صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
ورزش
/
»»==» اخـــــبـــــــار پـــــــرســــــپـــــــولــــیـــــس «==««
<<
1
...
18
.
19
.
20
.
21
.
22
.
23
.
24
.
25
.
26
.
27
.
>>
نویسنده
پیام
Arnold68
اعضا
#
: 25 Sep 2008 12:44
Quoting: viirusi
اصلا فرشید بازی نمیکنه
پس این مطلبی که من بالا نوشته بودم پشمه؟
عشق است پرسپولیس و رئال مادرید .....خدایا سپاس...
Arnold68
اعضا
#
: 25 Sep 2008 17:06
مصاحبه كوتاه
مصطفوى به تيم هاى پايه توجه دارد
فريدون معينى مدير تيم هاى پايه پرسپوليس در مورد وضعيت تيم هاى پايه باشگاه و تغييرات مربيان مى گويد: نابسامانى هاى سال هاى اخير، پرسپوليس در رابطه با تيم هاى پايه مشكلات زيادى را ايجاد كرده بود بنابراين سياست مديريت جديد با مشورت هيات مديره در راستاى خارج كردن باشگاه از نابسامانى هاى حاصله بود. مطالعه روى مدارس فوتبال موفق جهان نشان مى دهد استعداديابى از گرفتن نتيجه مهم تر است و در مدرسه فوتبال بايد به استعداديابى صحيح و شكوفا شدن آنها طى سال هاى آينده توجه كرد. تعدادى از مربيان تيم هاى پايه افكار خود را در اين جهت تغيير دادند و همراه پرسپوليس باقى ماندند اما مربيانى كه تعويض شدند به اين معنى نبود كه كارآيى نداشتند بلكه نتوانستند افكار خود را با سياست هاى جديد همسوكنند.
معينى از توجه مصطفوى به تيم هاى پايه ابراز خوشحالى مى كند در اين مورد مى گويد: جدا كردن بودجه تيم هاى پايه و بزرگسالان ايده اى بسيارعالى است كه به استمرار نياز دارد. اگر باشگاه ها بتوانند چنين اهدافى را اجرا كنند در ۴ و ۵ سال آينده فوتبال ايران متحول خواهد شد. از داريوش مصطفوى هم تشكر مى كنم كه توجه زيادى به تيم هاى پايه دارد و از هيچ كمكى براى موفقيت جوانان دريغ نمى كند.
برنامه تمرينى جوانان بانوان اعلام شد
تيم ملى جوانان بانوان كه خود را براى حضور در مسابقات جوانان زير ۱۹ سال بانوان آسيا كه از تاريخ ۸ لغايت ۱۷ آبان ماه در كشور مالزى برگزار مى شود آماده مى كند در حال حاضر در كمپ تيم هاى ملى به تمرين مى پردازد. بر همين اساس اين تيم از روز چهارم مهر تا هشتم مهر در دو نوبت صبح و بعدازظهر در زمين شماره ۲ كمپ تيم هاى ملى تمرين خواهد كرد لازم به ذكر است تيم ملى جوانان بانوان دو ديدار با تيم منتخب تهران در روزهاى سوم و ششم مهرماه در محل كمپ تيم هاى ملى برگزار خواهند كرد.
دايى: تهمت زد، دادگاه هم حكم داد
هرچند حكم پرونده دادگاه تجديد نظر شكايت على دايى از محمد مايلى كهن هنوز بطور رسمى صادر نشده ولى مى گويند كه ممنوعيت يك ساله از مصاحبه با تمامى رسانه هاى گروهى و جزاى نقدى از بخش هاى مهم اين حكم است. على دايى سرمربى تيم ملى كه تمايلى براى حرف زدن در اين مبحث ندارد، در مورد راى صادره از سوى دادگاه مى گويد: «من هيچ نظرى در اين مورد ندارم و آدمى هم نيستم كه با كسى مشكل داشته باشم. ايشان تهمت زده بودند و دادگاه هم حكم داد، حرفى در اين مورد ندارم.فكر مى كنم بهتر است همه چيز را به قانون بسپاريم.»
نورى: هميشه پرسپوليس را بردم
مهدى نورى هافبك پگاه عقيده دارد تيمش شايستگى آن را دارد كه در ديدار امروز به پيروزى مقابل پرسپوليس برسد. مهدى نورى مى گويد: شرايط مساعدى داريم و پرسپوليس را به خوبى مى شناسيم. يك بازى سخت پيش روى ماست. پرسپوليس بازيكنان با تجربه و بزرگى در اختيار دارد كه چند سال است كنار هم بازى مى كنند . از همه مهمتر مورد حمايت هواداران خود هستند. هافبك پگاه تصريح مى كند: ما براى كسب امتياز به ميدان مى رويم و براى رسيدن به اين مهم فرقى نمى كند چه تيمى روبه روى ما است چرا كه با پتانسيلى كه داريم، قابليت شكست پرسپوليس در ما وجود دارد. نورى در پاسخ به اين سؤال كه آيا تدافعى بازى مى كنيد توضيح مى دهد: به هرحال بازى تدافعى كامل جلوى پرسپوليس خطرناك تر از بازى هجومى است ولى طبيعى است وقتى تحت فشار قرار بگيريم عقب نشينى خواهيم كرد تا گل نخوريم. مشكلى كه در تيم ما وجود دارد اين است كه به سختى گل مى زنيم ولى به راحتى دروازه ما باز مى شود با اين اوصاف بازى با پرسپوليس انگيزه و حساسيت خود را دارد.
هافبك پگاه به غيبت آلوز اشاره مى كند: آلوز بازيكن بزرگ و تأثيرگذار تيم پگاه است كه وجود او در مسابقه مى توانست به ما كمك كند ولى جايگزين ها چيزى از وى كم ندارند.
نورى در پايان در پاسخ به اين سؤال كه براى مهار على كريمى چه برنامه اى داريد مى گويد: از شرايط بدنى و آمادگى وى بى اطلاعيم ولى او بازيكن بزرگ و تكنيكى محسوب مى شود كه براى هرتيمى نعمت است. با اين اوصاف در بيشتر مواقع كه من با هر تيمى مقابل پرسپوليس قرار گرفته ام، پيروز
شده ايم.
خلعتبرى: پتانسيل قهرمانى را داريم
هافبك تكنيكى و ريزنقش ذوب آهن ديدار امروز تيمش را براى از دست نرفتن صدرنشينى بسيار مهم مى داند.
محمدرضا خلعتبرى مى گويد: نبايد به راحتى صدرنشينى در ليگ برتر را از دست بدهيم. امسال شرايط بسيار حساسى در ليگ وجود دارد و كوچكترين اشتباهى ممكن است جايگاه تيم را در جدول جا به جا كند.
او ادامه مى دهد: امسال رقابت بين تيم ها در هفته هشتم بسيار نزديك است و مطمئن باشيد كه ذوب آهن در اين فصل، پتانسيل قهرمانى را دارد و هيچ تيمى را هم دست كم نخواهد گرفت. بازيكنان نبايد با پيروزى مقابل سپاهان اصفهان به خود مغرور شوند و بايد با تمام قدرت به مصاف پاس همدان برويم چون اين تيم در شهر خود بسيار خطرناك است.
viirusi
مدیر
#
: 26 Sep 2008 11:20
Quoting: Arnold68
پس این مطلبی که من بالا نوشته بودم پشمه؟
تقریبا
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
Arnold68
اعضا
#
: 26 Sep 2008 13:25
تقریبا
هیچی دیگه.
viirusi
مدیر
#
: 26 Sep 2008 15:11
هیچی دیگه.
دیدی نشونش داد با اون قیافش
Arnold68
اعضا
#
: 2 Oct 2008 22:20
دیدی نشونش داد با اون قیافش
آره قیافش یه نموره خنده داره.من فقط خبر رو گذاشتم دیگه مسئولیتی ندارم.
viirusi
مدیر
#
: 4 Oct 2008 09:24
آره قیافش یه نموره خنده داره.من فقط خبر رو گذاشتم دیگه مسئولیتی ن
خسته نباشی
ebihe
اعضا
#
: 20 Oct 2008 11:40
ايول استقامت افشين
viirusi
مدیر
#
: 20 Oct 2008 12:41
Quoting: ebihe
ايول استقامت افشي
دقیقا
Golden_Eagle
اعضا
#
: 4 Nov 2008 05:56
Arnold68
مرسی از زحماتی که کشیدی و مطالب خوبت
viirusi
تاپیکه ستارگان یادت نره
یه شبی بود و شبی لحظه ای بود و تبی قصه ی غم زدگی دردای پرزدگی همه تاریکیه شب هق هقه گریه رو لب .. ◄... خدایا سپاس...►
<<
1
...
18
.
19
.
20
.
21
.
22
.
23
.
24
.
25
.
26
.
27
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.