صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
ورزش
/
»»==» اخـــــبـــــــار پـــــــرســــــپـــــــولــــیـــــس «==««
<<
1
...
18
.
19
.
20
.
21
.
22
.
23
.
24
.
25
.
26
.
27
.
>>
نویسنده
پیام
Arnold68
اعضا
#
: 23 Sep 2008 16:04
چطور بودن مطالب؟
عشق است پرسپولیس و رئال مادرید .....خدایا سپاس...
viirusi
مدیر
#
: 24 Sep 2008 11:40
گفتیم که آره
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
Arnold68
اعضا
#
: 24 Sep 2008 21:00
Quoting: viirusi
گفتیم که آره
viirusi
مدیر
#
: 25 Sep 2008 10:13
Arnold68
چیه خبرات ته کشیده
Arnold68
اعضا
#
: 25 Sep 2008 11:54
بهترين بازى ام را مقابل استقلال انجام مى دهم
مازيار زارع: بازى كنار كريمى لذت بخش است
بازى با پيام ساده نبود اما پرسپوليس براى فراموش كردن بازى با مس كرمان چاره اى جز پيروزى نداشت كه با تلاش به آن رسيد و حالا براى بالا رفتن روحيه و انگيزه اش براى بازى با استقلال چاره اى جز غلبه بر پگاه ندارد. اما پگاه هم مثل پيام حريف آسانى براى شاگردان قطبى نخواهد بود. مازيار زارع، مرد همه كاره ملوان كه خيلى ها معتقد هستند با روزهاى خوبى كه در اين تيم داشت فاصله دارد مى گويد: «سعى مى كنم بازى به بازى بهتر شده و بهترين بازى ام را مقابل استقلال انجام دهم.» زارع در مورد بازى پرسپوليس مقابل پيام مى گويد: «بازى را خوب شروع كرديم اما اواخر نيمه اول پيام بازى را به دست گرفت. همين طور دقايق ابتدايى نيمه دوم را اما ما كه مى خواستيم برنده بازى باشيم توانستيم صاحب توپ و ميدان شده و گل دوم را هم به ثمر برسانيم.» او با عنوان اين كه فكر نمى كرديم مقابل تيم ته جدولى پيام به مشكل بخوريم مى گويد: «همه بازى ها براى تيم هاى ته جدول مثل فينال است اما فكر نمى كرديم پيام اين قدر خوب كار كند. واقعيت اين است كه آنها عملكرد بسيار خوبى مقابل ما داشتند و فكر مى كنم بدشانسى آورده اندكه قعر جدول هستند.» او پرسپوليس را در ادامه راه صدرنشين مى بيند و ادامه مى دهد: «با پيروزى هاى بعدى مخصوصا مقابل استقلال صدر جدول را تصاحب مى كنيم تا هم به حقمان برسيم و هم هوادارانمان را خوشحال كنيم.» زارع در مورد اينكه از اين هفته مى تواند كنار كريمى كار كند مى گويد: «بازى كردن كنار كريمى بى شك لذت بخش است. او بازيكن بسيار بزرگى است و نيازى به گفتن ما ندارد. كريمى ارز ش هايش را در بازى مقابل پگاه و استقلال به نمايش مى گذارد.» اما در مورد دى كارمو مى گويد: «در مورد او هنوز نمى توان نظر داد. دى كارمو را در بازى هاى رسمى بايد ديد اما بى شك او بازيكن خوبى است كه مورد تأييد كادر فنى قرار گرفته است اما معتقد هستم او كار سختى در پيش دارد چرا كه رقباى سرسختى در پرسپوليس دارد.» هافبك تكنيكى پرسپوليس همچنين در مورد بازى اين هفته برابر پگاه مى گويد: «پگاه تيم بسيار خوبى است كه مربى آن شناخت خوبى از فوتبال دارد. اما چون بازى در آزادى است ما به غير از پيروزى، به نتيجه ديگرى رضايت نمى دهيم. چرا كه قصد داريم با پيروزى مقابل پگاه هم هوادارانمان را خوشحال كنيم و هم با انگيزه و روحيه خوبى به مصاف استقلال برويم.»
تمرين پرسپوليس
بازگشت ماركو و گلزنى دى كارمو
حضور ماركو همه را متعجب كرده. مربى برزيلى كه سفر يك هفته اى اش شايعات مختلفى را به همراه داشت، بامداد ديروز بالاخره وارد تهران شد و ساعاتى بعد در ورزشگاه اكباتان براى تمرين دادن سرخپوشان به كمك كادر فنى آمد. چند دقيقه اى با همكارانش صحبت مى كند و بعد همه چيز عادى مى شود. هوادارانى كه آمده اند تعدادشان از روزهاى قبل خيلى كمتر است. شايد حدود صد نفر. بازيكنان صحبت هاى سرمربى را مى شنوند و شروع مى كنند به گرم كردن. قطبى امروز برنامه ويژه اى را برايشان در نظر گرفته. آنها را به ۴ گروه به هم متصل تقسيم كرده و مى خواهد كه در ۴ گوشه زمين پاسكارى در حال حركت را تمرين كنند. پاس ها بايد تكضرب و سرعتى باشد. بازيكنان بايد با هر دو پا، پاس بدهند و اين دستور سرمربى است. كم كم استارت هاى كوتاه هم به تمرين اضافه مى شود و حالا بازيكنان به طور چرخشى به يكديگر پاس مى دهند و از بقيه توپ دريافت مى كنند. قطبى تاكيد دارد كه پاس ها با داخل پا باشد. سپهر و توره هم همپاى بقيه مشغول تمرين هستند و گلرها با عابدزاده و ماركو اختصاصى كار مى كنند. حالا سرخپوشان به دو گروه تقسيم شده و در دو نيمه زمين قرار مى گيرند. پاسكارى در حال حركت و به صورت ضربدرى و ارسال هاى بلند برنامه آنها در اين مرحله از تمرين است و قطبى تاكيد دارد كه پاس ها همه سرعتى باشد و بازيكنان در زدن ضربات آخر دقت كنند. جالب است كه اكثر توپ هاى خيرخواه تبديل به گل مى شود و همه را متعجب مى كند. نوبت به بازى درون تيمى رسيده. واعظى، زارعى، آتسوى، باقرى ها، زارع، كريمى، باقرى، پتروويچ، شيرى، نورى و دى كارمو كاور سبز مى پوشند تا رو در روى تيم قرمز بايستند. دو تيم در دو زمان ۱۵ دقيقه اى بازى مى كنند كه گلزنى پائولو دى كارمو، باقرى و نورى (۲ گل) بازى را ۴ - يك به سود سبزها به پايان مى برد و اين در حالى است كه تك گل قرمزها را هادى نوروزى مى زند. بعد از پايان بازى و در حالى كه صد دقيقه از شروع تمرين گذشته بازيكنان بدن هايشان را سرد كرده و به تمرين پايان مى دهند.
Arnold68
اعضا
#
: 25 Sep 2008 11:55
اولين حضور فرشيد و رويارويى با پرسپوليس و جادوگر
كريمى: اين بازى فرق دارد
پگاه گيلان در حالى براى بازى با پرسپوليس به تهران مى آيد كه از دو بازى قبلى خانگى اش فقط دو امتيار كسب كرده به همين دليل اين بازى اهميت زيادى برايشان دارد. فرشيد كريمى هم احتمالاً اولين بازى اش را براى پگاه و مقابل تيم سابقش انجام مى دهد. جالب اينكه او در همين اولين حضورش، بايد رودرروى برادرش بايستد و همين مسأله بازى را براى او حساس تر مى كند. فرشيد كريمى پيش از صحبت كردن در اين باره درباره وضعيتش مى گويد: «قبل از شروع فصل دچار مصدوميت جزيى شدم كه با تمرينات منظم و تلاش پزشكان به شرايط ايده آل برگشتم و در حال حاضر درآمادگى كامل به سر مى برم.» او در ادامه از رويارويى با تيمى مى گويد كه ۹ سال از فوتبالش را در آن سپرى كرده: «نمى توانم بگويم اين بازى هم مثل بازى هاى ديگر است. من ۹ سال در پرسپوليس بودم. با اين تيم دو بار قهرمان ليگ شدم و خاطرات بسيار خوبى دارم . شايد فكرش را نمى كردم يك روز مقابل اين تيم بايستم درواقع احساس عجيبى دارم.» فرشيد در مورد تقابل با على كريمى ادامه مى دهد: «توانايى هاى فنى على نياز به توصيف من ندارد اما ما هم طى هفته گذشته تمرينات خاصى را انجام داديم و مطمئنم اگر بازيكنان تحت تأثير شرايط استاديوم قرار نگيرند قطعاً بازى زيبايى را به نمايش مى گذارند. ما فقط بدشانس بوديم كه در دو بازى قبلى پيروز نشديم، برابر پرسپوليس هم اگر در تركيب باشم تمام تلاشم راخواهم كرد تا براى تيمم مثمرثمر باشم.»
چاووشى: فقط به پيروزى فكر مى كنيم
تلاش مى كنم به پرسپوليس هم گل بزنم
افشين چاووشى مهاجم تيم فوتبال پگاه گيلان در آستانه ديدار با پرسپوليس ضمن مثبت ارزيابى كردن شرايط آمادگى تيمش، دستيابى به پيروزى در زمين حريف را دور از دسترس بازيكنان پگاه ندانست.
افشين چاووشى در مورد اين ديدار حساس مى گويد: در سه ديدار اخيرى كه در رشت برگزار كرديم على رغم بازى برتر و شايستگى بيشتر به سه تساوى دست يافتيم، با توجه به وضعيت جدول و شرايط نزديك تيم ها مقابل پرسپوليس مصمم به گرفتن هر سه امتياز هستيم و با تلاش فراوان سعى داريم به هدف خود برسيم. وى كه سابقه زدن سه گل مقابل استقلال تهران در استاديوم آزادى را در كارنامه دارد، در مورد بازى در آزادى مى گويد: در حال حاضر در اوج آمادگى بدنى قرار دارم و هفته گذشته نيز هر دو گل پگاه مقابل راه آهن را به ثمر رساندم، با توجه به خاطره خوبى كه از ديدار با استقلال در آزادى دارم مقابل پرسپوليس هم تمام تلاش خود را براى گلزنى به كار مى بندم و سعى مى كنم غيبت ساير مهاجمان پگاه را با گلزنى جبران كنم. چاووشى در مورد وضعيت پگاه در اين فصل مى گويد: پگاه امسال برخلاف فصل گذشته دغدغه سقوط به دسته پايين تر را ندارد، ما بايد به دنبال قرار گرفتن در جمع تيم هاى نيمه اول جدول باشيم و با توجه به پتانسيلى كه در بازيكنان و كادر فنى وجود دارد رسيدن به اين مهم دور از دسترس نيست.
ايوان پتروويچ:
هم به پگاه گل مى زنم، هم به استقلال
ستاره هاى زيادى آمدند. اما خيلى ها هنوز او را بهترين خريد فصل پرسپوليس مى دانند. از اين بابت احساس رضايت مى كند ولى از عملكرد خودش نه! مى گويد كه به عقيده خودش هنوز آن پتروويچ دلخواه و ايده آل نشده و البته كمى هم بدشانس بوده كه در اين ۵ بازى هيچكدام از توپ هايش گل نشده!
بالاخره از كى قرار است گلزنى را شروع كنى
خودم خيلى دوست دارم گلزنى كنم ولى انگار شانس زياد با من يار نبود. در بازى با پيام دو فرصت خوب داشتم كه يكى از توپ هايم به تير دروازه خورد. آن صحنه اوج بدشانسى من بود. ولى قول مى دهم اگر در بازى با پگاه بازى كردم حتما گل بزنم.
در بازى با پيام، نسبت به هفته هاى قبل خيلى موفق نبودى
قبول دارم. آن روز خوب بازى نكردم. خودم هم راضى نيستم و فكر مى كنم در بازى هاى قبل از آن خيلى بهتر بودم. سعى مى كنم ديگر اين بازى بد را تجربه نكنم.
بازى با پگاه را چطور پيش بينى مى كنى
پگاه تيم خوبى است و مربى خوبى هم دارد. آنها توانستند استقلال را شكست بدهند. خيلى ها مى گويند پگاه در بازى هاى قبلى فقط مساوى كرده و ضعيف است اما من اين حرف را قبول ندارم. آنها اصلا تيم بد و ضعيفى نيستند. ولى ما بايد با تجربه اى كه داريم يك نتيجه خوب بگيريم تا با روحيه بالا خودمان را براى دربى آماده كنيم.
ولى پرسپوليس امسال خوب نتيجه نگرفته!
اينطور نيست. ما فقط بدشانسى آورده ايم. ولى از اين هفته ديگر به هيچ تيمى امتياز نمى دهيم چون مى خواهيم پرسپوليس را دوباره قهرمان كنيم.
با توجه به حضور على كريمى و اين همه مدعى در پرسپوليس از اينكه در بازى هاى آينده مجبور باشى روى نيمكت بنشينى نمى ترسى
اصلا. نظر مربى از همه مهمتر است. من رقابت كردن را دوست دارم و هميشه سعى كرده ام بهترين باشم. ولى هيچوقت از نيمكت نشينى نترسيده ام.
ارنج اين همه بازيكن مدعى كار راحتى نيست و شايد گاهى مجبور باشى به خاطر ديگران بيرون بمانى
مى دانم كه اين كار، سخت ترين كار دنيا است. ولى يك مدير خوب مى تواند همه را راضى نگه دارد. قطبى مديريت خيلى خوبى دارد و در ارنج كردن تيم، هنرش را نشان مى دهد.
فكر مى كنى شانس بازى كردن در دربى را هم دارى
اميدوارم. مى دانم اين بازى چقدر براى هواداران مهم است. به همين خاطر اگر به زمين بروم بهترين بازى ام را انجام مى دهم. مى خواهم بعد از پگاه به استقلال هم گل بزنم.
معمارزاده ۵۱ مهر در آلمان جراحى مى شود
دروازه بان مصدوم پرسپوليس كمتر از ۲ هفته ديگر زانوى خود را به تيغ جراحى خواهد سپرد. ميثاق معمارزاده كه در ديدار برابر پاس همدان رباط صليبى پاره كرده بود، طبق هماهنگى هاى صورت گرفته توسط باشگاه پرسپوليس روز دوشنبه هفته آينده جراحى مى شود. پرسپوليسى ها هزينه هاى جراحى معمارزاده را تقبل كرده اند و اين دروازه بان روز دوشنبه ۱۵ مهرماه و درست يك هفته بعد از حضورش در آلمان زانوى آسيب ديده اش را مورد عمل جراحى قرار مى دهد. بنابر هماهنگى هاى صورت گرفته عمل جراحى ميثاق معمارزاده در كلينيكى در حومه مونيخ و توسط دكتر بونيش انجام خواهد شد. پيش از اين محسن خليلى در همين كلينيك و توسط همين پزشك رباط صليبى خود را جراحى كرده بود.
Arnold68
اعضا
#
: 25 Sep 2008 11:57
قبل از دربى پايتخت
قطبى ضد جذابيت عمل مى كند
دربى امسال مى توانست يكى از جذاب ترين دربى هاى چند سال اخير باشد. يارگيرى دو تيم، حضور مجدد على كريمى و عابدزاده بعد از سال ها دورى در پرسپوليس، پيوستن عليرضا مرزبان به كادر فنى استقلال و عزل فتح ا…زاده از مديرعاملى اين باشگاه، سوژه هاى جالبى براى جذابيت بيشتر اين دربى بودند اما مهم ترين مساله قبل از اين ديدار سنتى كرى خوانى هاى بازيكنان دو تيم است كه اتفاقا هميشه مورد استقبال هواداران دو تيم هم قرار مى گيرد. اما افشين قطبى گويا با اين اصل موافق نيست! سرمربى پرسپوليس دو هفته قبل از دربى و در شرايطى كه هنوز بازى با پگاه هم انجام نشده، بازيكنان، كادر فنى و حتى خودش را هم ممنوع المصاحبه كرده است. قطبى دليل اين تصميم اش را تمركز بازيكنان روى تمرينات و دو بازى آينده پرسپوليس عنوان مى كند. اين تصميم در شرايطى گرفته شده كه خيلى ها براى شنيدن حرف هاى بازيكنان دو تيم قبل از دربى لحظه شمارى مى كنند و در اين بين شايد اشتياق هواداران دو تيم بيش از بقيه باشد. اين تصميم اگرچه ظاهرا تصميمى خوب و منطقى به نظر مى رسد اما اين سوال ذهن ما را مشغول مى كند كه آيا تمركز بازيكنان روى تمرينات فقط با ممنوع المصاحبه شدن آنها ايجاد مى شود يعنى نافشين قطبى با آن همه حوصله و تجربه بين المللى نمى تواند به طريقى ديگر افكار بازيكنان خود را روى تمرينات و اين دو بازى متمركز كند ! بى شك اين تصميم نارضايتى هواداران پرسپوليس را در پى خواهد داشت، چرا كه با توجه به حساسيت دربى، بى شك آنها مى خواهند نظرات بازيكنان محبوب شان را بشنوند و حتى شاهد كرى خوانى هاى آنها باشند اما تصميم سرمربى پرسپوليس، جذابيت دربى را تا حد زيادى كم مى كند و اين چيزى نيست كه حداقل تماشاگران و هواداران پرسپوليس خواهان آن باشند. البته از آنجايى كه قطبى نشان داده خواسته هاى هواداران پرسپوليس تاثير زيادى در تصميماتش دارد، شايد در صورت افزايش فشار آنها روى اين موضوع در تصميم خود تجديد نظر كند و اجازه مصاحبه كردن را به بازيكنان تيمش بدهد. به هرحال قطبى بعد از يك سال كار كردن در پرسپوليس و فوتبال ايران به خوبى از حساسيت دربى و هواداران سرخابى براى اين بازى باخبر است و البته هرگز دوست ندارد با تصميماتش محبوبيت فوق العاده اى كه ميان هواداران دارد را خدشه دار كند.
--------------------------------------------------------------------------------
زبان فارسى: توجيه يا ترفند
دوباره اشتباه فاحش قطبى
طبيعى بود كه صحبت هاى تند و دور از انتظار افشين قطبى درباره خبرنگاران بى پاسخ نماند اما سرمربى پرسپوليس به توصيه نزديكانش، خيلى زود حرف هايى را كه به زبان آورده بود برگرداند تا شايد ديگر اشتباهى متوجه او نباشد. درست ساعاتى بعد از درگيرى لفظى با خبرنگاران بود كه قطبى حرف هايش را پس گرفت آن هم با يك توجيه جالب كه اتفاقاً به ظاهر مؤثر واقع شده. قطبى گفته كه به درستى معنى لفظ «حيوان» را نمى دانسته و به اشتباه آن را به خبرنگاران نسبت داده. افشين قطبى آن طور كه بايد با زبان فارسى آشنا نيست و گاه پيش مى آيد كه به اشتباه و البته ناخواسته از بعضى كلمات استفاده مى كند. اين حرف، ناخودآگاه ما را به ياد يك سال قبل مى اندازد و اولين روزهايى كه قطبى در پرسپوليس به مشكل خورده بود. همان روزها بود كه افشين قطبى در حالى كه با حالتى عصبى در سالن كنفرانس و رو در روى خبرنگاران نشسته بود؛ يكى از سؤالات را با جمله «كاشانى غلط كرده» پاسخ داد تا آغازگر اختلافاتى تازه باشد. او يك روز بعد و در حالى كه افراد زيادى را مقابل خود مى ديد عدم آشنايى كامل با زبان مادرى را دليل استفاده از اين كلمات دانست و همه چيز را يك اشتباه لپى تلقى كرد. قطبى گفت كه منظور بدى از گفتن اين جمله نداشته و مى خواسته بگويد كه حبيب كاشانى موضوعى را به اشتباه مطرح كرده. آن روز و با توجه به اينكه زمان زيادى از حضور قطبى در ايران نمى گذشت و فارسى را خوب صحبت نمى كرد، توجيه او تا حدودى قابل قبول جلوه مى كردو اتفاقاً مؤثر هم واقع شد. اين اشتباه يا همان غلطى كه قطبى مى گفت، حالا بار ديگر تكرار شده و سرمربى پرسپوليس همان ترفند قديمى را براى تبرئه خود به كار گرفته. او مى گويد كه تصور درستى از لفظ حيوان نداشته و به اشتباه آن را به زبان آورده. آن هم به اين خاطر كه هنوز فارسى را خوب نمى داند اما اين بار توجيه او باورپذير نخواهد بود. قطبى برخلاف پارسال، خيلى خوب فارسى حرف مى زند و خيلى چيزها از فوتبال ايران ياد گرفته، به همين خاطر هم هست كه بهانه امروز او يا همان ترفند كهنه، غلطى را كه قطبى كرده - همان اشتباه - توجيه نمى كند. حالا حتى عذرخواهى او و اعترافش به اين غلط تازه، هرگز مانعى براى كاهش محبوبيت خاص او نخواهد بود.
--------------------------------------------------------------------------------
به تمام تعهدات مالى مان عمل كرده ايم
مصطفوى: ماركو با قدرت ادامه مى دهد
داريوش مصطفوى در حالى كه قصد ندارد رضايت خود از شرايط فعلى پرسپوليس را پنهان كند در اين باره مى گويد: خوشبختانه تيم ما پس از بازى موفقيت آميز برابر پيام در شرايط بسيار خوبى به سر مى برد و آماده حضور در بازى مقابل پگاه در آزادى است تا با يك پيروزى، كام هواداران خود را شيرين كند.
او كه اين روزها حسابى مورد انتقاد است درباره سكوت خود در قبال اين انتقادات ادامه مى دهد: دوست ندارم مقابل كسى قرار بگيرم به همين دليل سعى مى كنم براى آرامش پرسپوليس كه مهمتر از همه چيز است سكوت كنم تا تيم موفق باشد.
مديرعامل پرسپوليس شايعه استعفاى ماركو به دليل عمل نكردن باشگاه به تعهدات مالى اش را هم رد مى كند:۲۰ و ۵۰ هزار دلار در ۳ روز گذشته به مربى برزيلى پرداخت كرده ايم. ضمن اينكه براى او منزل مسكونى و اتومبيل نيز تهيه شده. تا امروز به تعهدات خود در قبال اعضاى كادر فنى و بازيكنان طبق قرار داد عمل كرده ايم و مربى برزيلى هم از اين قاعده مستثنى نيست. ماركو با قدرت به كار خود در كادر فنى ادامه مى دهد. او فقط به دليل مشكل بيمارى مغزى پدرش با هماهنگى باشگاه به برزيل رفته بود و ما هيچ مشكلى با او نداشتيم. مصطفوى در پايان در مورد تهديد چندى قبل ليدرهاى پرسپوليس به عدم حمايت از اين تيم به دليل ناراحتى از مديرعامل توضيح مى دهد: ليدرها و هواداران از سرمايه هاى اصلى باشگاه هستند. با آنها تعامل داشته و مشكلى نداريم.
فولادى ها تكذيب كردند:
قرار نبوده مربى پرسپوليس برايمان بازيكن بياورد
در حالى كه شايعه سفر ماركو به برزيل براى آوردن مهاجم به فولاد خوزستان به ميان آمده مسؤولان فولاد از عدم صحت اين شايعه مى گويند و ارتباط با مربى برزيلى پرسپوليس را رد مى كنند. حسين ابن قاسم سرپرست فولاد در اين باره مى گويد: اين خبر صحت ندارد. قرار بود يك بازيكن برزيلى بگيريم؛ اما منتفى شد. ضمن اينكه فولاد به اندازه كافى رابط دارد كه نخواهد به مربى يك تيم رو بيندازد.
با ماركو هم ارتباطى نداشتيم. اين اخبار فقط براى ايجاد حاشيه مطرح مى شود.
ابن قاسم در ادامه از حضور دو مهاجم پرتغالى در روزهاى آينده در فولاد خبر مى دهد: قرار است بعد از بازى مقابل سپاهان دو بازيكن پرتغالى كه ظاهرا قرار بوده زمان ايناسيو هم به تيم اضافه شوند، در تمرينات شركت كنند.
قطبى احضار شد و معذرت خواست:
درود بر تمام خبرنگاران شريف!
سرمربى پرسپوليس به دليل رفتار نامناسب با خبرنگاران در تمرين صبح ديروز به دفتر مديرعامل باشگاه احضار شد.
افشين قطبى پس از برخورد تند با خبرنگاران و بكار بردن الفاظ زشت درباره آنها، از سوى داريوش مصطفوى به باشگاه احضار شد و شب گذشته و پس از افطار با مديرعامل در اين خصوص ديدار كرد. در همين رابطه قرار است صبح امروز جلسه اى ديگر برگزار شود. اين در حالى است كه قطبى عصر ديروز و از طريق سايت رسمى باشگاه پرسپوليس از تمامى خبرنگاران عذرخواهى كرده و گفته بود: «خبرنگاران شريف پلى هستند بين فوتبال و مردم و ما به آنها با ديده احترام نگاه كرده و هميشه زحمات آنها را در پيشرفت فوتبال مدنظر قرار ميدهيم.
من از همه خبرنگاران شريف معذرت خواهى ميكنم به واسطه آنكه هميشه خودم را مديون آنها ميدانم و فقط به آن عده معدود كه تعدادشان بسيار ناچيز است سفارش ميكنم كه بيجهت آبروى مردم را نريزند و باعث اختلاف در باشگاه ما نشوند.
بار ديگر به همه خبرنگاران زحمتكش درود ميفرستم و نهايت احترام خودم و بازيكنان پرسپوليس را به شما ابراز ميدارم.
وى در پايان تأكيد كرده بود: اميدوارم تيم پرسپوليس با بازيهاى خوب خود سبب شود كه تعداد بيشترى از هواداران اين تيم در ورزشگاه ها
viirusi
مدیر
#
: 25 Sep 2008 12:09
Quoting: Arnold68
اولين حضور فرشيد و رويارويى با پرسپوليس و جادوگر
كريمى: اين بازى فرق دارد
خدایی بازی قشنگی میشه
Arnold68
اعضا
#
: 25 Sep 2008 12:23
Quoting: viirusi
خدایی بازی قشنگی میشه
آره مسئاله داره خانوادگی میشه.
به نظرت اگه علی به فرشید گل بزنه,خوشحالی میکنه؟به نظرت عکس العملش چیه؟
viirusi
مدیر
#
: 25 Sep 2008 12:26
اصلا فرشید بازی نمیکنه
<<
1
...
18
.
19
.
20
.
21
.
22
.
23
.
24
.
25
.
26
.
27
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.