صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / ورزش / »»==» اخـــــبـــــــار پـــــــرســــــپـــــــولــــیـــــس «==««
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 26 . 27 . >>
نویسنده پیام
# : 11 Jul 2008 01:08

محمد نصرتی در گفتگو با ایسکانیوز:
پس از اردوی اسپانیا با پرسپولیس ثبت می کنم

تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: مدافع ملی پوش کشورمان با اشاره به وضعیت خود درباشگاه پرسپولیس گفت: طی مذاکراتم با مصطفوی هیچ مشکلی برای عقد قرارداد ندارم و پس از اردوی اسپانیا قراردادم را با پرسیپولیسی ها رسما ثبت می کنم.
محمد نصرتی روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران" ایسکانیوز" افزود : با وجودی که پرسپولیس توانسته جوازدر جام باشگاه های آسیا را با قهرمانی در لیگ برتر کسب کند اصلا دوست ندارم که بازی در آسیا را با این تیم از دست بدهم زیرا بر این باورم که این بار با قطبی می توانیم جام آسیا را فتح کنیم.
وی به حضور بازیکنان جدید در پرسپولیس اشاره کرد و گفت: با عملکرد مناسبی که باشگاه پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات از خود ارائه داد بازیکنان مناسبی را برای محکم تر کردن خطوط خود جذب کرد تا با قدرت لیگ هشتم را آغاز کنیم.
نصرتی در خصوص جدایی آشوبی گفت: فرزاد بازیکن خلاق و خوبی است که مطمئنا نبودش در ترکیب پرسپولیس احساس خواهد شد.
وی بازگرداندن قطبی به پرسپولیس را بهترین تصمیم هیات مدیره باشگاه عنوان کرد و افزود: با شناختی که قطبی از تیم پرسپولیس در فصل گذشته پیدا کرد باز گشت وی در راس کادر فنی بهترین تصمیم بود.
وی گفت: به طبع فصل آتی با توجه به قهرمانیمان انتظارات از تیم پرسپولیس دو چندان افزایش خواهد یافت ولیکن با تعصبی که بازیکنان علی رغم سختی کار به رنگ پیراهنشان دارند مطمئنم که می توانیم از سه جام ممکنه حداقل دو جام را کسب کنیم .
نصرتی در خصوص اردوی تیم ملی به اسپانیا گفت:مطمئنا اردوی اسپانیا و انجام دیدار های تدارکاتی در ان جا می تواند نقاط ضعف تیم ملی را به وضوح نشان دهد تا اینکه مربیان در آینده با پوشش این تقاط ضعف تیم ملی قدری را برای مرحله مقدماتی جام جهانی2010 مهیا کنند.
پ.ن: اگه داداش نصرتی هم تمدید کنه نه تنها کسی حریف خط حمله و دروازه و هافبک هامون نمیشه بلکه دفاعمون هم با حضور کریم باقری، علوی، اتسو و نصرتی و سپهر حیدری محکمترین خط دفاع لیگ خواهد بود!

Y! (yahoo) ID: sexy_lizard_yxes85
# : 11 Jul 2008 01:10

سيد محمد علوى يك ساله با پرسپوليس قرارداد بست

تهران IranSport.Net - سيد محمد علوى بازيكن پاس همدان روز گذشته در آخرين دقايق وقت ادارى، قرارداد خود را به مدت يكسال با پرسپوليس در هيأت فوتبال ثبت كرد.
پ.ن: هرچی بازیکن ملی پوش هست، فعلا داره پرسپولیس رو به تیم ملی پولی و لابی کلفت ترجیح میده!

# : 12 Jul 2008 20:07

قسمت نخست - نگاه اول :

پس از آنکه حسین هدایتی مالک متمول استیل آذین با این تیم به نتایج دلخواه نرسید با تفکری مناسب و آینده نگرانه به هیئت باشگاه پرسپولیس پیوست.
حضور این شخصیت در هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس بسیار هواداران را به آینده امیدوار ساخت.
مدیر عامل که قبلا در مورد آوردن اشخاص بزرگی همچون زاکرونی به پرسپولیس سخن گفته بود حال کمی پشتش گرم تر شده بود و حرفهایش را به واقعیت نزدیک تر می دید.

داریوش مصطفوی ابتدا به فکر افتاد تا افشین قطبی را به هر گونه که ممکن است به پرسپولیس روانه کند بر همین اساس ابتدا اقدام به خرید ابراهیم توره ، علیرضا محمد و محمد منصوری سه پدیده فصل گذشته از باشگاههای پیکان ، راه آهن و ابومسلم مشهد کرد ؛ مطمئنا این انتقالات به پرسپولیس باعث می شد تا افشین قطبی شرایط و امکانات را برای بازگشت فراهم ببیند.

در همین اوضاع و احوال حسین هدایتی به دبی سفر کرد تا راه بازگشت امپراطور را به گونه ای حرفه ای هموار سازد ... او گفتگوهایی که به قولی تماما "برد ، برد" است را برای افشین قطبی مطرح ساخت ، افشین قطبی نیز پس از آن که قرارداد تقریبا 2 میلیارد تومانی را در مقابل خود و خانم یوروم مشاهده نمود (یک میلیارد و هفتصد برای خودش و ۳۰۰ هزاریورو برای یوروم)شرایط منطقی سابق را که در برنامه نود و خبرگزاریهای معتبر داخل و خارج مطرح نموده بود را به فراموشی سپرد!!

در اولین لحظه ای که افشین امپراطور به تمرینات پرسپولیس پا نهاده بود به احمدرضا عابدزاده دروازه بان و ستاره اسبق تیم ملی ایران لقب بوئینگ 747 را داد ، به افشین پیروانی بیش از حد احساس قرابت می کرد دلیلش نیز بر طبق فرموده های خود افشین خان این بود که نام هایشان عینآ همانند هم است !!

قطبی دیگر به پرسشهای مربوط به مشکلات خانوادگی پاسخ نمی دهد و آنها را لازم به بیان نمی داند.
احتمالا این سخنان پس لرزه های 2 میلیارد تومان باشد ...

قسمت نخست – نگاه دوم :

... معتقدیم اگر هیئت مدیره باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس دست افشین امپراطور را در فصل نقل و انتقالات باز بگذارند ، بی هیچ تردیدی او می تواند بسیار موفق ظاهر شود و بازیکنان موثر و در سطح بین المللی را جذب باشگاه کند.

شاید بتوان با 700 میلیون تومان کارامدترین مهاجمان لیگ هلند ، فرانسه و حتی آلمان را جذب نمود ؛ کما اینکه افشین قطبی آشنایی بسیاری با فوتبال هلند دارد و اصلا لازم نیست که داریوش خان به رحمان رضایی مدافعی که دیگر جایی در باشگاه ایتالیایی نه چندان مشهورش (لیورنو) ندارد این مبلغ را پیشنهاد دهد حتی برای چهار سال !!!

البته در این بین شایعاتی همچون خرید علی کریمی بازیکن پا به سن گذاشته قطر اسپورت سخن گفته می شود که البته مسئولان بلند پایه پرسپولیس مذاکره به انتقال این بازیکن با رقمی فوق نجومی را تکذیب کرده اند.

قسمت دوم :

چرا پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات ، برای خرید بازیکنان خارجی برنامه ریزی و آنالیز مخصوص را انجام نمیدهد ؟!

از مشهد خبر می رسد که مسئولان ابومسلم مشهد مذاکراتی را با "اگبنگا ساموئل اوکونوو" بازیکن 29 ساله اسبق بارسلونای اسپانیا انجام داده اند وی در تمامی رده های سنی تیم ملی نیجریه بازی کرده است.

اوکونوو در پست دفاع بازی می کند و سابقه بازی در تیم های بارسلونا ، بنفیکا و دینامو بخارست را هم دارد. این باشگاه فرانک آتسو مدافع تیم ملی توگو در جام جهانی 2006 را در فصل پیش در اختیار داشت. بازیکنی که اگر مصدومیتهای ناگهانی برایش پیش نمی آمد بهترین مدافع لیگ نام می گرفت.

در همین مقوله فصل گذشته نیز همگان بازی بسیار جذاب ""لئوناردو پیمنتا" را در صنعت نفت آبادان مشاهده نمودند ، مهاجمی برزیلی که در تیم ب پورتوی پرتغال بازی کرده بود و شاید بتوان از او به عنوان تاثیر گذارترین بازیکن فصل گذشته باشگاه ناکام آبادانی نام برد.

نکته قابل توجه خصوصیتی است که باشگاههایی همچون ابومسلم و صنعت نفت آبادان در خرید بازیکنان دارند ؛ که با برنامه ریزی های بسیار دقیق و آنالیز کامل از نظر کارایی و خلاقیت به مذاکره با بازیکنان مهم می روند.
آیا باشگاه پرسپولیس که اکنون از نظر اقتصادی به جهت حضور حسین هدایتی تاحدودی متحول شده است قادر به خرید بازیکنانی همانند آتسو و لئوناردو از لحاظ کارآیی و توانمندی نیست !!؟ صد در صد این باشگاه می تواند بازیکنان بزرگتری (از نظر کارایی) را جذب کند اما با توجه به نکته فوق این باشگاه اکنون بدون برنامه ریزی قبلی و آنالیز سوابق بازیگری ، عجولانه تصمیم به خرید بازیکنان اسم و آوازه دار بین المللی گرفته است.

بر همین پایه و اساس گفته هایی مبنی بر مذاکرات پرسپولیس با یونس محمود مهاجم پر تلاش عراقی که عنوان آقای گلی جام ملتها و لیگ قطر را دارد به گوش رسید اما نباید فقط به سوابق چشم نواز این بازیکن توجه شود.
مسئولان پرسپولیس باید به این نکته دقت داشته باشد که یونس محمود بازیکنی صرفا تمام کننده است و تکنیک و خلاقیت چندانی ندارد همانا که در جام ملتهای آسیا تا حدود بسیار زیادی همین گونه ظاهر شد.

...اما از سوی دیگر به تازگی داریوش مصطفوی سخن از مذاکره با حوار محمد مولا بازیکن تماما تکنیکی و خلاق عراقی دارد ، او شخصیتی کاملا متفاوت از یونس محمود دارد و می توان گفت کارایی همانند علیرضا نیکبخت و حتی بهتر از او را دارد ، اگر مذاکره با حوار محمد صحت داشته باشد بی شک وی می تواند به راحتی پست هافبک هجومی پرسپولیس را ساپورت کند.

نگاه کلی : مطمئنا اگر باشگاه پرسپولیس از نظر شخصیت تیمی اوراوا ردز را الگو و آرمان خود قرار دهد و همچون نماینده ژاپن که یکه تاز آسیا شد بازیکنان موثر و کار آزموده و صد البته به دور از حاشیه را خریداری نماید و به کمک افشین قطبی اقدام به بالا بردن سطح کیفی باشگاه پرسپولیس کند، می تواند حضور کاملا موفقی را در لیگ قهرمانان آسیا تجربه نماید و بدبن ترتیب است که در نهایت شایستگی ، دل میلیونها هوادار این باشگاه را در سراسر ایران و جهان شادمان خواهد کرد.

همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
# : 13 Jul 2008 12:16

زارع به پرسپولیس پیوست

تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: مازیار زارع بازیکن تیم فوتبال ملوان انزلی به تیم فوتبال پرسپولیس تهران پیوست.

به گزارش روز شنبه خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجوئی ایران "ایسکانیوز"، مازیار زارع پس از تسویه حساب با باشگاه ملوان قرارداد داخلی یکساله ای را با باشگاه پرسپولیس منعقد کرد.
ایوان پترویچ، محمد منصوری، مجتبی شیری، علیرضا محمد، محمد علوی و ابراهیم توره شش بازیکنی بودند که پرسپولیس از تیم های لیگ برتری جذب کرده است

همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
# : 14 Jul 2008 02:17

viirusi
ممنون

# : 14 Jul 2008 02:20

شایعه به حقیقت پیوست؟پارگي رباط صليبي پاي مهاجم ملي‌پوش پرسپوليس/"محسن خليلي" شش ماه فوتبال را از دست داد؟

به نظر می رسد شایعات در مورد میزان مصدومیت خلیلی به حقیقت پیوسته است و محسن خليلي مهاجم ملي‌پوش تيم فوتبال پرسپوليس براي شش ماه فوتبال را از دست داده است.

در حالي كه محسن خليلي تمرينات ابتدايي پرسپوليس را به دليل آسيب ديدگي از دست داده بود، او نمي‌تواند تا شش ماه آينده براي تيم ملي و تيم باشگاهي‌اش بازي كند.

خليلي كه در حال حاضر به همراه اعضاي تيم ملي در اردوي ماربلاي اسپانيا حضور دارد با پارگي رباط صليبي پاي چپ‌اش به احتمال فراوان نمي‌تواند تا شش ماه ديگر براي تيم ملي و تيم باشگاهي‌اش بازي كند.

خليلي يك روز پيش از سفر تيم ملي به اسپانيا دويدن نرم را آغاز كرده بود اما، به دليل آسيب ديدگي‌اش در اردوي اسپانيا جدا از ساير بازيكنان تيم ملي تمرين مي‌كرد.

‌پس از مشخص شدن عمق آسيب ديدگي‌اش او بايد پاي خود را به تيغ جراحان بسپارد و احتمال دارد كه براي انجام عمل جراحي در يكي از كلينيك‌هاي معتبر اسپانيا حاضر شود.
پ.ن: اس اسی ها هول نشید که چیزی که زیاد داریم مهاجمه

# : 14 Jul 2008 02:21

مازیار زارع پس از عقد قرارداد با پرسوليس: مي خواهم در پرسپوليس به آرزوهايم در فوتبال دست يابم

بازيكن سابق تيم فوتبال ملوان بندرانزلي اعلام كرد: مي‌خواهم با حضور قدرتمند در پرسپوليس به آرزوهايم در فوتبال دست يابم.

مازيار زارع روز يكشنبه در خصوص قراردادش با تيم پرسپوليس گفت: احساس مي كنم مي‌توانم به آنچه كه آرزوهايم در فوتبال است در تيم پرسپوليس كه باشگاه بزرگي است دست يابم.

زارع هافبك فصل قبل تيم فوتبال ملوان بندر انزلي با قراردادي يك ساله به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.

وي با تشكر از باشگاه ملوان و مردم انزلي اظهارداشت: از اين تيم و سرمربي اش بسيار ممنون هستم زيرا هر چه دارم مديون تيم محبوبم و هواداران خوب انزلي هستم.

وي خاطرنشان كرد: از اين كه از تيم ملوان جدا شدم از آنها ميخواهم مرا مورد بخشش خود قرار دهند.

بازيكن فصل جديد تيم پرسپوليس گفت: تيم قرمزپوشان پايتخت را خيلي دوست دارم و اميدوارم بتوانم براي اين تيم مثمرثمر باشم.

وي از هواداران پرسپوليس خواست تا با حضور خود در ورزشگاهها تيم پرسپوليس را براي كسب هر ‪ ۳‬جام مورد تشويق قرار دهند.
پ.ن: به سرسرای خوشبختی خوش اومدی!

# : 14 Jul 2008 02:22

تغییر نظر رحمان رضایی پس از پیدا نکردن تیم مناسب: روی پیشنهاد پرسپولیس فکر می کنم

بازیكن سابق تیم فوتبال لیوورنوی ایتالیا گفت : هنوز باشگاه من برای فصل آینده مشخص نیست و تا پایان هفته باشگاه آینده خود را مشخص می كنم .

وی شركت در تمرین تیم فوتبال استقلال تهران را تكذیب و خاطرنشان كرد : برای حفظ آمادگی در مجموعه ورزشی انقلاب تمرین می كنم و هیچ وقت با استقلال تمرین نكرده ام.من تنها در آنجا حضور داشتم و تمریناتم اختصاصی بود و ربطی به تمرینات استقلال نداشت!

رضایی اعلام كرد : اگر شرایط مساعد باشد به فوتبال ایتالیا برمی گردم ولی تاكنون پیشنهاد قابل توجهی را دریافت نكرده ام .

بازیكن سابق تیم فوتبال لیوورنو درباره رفتن به یكی از دو تیم استقلال یا پرسپولیس هم گفت : هر دوی این باشگاه ها با من صحبت كرده اند ولی باشگاه پرسپولیس در این مسئله جدیت بیشتری داشت. فعلاً هیچ عجله ای برای انتخاب باشگاه جدید ندارم ،البته مسئولان باشگاه پرسپولیس به من لطف زیادی دارند و مذاكرات دوستانه و البته حرفه ای را با این باشگاه داشته ام .

رحمان رضایی تاكید كرد : شخصاً اهمیت زیادی برای برخورد حرفه ای و خوب مسئولان باشگاه پرسپولیس برای پیوستن من به این تیم قائل هستم.

وی ادامه داد : روی پیشنهاد پرسپولیس فكرمی كنم و تكلیف من در چند روز آینده مشخص می شود. البته از طرف تیم فوتبال النصر امارات كه آقای بوناچیچ هدایت آن را برعهده دارد هم پیشنهاد دارم و این موضوع را هم بررسی خواهم كرد .

بازیكن سابق تیم ملی فوتبال ایران گفت : دنیای فوتبال دنیای كوچكی است و همه مربیان و بازیكنان از میزان توانایی همدیگر آگاهند.
پ.ن: ناز نکن ناز نکن!

# : 14 Jul 2008 02:24

مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران: بدهي پرسپوليس ‪ ۳/۷‬ميلياردتومان است / قدمت بدهی ها هفت ساله است!

مديرعامل باشگاه فرهنگي - ورزشي پرسپوليس اعلام كرد: بدهي پرسپوليس ‪۳/۷‬ ميلياردتومان است.

داريوش مصطفي روز شنبه با بيان اين مطلب گفت: بدهي‌هاي پرسپوليس را با يك ميليارد و پانصد ميليون تومان نيز مي‌توان پرداخت كرد.

وي اظهارداشت: بدهي‌هاي پرسپوليس شامل مبالغ پرداخت نشده قراردادهاي بازيكنان هم مي‌شود كه در برخي موارد قدمت آن به بيش از هفت سال باز مي شود.
پ.ن: عدد هفت واسه ما شانس میاره! بعد 7 سال قهرمان لیگ شدیم، در دقیقه هفت اضافی قهرمان شدیم و بعد از هفت سال هم با کمک آقای هدایتی و فدراسیون بدهی هامون پاک میشه

# : 14 Jul 2008 02:24

محمد منصوري بازیکن پیشین ابومسلو و جدید پرسپولیس: قراردادم قانوني است /باشگاه ابومسلم بدون مشکل برگه مالياتي را برای منصوری صادر كرد

محمد منصوري گفت: قراردادم با پرسپوليس در هيات فوتبال تهران ثبت شده و هيچ مشکلي وجود ندارد.

بازيکن پيشين تيم فوتبال ابومسلم خراسان افزود: طبق اعلام هيات فوتبال تهران بازيکن آزاد مي‌تواند اول قراردادش را ثبت کرده و بعد با باشگاه قبلي خود تسويه حساب کند، بنابراين قرارداد من با باشگاه پرسپوليس قانوني است.

وي ادامه داد: اين در حالي است كه هيات فوتبال خراسان رضوي مدعي است که اول بايد تسويه حساب مالي با باشگاه صورت مي‌گرفت و بعد قرارداد بسته مي‌شد و ما هم در اين مساله مانده‌ايم.

بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: در حال حاضر براي تسويه حساب مالياتي به مشهد آمده‌ام و حضورم در مشهد ربطي به ادعاي هيات فوتبال خراسان و مسوولان باشگاه ابومسلم در مورد گرفتن رضايتنامه و تسويه حساب با باشگاه ندارد.

وي افزود: چون قرار است با پرسپوليس به اردوي اسپانيا بروم، به مشهد آمدم تا کارهاي مالياتي‌ام را انجام دهم.

منصوري ادامه داد: اداره ماليات 6 ميليون و 600 هزار تومان برايم به عنوان ماليات تاييد كرده، 4 ميليون تومان را خودم پرداخت مي‌کنم و 2 ميليون و 600 هزار تومان نيز توسط باشگاه پرسپوليس پرداخت خواهد شد.

وي خاطرنشان ساخت: من با باشگاه ابومسلم هيچ مشکلي ندارم و باشگاه هم در مورد دادن برگه مالياتي با من همکاري کرد و اگر مشکلي وجود داشت برگه را به من نمي‌دادند.

بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس ادامه داد: به خاطر مشکلات خانوادگي و حضور خانواده‌ام در تهران به پرسپوليس پيوستم و اين در حالي است که ابومسلم را هم خيلي دوست دارم و اگر تيم شهرم بود در اين تيم مي‌ماندم.

وي اظهار داشت: من چون پرسپوليس را دوست دارم، پاي مذاکره با اين تيم نشستم و اميدوارم بتوانم با اين تيم قهرماني را تجربه کنم.
پ.ن: مظلومی یه چیزی گفته بود که ثابت کنه اس اسیه!

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 26 . 27 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.