صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / ورزش / »»==» اخـــــبـــــــار پـــــــرســــــپـــــــولــــیـــــس «==««
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 25 . 26 . >>
نویسنده پیام
# : 6 Jul 2008 22:00

باقري: پرسپوليس، آسيايي بسته شده است
همشهري آنلاين - ورزشي - 4 ساعت پيش -
كاپيتان پرسپوليس معتقد است مديريت باشگاه پرسپوليس بهترين اقدام ممكن را درخصوص انتخاب سرمربي انجام داده است....
پ.ن: آسیا نبر سنگین می خواد.... یه پهلوون به اسم کریم می خواد!

Y! (yahoo) ID: sexy_lizard_yxes85
# : 6 Jul 2008 22:02

اعتراض به ولخرجي هاي دو تيم بزرگ پايتخت
همشهري آنلاين - ورزشي - 4 ساعت پيش -
چهارشنبه بعد از ظهر بود كه داريوش مصطفوي با اعلام رقم بدهكاري باشگاه پرسپوليس به حواشي اين تيم بزرگ پايتخت دامن زد تا آتش زير خاكستر را دوباره شعله ور كند و موج انتقادات را به پيكره اين باشگاه بكوبد.
پ.ن: دارندگی و برازندگی! وقتی س÷اهان میلیارد میلیار پول فولاد که واسه همه مردمه بالا میکشه کجا بودین؟ زنده باد آقای هدایتی! خدا واسه پرسپولیس نگهش داره!

# : 6 Jul 2008 22:03

امضاء قرارداد بين قطبي و تيم پيروزي / خبرگزاري فرانسه /
واحد مركزي خبر - ورزشي - 5 ساعت پيش -
پ.ن: اولین آثار بین المللی شدن اولین باشگاه بین المللی ایران!!! خبرگذاری فرانسه رو داشته باش!

# : 6 Jul 2008 22:05

قطبي قرارداد 2 ساله بست
بازياب - ورزشي - 5 ساعت پيش -
با افشين قطبي براي سرمربيگري تيم پرسپوليس تهران، قرارداد 2 ساله بسته شد. به گزارش آريا، جلسه مدير عامل باشگاه...
پ.ن:ما انقدر به مربی و امپراتورمون اطمینان داریم که سه ساله می بندیم! مثل تیم های سیزدهم جدولی نیستیم که سالی سه تا مربی عوض کنیم!

# : 6 Jul 2008 22:07

تحت هیچ شرایطی در لیگ دسته اول بازی نمی کنم//حضور در پرسپولیس برایم افتخار است
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: بازیکن فصل گذشته استیل آذین تهران با ابراز پشیمانی از حضور در لیگ دسته اول گفت: در فصل گذشته آنقدر عذاب کشیدم که دیگر حاضر نیستم تحت هیچ شرایطی در لیگ دسته اول بازی کنم.
بهشاد یاورزاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، افزود: متاسفاه سال گذشته یکی از بدترین سال های فوتبالم را گذراندم و دیگر حاضر نیستم حتی با یک پیشنهاد مالی کلان هم در این لیگ بازی کنم.
وی با اشاره به اینکه رضایت نامه اش را از باشگاه استیل آذین گفته است، خاطرنشان کرد: خوشبختانه بعد از مذاکره ام با پروین رضایت نامه ام را دادند و قرار است طی دو سه روز آینده تیم آینده ام را مشخص کنم.
یاورزاده درخصوص احتمال حضورش در استقلال تهران به ایسکانیوز گفت: بعید می دانم که مرا بخواهند چرا که ترافیک بازیکن بسیار زیادی در پست من دارند و فکر نمی کنم که قصدی برای به خدمت گرفتن من داشته باشند.
وی ادامه داد: به شخصه دوست دارم در یک تیم بدون حاشیه به کارم ادامه دهم و قول می دهم که در هر تیمی باشم خودم را تا سطح ملی آماده کنیم.
بازیکن سابق استقلال تهران درخصوص شایعات حضورش در پرسپولیس نیز به ایسکانیوز گفت: شایعه نیست چرا که چند وقت پیش مذاکراتی با مدیر نامه های من صورت گرفته بود ضمن اینکه خودم به شخصه افتخار می کنم در تیم بزرگی همچون پرسپولیس توپ بزنم.
وی با اشاره به مطالباتش از استیل آذین تصریح کرد: فعلا که با مذاکره توانسته ایم رضایت نامه را بگیریم و البته قول داده اند که تا پایان هفته تمام مطالباتم را نیز بپردازند.
پ.ن: تمام بزرگان از پرسپولیس پرتاب شدند و تمام کوچکان از اس اس سقوط کرده اند... به انتخاب درستت تبریک میگم! موفق باشی

# : 6 Jul 2008 22:09

شب گذشته برگزار شد جلسه هيئت مديره پرسپوليس با حضور قطبي
فارس - ورزشي - 8 ساعت پيش -
جلسه هيئت مديره پرسپوليس شب گذشته با حضور افشين قطبي برگزار شد.
پ.ن: این هم تو دهنی محکمی به اونهایی که امپراتور رو مربی پروازی نامیدند! مگه امپراتور ما مثل امیر کله مرغی شماست که بگه دارم میرم ازبکستان چون قول داده بودم برم یه سر بهشون بزنم؟! بعدش هم بره و بخواد قرار داد ببنده؟!

# : 7 Jul 2008 00:51

خط حمله پرسپوليس آتشين است
۱۶ تير ۱۳۸۷
محسن خليلي مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران در خصوص حضور ابراهيم توره و عماد رضا که هر دو از مهاجمان حرفه اي و گل زن ليگ هفتم هستند گفت: به بازي ابراهيم توره و عمادرضا علاقمندم و از حضورشان در تيم استقبال مي کنم.
وي در خصوص تمديد قرارداد خود اظهار داشت: تمام شرايط را بررسي کرده و با بزرگان زيادي در اين خصوص مشورت کردم. معتقدم يکي از بهترين تصميم هاي زندگي ام را اتخاذ کردم.
وي ادامه داد: نمي خواهم به بازار گرمي بپردازم; اما همه از پيشنهادهاي خوب مالي اماراتي ها باخبرند و من هم دچار ضرر مالي شدم; اما از لحاظ فوتبالي به آينده خود کمک کردم.
مهاجم پرسپوليس با رد چندباره مشکل با عليرضا نيکبخت واحدي تصريح کرد: شايد در بعضي از بازي ها با يکديگر کمي بلند صحبت کرده باشيم; اما با يکديگر مشکلي نداشته و نداريم. معتقدم خيلي ها دوست داشتند ارتباط ما خدشه دار شود; اما به هدف خود نرسيدند. اميدوارم امسال نيز در کنار هم از عوامل قهرماني تيم باشيم.
وي در خصوص زمان حضور در تمرينات گفت: در حال حاضر به تمرينات اختصاصي زير نظر پزشک معالجم همراه با فيزيوتراپي مي پردازم و از 2 هفته ديگر تمرين روي چمن را شروع مي کنم.
خليلي که همواره شايعه اختلافش با افشين قطبي شنيده مي شد، در خصوص بازگشت اين مربي تاکيد کرد: يکي از بهترين خبرها براي هواداران بازگشت قطبي به پرسپوليس بود. با وجود وي و بازيکنان فعلي مي توان قول قهرماني در آسيا را داد.
وي ادامه داد: فصل قبل برخي قصد داشتند به ارتباط من و قطبي لطمه وارد کنند; اما سعي کردم از تمام لحظات به خوبي استفاده کرده و از تجربه بالاي قطبي براي موفقيتم استفاده کنم.
وي تصريح کرد: شايد ليگ قهرمانان آسيا براي ما جدي باشد; اما هرگز نبايد 2 جام داخلي ديگر را به سادگي از دست بدهيم. بدون شک موفقيت در سه جام بايد هدف اصلي پرسپوليس باشد.
وي که فصل گذشته به همراه هادي اصغري به عنوان آقاي گلي ليگ برتر دست يافت، اذعان داشت: خوشبختانه تجارب خوبي را در سال گذشته در پرسپوليس کسب کردم و براي حضور موفق در ليگ قهرمانان آسيا آماده هستم. بعد از تمديد قرارداد با پرسپوليس هدف بزرگي مثل کسب عنوان آقاي گلي در ليگ قهرمان آسيا و حضور در تيم هاي مطرح اروپايي را دارم.
خليلي در خصوص جذب ابراهيم توره و مذاکره با عمادرضا گفت: رقابت، سطح فوتبال يک بازيکن را بالا مي برد. من هم با توجه به اينکه توره و عماد رضا از بهترين خارجي هاي ليگ هستند و شخصا فوتبال آنها را دوست دارم از حضورشان در پرسپوليس استقبال مي کنم و اميدوارم هواداران شاهد خط حمله اي آتشين در فصل آتي باشند.
وي که پس از حضور در پرسپوليس توانست در تيم ملي نيز به بازي بپردازد، در اين خصوص تاکيد کرد:
در سايپا روزهاي بسيار خوبي داشتم; اما حضورم در تيم ملي کم رنگ بود و با توجه به انگيزه اي که داشتم، خيلي زودتر مي توانستم در کنار بزرگان تيم ملي توپ بزنم.
وي ادامه داد: شايد حضور در تيم ملي در روزهاي اول کمي سخت باشد; اما خوشبختانه در حال حاضر تجربه خوبي دارم و سعي مي کنم براي حل مشکل گلزني تيم، مهره اي موثر باشم.
وي در پايان گفت: به علي دايي علاقه دارم چون يکي از بزرگان فوتبال ايران و سرمربي من در سايپا بوده است; اما هرگز از حسن نيت او سو»استفاده نکرده و سعي مي کنم در شرايطي که او به من اعتماد مي کند، بهترين عملکرد را داشته باشم.

پ.ن: محسن رفت و برگشت رو با روحیه ورزشیش عشقه! اینم یه هشدار به همه تیم های لیگ و آسیا! مردید بیاین جلو!

# : 7 Jul 2008 00:53

رحمان رضايي :از نظر مالي با پرسپوليس به توافق نرسيدم
بازياب - ورزشي - 14 دقيقه پيش -
رحمان رضايي مدافع ايراني تيم ليورنو در آستانه حضور در پرسپوليس قرار داشت اما پيشنهاد مالي بالاي...
پ.ن: حالا بیا اینجا... بیا اینجا اونجا نه

# : 7 Jul 2008 00:55

علي فتح الله زاده :از پرسپوليس عقب نيستيم
بازياب - ورزشي - 14 دقيقه پيش -
علي فتح الله زاده مديرعامل باشگاه استقلال تهران در خصوص جذب بازيكنان جديد گفت: جذب يك مهاجم گلزن خارجي...
پ.ن: تو که راست میگی.... با سرعت نور هم بازیکن بگیری به گرد پای ما نمی رسی!

# : 7 Jul 2008 00:57

در گفت و گو با فارس قطبي: 10 سال ديگر هم كار نكنم نيازي به پول ندارم
فارس - ورزشي - 24 دقيقه پيش -
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بخاطر پول به ايران بازنگشتم، چراكه با توجه به درآمدهاي قبلي اگر 10 سال هم كار نكنم، نيازي به پول ندارم.
پ.ن: دیدین امپراتور ما مثل ناصر کراکی و امیر کله مرغی و فیروز دلقک پولکی نیست؟!

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 25 . 26 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.