| نویسنده |
پیام |
|
|
پس از قول مصطفوي
50 ميليون تومان به واعظي پرداخت شد
خبرگزاري فارس: بخشي از مطالبات فصل گذشته دروازه بان تيم فوتبال پرسپوليس تهران به وي پرداخت شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، مهدي واعظي پيش از تمديد قرارداد با پرسپوليس به دليل مشكلات مالي از مسئولان باشگاه درخواست كر، طلب 80 ميليوني فصل گذشته وي را پرداخت كنند. با مساعدت داريوش مصطفوي و اعضاي هيئت مديره مبلغ 50 ميليون به اين بازيكن پرداخت. مسئولان اعلام كردند در اولين فرصت باقيمانده طلب وي را نيز پرداخت خواهند كرد. پ.ن: سید مهدی واعضی! عقاب دوم آسیا!
Y! (yahoo) ID: sexy_lizard_yxes85
|
|
|
در گفت و گو با فارس
الونگ: 70 هزار يورو از پرسپوليس طلب دارم
خبرگزاري فارس: هافبك كامروني گفت: هنوز طلب 70 هزار يورويي سال گذشتهام را از پرسپوليس دريافت نكرده ام.
الونگ الونگ در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در مورد شرايط جسماني خود اظهار داشت: براي بهبودي كامل به 2 يا 3 ماه ديگر زمان نياز دارم و اين روزها با انجام فيريوتراپي به شرايط مطلوب نزديك ميشوم. وي ادامه داد: براي بهبودي كامل زير نظر امين نوروزي پزشك باشگاه استقلال برنامه هاي فيزيوتراپي را انجام ميدهم در حالي كه مسئولان باشگاه پرسپوليس براي كسب اطلاع از مصدوميتم با فريد زرينه گفت و گو كردهاند. اين هافبك كامروني تاكيد كرد: زرينه معتقد است من براي بهبودي به 5 ماه زمان نياز دارم؛ اما وي اطلاعات دقيقي از وضعيتم ندارد و اگر ميخواهند به خوبي از شرايطم مطلع شوند بايد با نوروزي تماس بگيرند. وي در مورد ادامه مذاكرتش با مسئولان باشگاه پرسپوليس براي تمديد قرار داد تصريح كرد: تاكنون به توافق نهايي با داريوش مصطفوي نرسيده ام؛ اما قرار است در هفته جاري جلسه اي را با مدير عامل باشگاه برگزار كنم و تصميم نهايي خود را بگيرم. الونگ گفت: مدير برنامه هايم مسائل را پيگيري ميكند و اميدوارم كه همه چيز زودتر تكليفم در ايران مشخص شود. وي در پايان تصريح كرد: متاسفانه هنوز طلب فصل گذشته ام را دريافت نكرده ام. 70 هزار يورو از پرسپوليس طلب دارم و در همين زمينه مدير برنامه هايم با مصطفوي صحبتهايي نهايي را انجام داده است و اميدوارم هر چه زودتر اين مبلغ را به من پرداخت كنند. پ.ن: داداش الونگ عجله کار شیطونه!
|
|
|
باقریها قراردادش را با پرسپولیس تمدید کرد/ مذاکره با دو بازیکن جدید مدافع تیم فوتبال پرسپولیس قراردادش را با این تیم برای حضور در فصل آینده لیگ برتر تمدید کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، نبی ا... باقریها مدافع تبریزی تیم فوتبال پرسپولیس ظهر امروز با حضور در محل این باشگاه و مذاکره با مسئولان سرخپوشان قراردادش را به مدت یک فصل دیگر تمدید کرد.
همچنین فرهاد خیرخواه و حمید علی عسگری نیز که از بازیکنان جوان تیم فوتبال پرسپولیس محسوب می شوند، با مسئولان باشگاه در حال مذاکرات نهایی برای تمدید قراردادهایشان هستند.
استفاده از اين خبر فقط با ذکر منبع " خبرگزاری مهر " مجاز است.
پ.ن: جوون ها خوش اومدید!
|
|
|
|
|
ایوان پترویچ به تیم فوتبال پرسپولیس پیوست هافبک صربستانی فصل گذشته تیم فوتبال ابومسلم پس از انجام مذاکراتی که با مسئولان پرسپولیس داشت به این تیم تهرانی پیوست.
به گزارش خبرنگار مهر، ایوان پترویچ که مورد توجه چند تیم لیگ برتری نیز قرار گرفته بود ظهر امروز مذاکرات نهایی را با داریوش مصطفوی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس انجام داد و پس از توافق نهایی به این تیم پیوست.
قرارداد پترویچ با پرسپولیس یک ساله است و بعدازظهر امروز در هیئت فوتبال استان تهران به ثبت رسید. این بازیکن در پست هافبک نفوذی بازی می کند و فصل گذشته یکی از بهترین بازیکنان تیم ابومسلم خراسان بود.
امانت داری و اخلاق مداری
پ.ن: وای که چه تیمی شد پرسپولیس! 6 تایی هاش آماده باشن که امسال قراره رکورد بزنید!
|
|
|
قرارداد آشوبی با مس کرمان غیرقانونی است / احتمال بازگشت به پرسپولیس[b][/b] قرارداد هافبک فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس با مس کرمان به طور غیرقانونی به ثبت رسیده و این بازیکن می تواند به جمع سرخپوشان بازگردد.
به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد آشوبی هافبک میانی فصل گذشته پرسپولیس در ابتدای فصل نقل و انتقالات لیگ هشتم با عقد قراردادی یکسال به تیم فوتبال مس کرمان پیوست و از چند روز پیش نیز در تمرینات این تیم شرکت کرد.
این در حالیست که گفته می شود قرارداد این بازیکن به طور غیر قانونی و برخلاف قوانین لیگ حرفه ای به ثبت رسیده است.
محدثی از اعضای پیشین کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال با تایید این خبر به خبرنگار مهر، گفت: براساس ماده 10 قانون نقل و انتقالات لیگ حرفه ای کلیه قرارداد بازیکنان با باشگاهها باید در دفتر هیئت فوتبال استان مربوطه و در حضور رئیس هیئت به عنوان شاهد به امضا برسد.
وی افزود: ماده 11 نقل و انتقالات لیگ حرفه ای می گوید قرارداد منعقد شده برابر بندهای فوق باید توسط باشگاه گیرنده بازیکن حداکثر ظرف سه روز پس از عقد قرارداد به سازمان لیگ ارائه و به ثبت برسد که ظاهرا این عمل هم از سوی کرمانی ها صورت نگرفته است.
این عضو پیشین کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در ادامه افزود: ظاهرا قرارداد آقای آشوبی در یکی از هتل های تهران و با آوردن دفتر هیئت استان کرمان به تهران ثبت شده است که این اقدام غیرقانونی است.
امانت داری و اخلاق مداری
پ.ن: دلمون برات تنگ می شد! ول کام بک! به جز دفاع که از دفاعمون راضی بودیم دیگه هیچ کجای زمین باقی نمونده که بهترین بازیکن ها رو جمع کنیم! اگه امسال هم مثل پارسال و چه بسا کمتر از پارسال حاشیه داشته باشیم قهرمانیه آسیا که سهله! به جای تیم ملی هم بازی کنیم جام جهانی رو میگیریم!
|
|
|
سلام دوستان گل پرسپولیسی... ببخشید دیروز نرسیدم اخبار بفرستم... تو رو خدا یکیتون که زیاد آنلاین میشه بگه تا بهش رفرنس اخبار رو بدم تا کمکم کنه! تنهایی خیلی سخته بخوام اخبار بذارم و نمی خوام این تاپیک آپدیت نباشه! ما باید مثل تیممون توی همه چیز اول باشیم اگه کسی می تونه کمکم کنه بگه اما دیروز تنها خبر مهم این بود که کعبی با سایپا بست و عماد رضا هم با سپاهان تمدید کرد
|
|
|
در پي عدم جذب عمادرضا
پرسپوليس با يونس محمود وارد مذاكره شد
خبرگزاري فارس: مسئولان تيم فوتبال پرسپوليس مذاكرات مقدماتي را براي جذب بهترين گلزن تيم ملي عراق آغاز كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس، يونس محمود مهاجم تيم ملي عراق كه در فصل گذشته عنوان آقاي گل مسابقات قطر را به خود اختصاص داد، اين روزها مورد توجه مسئولان پرسپوليس قرار گرفته است. پس از ناكامي پرسپوليسيها براي جذب عماد محمدرضا، اكنون مذاكرات مقدماتي را با مدير برنامههاي محمود در امارات آغاز كردهاند. آنها ميخواهند براي تقويت خط حمله، وي را به تهران انتقال دهند. يونس محمود اكنون بازيكن آزاد است و قراردادش با تيم قطري به پايان رسيده. پ.ن: وای که چقدر مهاجم توپ داریم ما! اس اس ها کجائید با اون خریدهای مثلا طلائی اول نقل و انتقالاتتون! 
|
|
|
شهرياري در گفت و گو با فارس خبر داد:
مذاكره سايپا با آقايي و پروين[b][/b]
خبرگزاري فارس: عضو هيئت مديره باشگاه سايپا از مذاكره با بازيكنان فصل گذشته تيم هاي پرسپوليس و استيل آذين تهران خبر داد.
به گزارش خبرگزاري فارس، حسين شهرياري مذاكرات مسئولان سايپا با عباس آقايي و محمد پروين را تاكيد كرد. وي در اين زمينه به خبرنگار فارس گفت: پيشنهادي كه به اين 2 بازيكن دادهايم، فعلا در حد يك صحبت بوده است و آنها هم جواب خود را به ما داده اند. وي افزود: هنوز به نتيجه نرسيده ايم. بخشي از قضيه به مسائل مالي مربوط ميشود و بحث ديگر هم مربوط به نظر سرمربي جديد سايپا است. شهرياري در پايان گفت: تا سه روز ديگر نتيجه نهايي مذاكره با اين 2 بازيكن مشخص ميشود.
پ.ن: چرا سایپا افتاده دنبال قرمز های شناخته شده؟! اگه هم باهاشون ببندید باز هم اونها به پرسپولیس بر می گردند! هر چند تا حالاش ردتون کردن و جواب منفی دادند 
|
|
|
|
|
در گفت و گو با فارس
عماد رضا: شرمنده تمام پرسپوليسي ها هستم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم ملي فوتبال عراق گفت: واقعا شرمنده هواداران، مديريت و كادر مربيگري پرسپوليس هستم.
عماد محمد رضا در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، راجع به تمديد قراردادش با سپاهان تاكيد كرد: قبل از سفرم به سوريه، به مسئولان پرسپوليس قول دادم كه براي اين تيم بازي خواهم كرد؛ اما پس از مشورت با همسرم، به اين نتيجه رسيدم كه در اصفهان به زندگي و فعاليت ورزشيام ادامه دهم. خانواده ام با توجه به حضور چند ساله در اصفهان، حاضر نشدند به تهران بيايند. به همين دليل، قراردادم را تمديد كردم. عمادرضا خاطر نشان ساخت: مبلغ پيشنهادي پرسپوليس به مراتب بالاتر از سپاهان بود؛ اما همانطور كه گفتم، شرايط زندگي برايم در تهران فراهم نبود. وي افزود: به افشين پيرواني و داريوش مصطفوي قول دادم براي اين تيم بازي خواهم كرد. بنابراين، به دليل تغيير شرايط، از هواداران و مسئولان اين تيم عذرخواهي ميكنم. مهاجم ملي پوش عراق تاكيد كرد: پيشنهاد مالي خيلي خوبي از السد قطر داشتم؛ اما در ايران راحت تر هستم. با مشورت خانواده ام در اين كشور ماندني شدم. پ.ن: دشمنت شرمنده! درک می کنیم که بالاخره 17 تا تیم دیگه لیگ هم مهاجم می خواند! 
|
|
|
پژمان جمشیدی در گفتگو با ایسکانیوز: هدایتی هنوز طلبم را نداده است//دوست دارم دوباره به پرسپولیس برگردم تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: هافبک سابق تیم فوتبال استیل آذین در مورد وضعیت فعلی اش گفت:از چند تیم لیگ برتری پیشنهاداتی دارم که تا وضعیتم در تیم استیل آذین مشخص نشود نمی توانم در مورد تیم آینده ام تصمیم گیری کنم چرا که هدایتی هنوز طلبم را نداده است. پژمان جمشیدی روز چهار شنبه در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، خاطر نشان کرد: از چند تیم لیگ برتری پیشنهاداتی دارم ولی جدی نیست چرا که همه فکر می کنند بازیکنان تیم استیل آذین 40 ساله و یا بازیکنانی تمام شده هستند در صورتی که من در اوج پختگی هستم و فقط 30 سال دارم. وی در ادامه افزود: با تمام این تفاسیر به هیچ تیمی جواب ندادم و به طور قطع با کسی وارد مذاکره نشده ام چرا که هدایتی هنوز طلبم را نداده و هنوز قسط سوم قراردادم باقی مانده است. بازیکن سابق پرسپولیس در مورد نفرات دعوت شده به تیم ملی به ایسکانیوز گفت: در حال حاضر 100 بازیکن آماده در ایران هستند که شایستگی پوشیدن پیراهن تیم ملی را دارند اما فقط 25 نفر یعنی یک چهارم به تیم ملی دعوت می شوند و طبیعتا سه چهارم ناراضی و ناراحت خواهند بود. وی افزود: باید بگویم که هر لیستی حرف و حدیثی به همراه خواهد داشت و این طبیعی است که نظراتی را هم در این خصوص بشنویم اما در این میان بازیکنانی مانند مهدوی کیا و کریمی اثبات شده اند که اشخاصی امثال دایی این مساله را می دانند. جمشیدی به نتایج استیل آذین در این فصل هم اشاره کرد و گفت: واقعا نمی دانم به یکباره چه اتفاقی افتاد، در عرض 10 تا 15 دقیقه سرنوشت تمامی ما به کل عوض شد. در فصلی که گذشت اتفاقات عجیب و غریب برای استیل آذین کم رخ نداد. وی در خصوص تیم پرسپولیس و وضعیت این تیم اظهار داشت: چیزی آنچنان تغییر نکرده و دوباره افشین قطبی به عنوان سرمربی در این تیم فعالیت می کند و در فصل نقل و انتقالات نیز توانسته اند بازیکنان مورد نظرشان را جذب کنند . به عقیده من پرسپولیس فصل خوب و در عین حال فشرده ای را پیش رو داردو من دوست دارم دوباره در پرسپولیس بازی کنم ./ پ.ن: اینه! هرکی پرسپولیس بازی کرده بر میگرده اما کجا رفتند نوازی ها که در زمان بازیگری از اس اس متنفر شدند!
|