه من یک سر گذشت از شهر شب... حامی!
# : 25 Aug 2007 16:22

داخلی : پرسپولیس
اسپانیایی : رئال مادرید
ایتالیایی : یوونتوس
انگلیسی : لیورپول
بازیکن مورد علاقه : گابریل عمر باتیستوتا

مربی : کلینت ایستوود

# : 25 Aug 2007 16:24

قلب تمام برو بچه های تگزاس واسه پرسپولیس که نه واسه زنده موندن می تپه ولی پرسپولیس هم دوست دارن

# : 25 Aug 2007 16:59

Quoting: sexnasa2008
پس پس

ايول بالاخره يكي چراخ اول رو روشن كرد.
(فعلا كه پرده ولي واي به حالتون اگه ببازه انقدر بهتون تيكه بندازم)

# : 25 Aug 2007 17:02

Quoting: loverman0071
اس اس

Quoting: GameOver
ایتالیایی : یوونتوس

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 34 . 35 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.