| نویسنده |
پیام |
|
|
ghabolet daram dadash
عشق است پرسپولیس و رئال مادرید .....خدایا سپاس...
|
|
|
# : 7 Aug 2008 10:16 | ویرایش بوسیله: viirusi
Arnold68 خواهش وکنیم خب اینجا رو دیگه منحرف نکنیم
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
پرسپولیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییییییس
|
|
|
|
|
Quoting: Arnold68 پرسپولیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییییییس خب شنیدم چرا داد میزنی
|
|
|
پرسپولیس یا پیروزی مگه چه فرقی داره نفس کار مهمه که لنگی هستید اصلاً اسمشو عوض کنید بزاریید تیم لنگی ها
می گریم و می خندم دیوانه چنین باید...................می سوزم و می سازم پروانه چنین باید
|
|
|
Quoting: siahe_sard پرسپولیس یا پیروزی مگه چه فرقی داره نفس کار مهمه که لنگی هستید اصلاً اسمشو عوض کنید بزاریید تیم لنگی ها ای زور میاد به ما تحت این اس اسی ها که از دوچرخه سواران و خر سواران اسمشونو گذاشتن اس اس حالا فکر می کنند ما هم مثل اونها بی بخاریم که بذاریم اسم تیممون رو عوض کنند
Y! (yahoo) ID: sexy_lizard_yxes85
|
|
|
ولشون کن بابا,این استقلالیها که چیزی حالیشون نیست.
|
|
|
Quoting: sexy_lizard_yxes بی بخاریم که بذاریم اسم تیممون رو عوض کنن
دقیقا
|
|
|
|
|
Quoting: sexy_lizard_yxes حالا فکر می کنند ما هم مثل اونها بی بخاریم که بذاریم اسم تیممون رو عوض کنند
حاجی اون لنگتونو مثل دم کنی بکشید رو خودتون تا بخارتون نپره بشید بی بخار 
می گریم و می خندم دیوانه چنین باید...................می سوزم و می سازم پروانه چنین باید
|
|
|
سلام به همه پرسپوليسي هاي اينجا.
معلومه همه ميگن پرسپوليس. ولي اسم پيروزي هم قشنگه هر چي باشه از اسم استقلال بهتره.
من قبلا توي تاپيك محل فعاليتم هم به رفقام گفتم كه اين مرتييكه مصطفوي بيشتر ميخوره نفوذي استقلاليها باشه تا دلسوز پرسپوليس
Quoting: shahin_021 علی آبادی افغانی گفته به خاطر اینکه مردم از شعار انقلابی "استقلال پیروزی!!!!جهمهوری اسلامی" خاطره خوشی دارند اسم پرسپولیس رو پیروزی گذاشتند......!!!!!!!
اولاً دور از جون افغانيها. قطعا كارگر افغاني از اين آدم بيشتر فوتبال سرش ميشه. دوما تا جايي كه من يادمه تمام رييسهاي ترتبت بدني آدمايي بودن كه فقط "حرف زدن" بلد بودن ولي عليآبادي تو حرف زدن هم چيزي نيست.
به نظر من اسم باشگاه بايد باشه
پرسپوليس ( پيروزي)
|