صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / ورزش / »»==» اخـــــبـــــــار پـــــــرســــــپـــــــولــــیـــــس «==««
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 26 . 27 . >>
نویسنده پیام
# : 23 Aug 2008 10:17

Quoting: Arnold68
آخه نصفه نیمه رباط پاره کرده

اما حیفش بازیکن خوبی بود حالا این همه ضایع کرد به تیم ملی هم نرسید

همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
# : 23 Aug 2008 14:42

Quoting: viirusi
اما حیفش بازیکن خوبی بود حالا این همه ضایع کرد به تیم ملی هم نرسید

حالا تو چرا غصه ی اونو میخوری؟

عشق است پرسپولیس و رئال مادرید .....خدایا سپاس...
# : 26 Aug 2008 07:21

حالا تو چرا غصه ی اونو میخوری؟

نمیدونم چون باید این تاپیک رو از استیک خارج کنم

# : 26 Aug 2008 11:17

نمیدونم چون باید این تاپیک رو از استیک خارج کنم

چی؟

عشق است پرسپولیس و رئال مادرید .....خدایا سپاس...
# : 26 Aug 2008 19:24

چی؟

هیچی شما راحت باش

# : 26 Aug 2008 22:05

آتسو: جدايي قطبي به زيان پرسپوليس بود
۰۵ شهريور ۱۳۸۷
مدافع توگويي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بدون شك استعفاي افشين قطبي به زيان تيم ‌ما بود.

فرانك آتسو در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره شرايط حضورش در اردوي تيم ملي توگو اظهار داشت: جلسات خوبي را در تيم كشورم پشت سرگذاشتم. با توجه به اظهارات كادر فني، در تركيب 11 نفره قرار دارم.
وي افزود: به ايران برگشته‌ام و دوباره در تمرين پرسپوليس حضور دارم. مي‌خواهم با تلاش زياد، در تركيب ثابت اين تيم به ميدان بروم.
مدافع تيم‌ ملي توگو درباره احتمال جدايي سرمربي سرخپوشان عنوان كرد: افشين قطبي مربي بسيار خوبي براي پرسپوليس است. جدايي وي به زيان ما خواهد بود و نبايد اين اتفاق در اين باشگاه بزرگ رخ دهد.
وي ادامه داد: در 2 مسابقه گذشته پرسپوليس، 4 گل را مقابل تيم‌هاي ملوان و ذوب‌آهن دريافت كرده و اين وضعيت براي ما خوب نيست. اميدوارم در ديدارهاي بعدي اين مشكل برطرف شود.
آتسو اجازه حضور شاهد تركيب پرسپوليس از هفته پنجم ليگ برتر اشاره كرد و گفت: انگيزه خيلي زيادي براي بازي با پيراهن اين تيم دارم و با همه توان براي اين تيم بازي خواهم كرد.

¸.•¨¯`•¸¸شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ؛ اما حالا که به آن دعوت شدی تا میتوانی زیبا برقص!!¸.•¨¯`•.¸
# : 26 Aug 2008 22:11 | ویرایش بوسیله: e_h_s_a_n

viirusi
خیلی مخلصیم

¸.•¨¯`•¸¸شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ؛ اما حالا که به آن دعوت شدی تا میتوانی زیبا برقص!!¸.•¨¯`•.¸
# : 26 Aug 2008 22:14

قطبى: با اين وضع، پرسپوليس و استقلال به جايى نمى رسند

۰۵ شهريور ۱۳۸۷
ابرار ورزشی : پرسپوليس در تهران و مقابل ۳۵ هزار تماشاگر خودى مقابل ذوب آهن اصفهان متوقف شد تا طى ۲ هفته متوالى ۴ امتياز از دست داده باشد. افشين قطبى در پايان اين مسابقه متفاوت تر از هميشه حرف زد و خيلى ما را بابت به وجود آمدن اين مسأله مقصر جلوه داد. با او تماس گرفتيم تا نقطه نظراتش را در مورد بازى مذكور و حواشى آن جويا شويم:
• آقاى قطبى ۲ امتياز ديگر از دست داديد. دليل آن را در چه مى دانيد؟
- من مثل هميشه خودم را مقصر مى دانم و دوست ندارم تساوى تيمم را گردن ديگران بيندازم. من معتقدم ما مى توانستيم با اختلاف، حريف خود را شكست دهيم اما موقعيت هاى زيادى از دست داديم. مثلاً در همان نيمه اول ۵ موقعيت صددرصد گل داشتيم. به هر حال وقتى در هر مسابقه موقعيت ما يكى پس از ديگرى از دست مى رود، حتماً يك جاى كار ما ايراد دارد.
• در جريان بازى اعتراض زيادى به قضاوت داور مسابقه داشتيد. اين امر از شما بعيد بود.
- بالاخره صبر آدم هم حدى دارد. فكر مى كنم هواداران و كل مجموعه تيم هم مثل من از اين قضاوت خسته شده اند. هر چيزى اندازه اى دارد. من يك فصل است كه اشتباهات داورى را عليه تيمم مى بينم اما صدايم تا به امروز در نيامده است. هفته پيش ۲ امتياز از ما گرفتند و در اين مسابقه هم جور ديگرى به ما ضربه زدند.
• گويا بيشتر به تصميم داور در صحنه اى كه مازيار زارع در محوطه جريمه حريف سرنگون شد اعتراض داشتيد. اين طور نيست؟
- خيلى جالب است، در آن صحنه داور ابتدا نقطه پنالتى را نشان داد و بعد وقتى به نيمكت ذوب آهن نگاه كرد، نظرش عوض شد. اگر اين خطا گرفته مى شد، مى توانستيم با گل كردن پنالتى نتيجه را ۳ بر يك كنيم و در همان نيمه اول بازى را تمام نماييم اما تصميم عجيب داور اجازه نداد اين اتفاق رخ دهد. واقعاً براى اين داورى متأسفم.
• فكر نمى كنيد اين اعتراضات شما و همچنين هواداران باعث محروميت هر ۲ طرف شود؟
- من آماده محروميت هستم. هواداران را هم محروم كنند، مگر چيزى درست مى شود؟ اگر قرار است هر هفته قربانى اشتباهات داورى شويم، محروم بشويم خيلى بهتر است.
• ماركو به چه دليل از روى نيمكت اخراج شد. شما چيزى فهميديد؟
- خجالت مى كشم بگويم دليل اخراج ماركو چه بود! او به دليل به كار بردن كلمه CRAZY با كارت قرمز داور روبرو شد. اين كلمه به معنى ديوانه است. ديوانه نه به معناى عقل ناقص بلكه يعنى اهميت دادن زيادى به كارى و يا عشق زياد به چيزى، مثل هواداران كه ديوانه فوتبال هستند. خيلى جالب است كه داور اين همه از تماشاگران ما و رقيب ناسزا شنيد و هيچ عكس العملى نشان نداد اما كلمه CRAZY را از زبان دستيار برزيلى من شنيد و او را از روى نيمكت اخراج كرد. او يكى از بهترين مربيان برزيل است و شايسته اين رفتار داور نبود.
• اما دليل عدم نتيجه گيرى تيمتان را فقط بايد در اشتباهات داورى جست وجو كرد؟
- اگر بخواهم مشكلات تيمم را بگويم شما در خيلى زمينه ها به من حق مى دهيد. ناراحتى من از خيلى چيزهاست. براى همين است كه بعد از مسابقه در مصاحبه خود گفتم ديگر خسته شده ام. در روزهاى اخير مشكلات زيادى در تيم ما بوده و در ابتداى ليگ نبايد اين جور چيزها در تيم اتفاق بيفتد.
• منظورتان چه مشكلى است؟
- چرا بايد دستيار برزيلى من با باشگاه مشكل مالى پيدا كند؟ مگر قرار نبود هيچ دغدغه اى در اين زمينه نداشته باشيم؟ حالا مى گوييم او مربى خارجى است اما مگر عابدزاده و پيروانى آدم هاى كوچكى هستند و قرار است مجانى در تيم كار كنند؟ چرا بايد چك هاى بازيكنان برگشت بخورد و آنها تمام فكر و ذهنشان پول باشد؟ قرار نبود اين جور مسائل در تيم من وجود داشته باشد كه متأسفانه به اوج خود رسيده است.
• اينها كه مى گوييد درست اما شما كه پولتان را از باشگاه گرفته ايد؟
- من فقط بخشى از پول خود را گرفته ام و اگر قرار باشد اين وضعيت ادامه پيدا كند، حاضرم آن را برگردانم و همين فردا ايران را ترك كنم. من نمى دانم چرا استقلال و پرسپوليس كه تيم هاى بزرگ ايران هستند، همه اش بايد دنبال پول باشند و چك هايشان برگشت بخورد. اين طورى اين ۲ تيم هيچ وقت نمى توانند در آسيا موفق باشند.
• شما تا يك هفته پيش ديد مثبت ترى به آينده داشتيد اما حالا . . .
- ببينيد باشگاهى مثل سامسونگ كره براى موفقيت در ليگ كشورش و آسيا مبلغ ۳۰ ميليون دلار در يك سال هزينه مى كند. من قبل از فصل هم گفتم با يك سوم اين مبلغ مى توانيم خيلى از مشكلات خود را حل كنيم اما متأسفانه الان مانده ايم كه چه كنيم؟! وقتى قرار باشد مربيان و بازيكنان با باشگاه مشكل مالى داشته باشند، هيچ وقت تيم نمى تواند به آنچه مى خواهد برسد.
• مگر مسئولان بلندمرتبه ورزشى به شما قول نداده بودند تمامى امكانات را برايتان فراهم كنند، پس چه شد؟
- اين سؤال من است. مسئولانى كه قرار بود تمامى مشكلات را حل كنند و تمام امكانات را فراهم كنند الان كجا هستند؟ آنها يك نگاهى در آينه به خودشان بكنند و ببينند تا الان براى حل مشكلات پرسپوليس چه كرده اند؟ تأكيد مى كنم با اين وضعيت نمى توان كارى از پيش برد.
• راست است كه تصميم به استعفا گرفته ايد؟
- من اگر حرفى مى زنم و اعتراض مى كنم به خاطر اين مردم و هواداران است. آنها عاشق پرسپوليس هستند و من هم عاشق آنها. دوست ندارم تيمم ناكام شود. پرسپوليس براى موفقيت نياز به حمايت و توجه دارد. نه اينكه يك روز مربى چكش برگشت بخورد. يك تيم حرفه اى نبايد اين مشكلات كوچك و آماتور را داشته باشد.
• پس هنوز از بازگشت دوباره به ايران پشيمان نشده ايد؟
- من ناراحتم از اينكه چرا به قول هايى كه داده شده عمل نمى شود. اگر وضعيت فعلى تغيير نكند آن وقت به عنوان يك مربى حرفه اى شايد تصميم مهمى بگيرم.
• اگر همه چيز حل شود چطور؟
- تمام حرف من اين است كه مسئولان به قول هايى كه داده اند عمل كنند.
• در مورد سفرهاى پى در پى شما به امارات حرف و حديث هاى فراوانى به وجود آمد. فكر نمى كنيد اين مسأله براى تيمتان حاشيه درست كرد؟
- ناراحتى من از اين است كه خبرگزارى ها هر روز به اين مسأله مى پردازند و هر چه دلشان بخواهد نيز از قول من مى نويسند. در مورد سفرهايم در امارات تاكنون هيچ گونه اظهار نظرى نداشته ام و هر چه در اين زمينه از قولم چاپ شده، دروغ است. از اين پس فقط هفته اى ۲ روز و فقط هم حضورى در محل تمرين تيم حرف مى زنم. اگر هم جايى از قول من مصاحبه خيالى چاپ شود، مجبورم آن را از طريق باشگاه پيگيرى كنم.
• پس از اين به بعد با قطبى جديد روبرو خواهيم شد!
- بعضى چيزها آدم را خسته و دل شكسته مى كند. دوست ندارم مردم فكر كنند من عوض شده ام. بلكه اين اتفاقات است كه آدم را به عكس العمل وا مى دارد.

# : 27 Aug 2008 20:14

Quoting: e_h_s_a_n
قطبى: با اين وضع، پرسپوليس و استقلال به جايى نمى رسند

اینو خوب اومده دمش گرم همه چیز فدراسیون شده سایپا

# : 28 Aug 2008 14:44

اینو خوب اومده دمش گرم همه چیز فدراسیون شده سایپا

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 26 . 27 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.