صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
:سایت های سکسی جدید و دیدنی ، موزیک ، چت ، دانلود ، فیلم ، دوست یابی
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / ورزش / »»==» اخـــــبـــــــار پـــــــرســــــپـــــــولــــیـــــس «==««
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 17 . 18 . >>
نویسنده پیام
# : 5 Jul 2008 14:28

sexy_lizard_yxes

Quoting: sexy_lizard_yxes
این تاپیک رو زدم که اخبار روز پرسپولیس رو توش قرار بدیم

دمت گرم کار بسیار خوبی کردی

پرسپولیس یا پیروزی؟

فقط پرسپولیس

داغ داغ! نسوزید! اخبار تازه از تنور در اومده!

من که سوختم بابا عجب آپدیتی هستی تو

قربون بچه های گل آویزون_________کامران
# : 5 Jul 2008 21:23

خبرهای داغ تازه از تنور در اومده:

قطبي: اميدوارم كاشاني در هدايت پرسپوليس به من كمك كند
هموطن سلام - ورزشي - 5 دقيقه پيش -
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: با مديرعامل سابق باشگاه هيچ مشكلي نداشتم و اميدوارم وي در فصل جاري نيز به من كمك كند.

2 -
تمرين عصر امروز تيم فوتبال پيروزي در حضور قطبي برگزار شد
واحد مركزي خبر - ورزشي - 1 ساعت پيش -

3 -
حضور قطبي در تمرين پيروزي ؛ قطبي : از كادر فني رضايت دارم
شبكه خبر - ورزشي - 1 ساعت پيش -
افشين قطبي كه مجدداً هدايت تيم فوتبال پيروزي را قبول كرده است، عصر امروز بر سر تمرين اين تيم حاضر شد.

4 -
هيچ بازيكني حق اعتراض ندارد / يك ماه زمان را از دست داده ايم
مهر - ورزشي - 2 ساعت پيش -
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس با بيان اينكه نظم و انضباط حرف اول را در اين تيم خواهد زد گفت: بازيكنان بايد بدانند نظم سرلوحه كارماست و هيچكس حق اعتراض به كادر فني را نخواهد داشت.

5 -
پس از حضور در اولين تمرين توره: براي آينده ام در پرسپوليس برنامه هاي زيادي دارم
فارس - ورزشي - 2 ساعت پيش -
مهاجم افريقايي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: از حضور در تيم پرطرفدار ايران خوشحالم و براي آينده ام در اين تيم برنامه هاي زيادي دارم.
فارس

6 -
قراردادي با قطبي ثبت نشده ، نيكبخت در پرسپوليس مي ماند
شبكه خبر - ورزشي - 2 ساعت پيش -
سخنگوي هيئت مديره باشگاه پرسپوليس تهران گفت : قرارداد افشين قطبي هنوز امضاء نشده است.

7 -
هلند، اسپانيا، ايتاليا و پرتغال گزينه هاي مسئولان قطبي خواهان تشكيل اردوي پرسپوليس در اروپا شد
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران خواهان برپايي اردوي تداركاتي 20 روزه در يكي از كشورهاي اسپانيا، ايتاليا، هلند يا پرتغال شد.
فارس

8 -
نخستين تمرين واعظي و توره و غيبت نيكبخت / قطبي نظاره گر ويژه
مهر - ورزشي - 2 ساعت پيش -
تمرين عصر امروز تيم فوتبال پرسپوليس تحت تاثير حضور افشين قطبي، ابراهيم توره، مهدي واعظي و بيش از 400 تماشاگر برگزار شد.

9 -
عصر امروز در ورزشگاه كارگران برگزار شد تمرين پرسپوليس با حضور قطبي، توره و خليلي
بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس تهران عصر امروز در ورزشگاه كارگران به تمرين پرداختند.
فارس

10 -
در گفت و گو با فارس معدنچي: آرزو مي كردم با پرسپوليس در ليگ قهرمانان بازي كنم
فارس - ورزشي - 3 ساعت پيش -
مهاجم تيم فوتبال النصر پس از كسب عنوان برترين بازيكن خارجي ليگ امارات گفت: در شرايط فعلي آرزو مي كردم با پرسپوليس در ليگ قهرمانان به ميدان بروم.
فارس

11 -
پس از جلسه با قطبي و توافق با او :مصطفوي صورت جلسه را به سازمان تربيت بدني برد/قرارداد با قطبي قطعي شد؟!
پارس فوتبال - ورزشي - 4 ساعت پيش -
دير عامل باشگاه پرسپوليس پس از توافق نهايي با قطبي صورت جلسه اي را براي تامين مالي به سازمان تربيت بدني برد. جلسه مدير عامل باشگاه پرسپوليس براي عقد قرارداد با افشين قطبي امروز در دفتر باشگاه با حضور داريوش مصطفوي مدير عامل،

12 -
قطبي با باشگاه امضا كرد
شبكه خبر - ورزشي - 4 ساعت پيش -
افشين قطبي، سرمربي فصل پيش تيم فوتبال پيروزي تهران، با حضور در باشگاه، قرارداد داخلي خود را امضا كرد.

13 -
پرونده اي به نام ايكس :بالاخره پرسپوليس و استقلال پولدارند يا فقير؟ ميزان بدهي سرخابي ها چقدر است؟
آرش راهبر يك روز حبيب كاشاني در برنامه 90 از حجم 12 ميلياردي بدهي پرسپوليس حرف مي زند اما كمي بعد محمدحسن انصاري فرد آن را اغراق آميز مي خواند و مي گويد:

14 -
فتح الله زاده پس از ركب خوردن از مصطفوي:هيچ تلافي اي در كار نيست!
اعتقاد آبي ها اين است كه داربي با حضور افشين قطبي و امير قلعه نويي تفاوت اين دو مربي را به تمام اهالي فوتبال ايران نشان خواهد داد. حاجي در دفترش نشسته و با دوستانش شوخي مي كند.

15 -
تغيير نظر 180 درجه اي نيكبخت پس از قطعي شدن حضور قطبي در پرسپوليس؟!!
(( اگر قطبي بار ديگر به عنوان سرمربي پرسپوليس انتخاب شود، قطعاً در اين تيم بازي نخواهم كرد!)) اين جمله نيكبخت در زماني عنوان شد كه شايعه حضور مجدد قطبي در پرسپوليس مطرح بود و اين جمله،

16 -
پس از جلسه با قطبي مصطفوي صورت جلسه را به سازمان تربيت بدني برد
فارس - ورزشي - 5 ساعت پيش -
مدير عامل باشگاه پرسپوليس پس از توافق نهايي با قطبي صورت جلسه اي را براي تامين مالي به سازمان تربيت بدني برد.
فارس

17 -
رحمان رضايي: پرسپوليسيها شرايطم را بپذيرند، امضا مي كنم
پارس فوتبال - ورزشي - 5 ساعت پيش -
سيدجلال حسيني در آخرين لحظات با چرخش 180درجه اي، قراردادش را با سايپا تمديد كرد تا پرسپوليسي ها همچنان در پي جذب يك مدافع سرشناس و باتجربه باشند.

18 -
غلامرضا رضايي در پاسخ به خبر احتمال پيوستنش به پرسپوليس: از برادرم بپرسيد!
انتظار مي رفت غلامرضا رضايي يكي از مردان اصلي بازار نقل وانتقالات تابستاني فوتبالي ايران باشد اما او اين روزها در زادگاهش استراحت مي كند. البته او يك سال ديگر با صباباتري قرارداد دارد اما باتوجه به انتقال اين تيم به شهر قم شرايط براي جدايي رضايي فراهم شده است.

19 -
پرسپوليس براي كريمي بايد 2 ميليارد بپردازد / تكذيب مذاكره با سرخپوشان
مهر - ورزشي - 5 ساعت پيش -
در صورتيكه مسئولان باشگاه پرسپوليس قصد به خدمت گرفتن علي كريمي را دارند بايد مبلغي نزديك به دو ميليارد تومان را به وي يا باشگاه القطر بپردازند.

20 -
وكيل قطبي:پيرواني دستيار دوم نيست!
حرف هايي كه در مورد افشين پيرواني و حضور او به عنوان دستيار دوم قطبي شنيده مي شود، حقيقت ندارد. حاجي باقر مي گويد: افشين قطبي هرگز نگفته كه پيرواني دستيار اصلي است يا مربي برزيلي.

Y! (yahoo) ID: sexy_lizard_yxes85
# : 5 Jul 2008 21:28

Quoting: mr kami
دمت گرم کار بسیار خوبی کردی

دستت درد نکنه داش کامی! فقط لطفا شما هم کمکم کنید که همیشه اپدیت باشیم

فقط پرسپولیس

دم تو هم حسابی قیژ و ویژ! به قول یکی از آهنگ های پرسپولیس: پیروزی نه بگو پرسپولیس.... دنیا رو برگردی لنگش نیست!

من که سوختم بابا عجب آپدیتی هستی تو

پس شما هم کمک کن این جا آپدیت باشه تا همه جای اس اس ها بسوزه!

راستی بچه ها من چند تا (6 تا) آهنگ در مورد پرسپولیس دارم! دوست دارید آپلود کنم تا شما هم داشته باشید؟

# : 5 Jul 2008 22:11

sexy_lizard_yxes

سلام

خبرهای داغ تازه از تنور در اومده:

عالی بودن

دستت درد نکنه داش کامی! فقط لطفا شما هم کمکم کنید که همیشه اپدیت باشیم

قربونت

د به قول یکی از آهنگ های پرسپولیس: پیروزی نه بگو پرسپولیس.... دنیا رو برگردی لنگش نیست!

خوب گفته

پس شما هم کمک کن این جا آپدیت باشه تا همه جای اس اس ها بسوزه!

اگه تونستم حتما ولی از فردا به مدت یه هفته غائب هستم

راستی بچه ها من چند تا (6 تا) آهنگ در مورد پرسپولیس دارم! دوست دارید آپلود کنم تا شما هم داشته باشید؟

حتما آپلود کن کار خیلیییییییییییییییییییییییییی خوبی میکنی

قربون بچه های گل آویزون_________کامران
# : 6 Jul 2008 10:12

سلام دوستان گل پرسپولیسی!
همون طوری که قول داده بودم لینک آهنگ هایی که برای پرسپولیس خونده شده رو براتون قرار دادم تا شما هم دانلود کنید... آهنگ آخر یعنی پرسپولیس قهرمان امسال بهترین کلیپ از طرف باشگاه انتخاب شده و احتمالا آهنگ سمبل باشگاه استفاده خواهد شد! در ضمن آهنگ قرمزته گروه کر هم تا قبل از آهنگ قبلی سمبل باشگاه بود و تا حالا به گفته مسئول های استادیوم آزادی، پر مخاطب ترین کلیپی بوده که از اسکور برد پخش شده!حالا خودتون هم گوش بدین و قضاوت کنید:

.پرسپولیس خسته(ازمرحوم فرزین)
.قرمزته(ازافشار)
قرمزته(گروه کر)
ای پرسپولیس ایران(ازسعیدمحمدی)
پرسپولیس(ازرضاهیتلر)
پرسپولیس قهرمانه(ازمامسی،آواکیان)

راستی کلیپ تصویری قرمزته از گروه کر هم دارم! اگه دوست داشتین بگین تا اونم براتون آپلود کنم
مخلص همه دوستان گل پرسپولیسی هستیم

# : 6 Jul 2008 12:48

اخبار داغ تازه از تنور پرسپولیس در اومده:
راستی بچه ها اضافه کنم اخباری که از پارس فوتبال میذارم زیاد معتبر نیست! چون پارس فوتبال هم مثل ویکی پدیا اوپن سورس هست و هر کسی دلش بخواد میتونه مقاله بنویسه و از اونجایی که اغلب اس اسی هستند، سعی در تخریب ما دارند! اما من اخبارشون و مقاله هاشون رو به دو دلیل میذارم! اول اینکه بگم ما مثل اس اس ها نیستیم که حرفهای رغیب رو سانسور کنیم و گوش ندیم ببینیم چی میگن! شاید ضعف هایی داشته باشیم که نادانی رغیب در بر ملا کردن آن به ما کمک کنه تیم کامل تری داشته باشیم! دلیل دوم هم اینکه به طنز ها و خیال پردازی ها و جیلیز ویلیز کردنشون بخندیم و خوش باشیم!

# : 6 Jul 2008 13:13

تمرين در زمين گلف به جاي سالن آكادمي استقلالي ها برنامه تمرين پرسپوليس را تغيير دادند
فارس - ورزشي - 35 دقيقه پيش -
به دليل حضور بازيكنان استقلال در آكادمي ملي المپيك، بازيكنان پرسپوليس در زمين گلف مجموعه ورزشي انقلاب تمرين كردند.
فارس
پ.ن: اینم کلک جدید اس اس ها واسه تخریب رقیب! اما زهی خیال باطل! ما خودمون 3 تا زمین دربست در اختیارمونه! این اس اس ها هستن که واسه یه ساعت تمرین باید در به در باشن!

2 -
قول قهرماني را از قطبي گرفته ايم
خبرنگاران جوان - ورزشي - 35 دقيقه پيش -
مدير عامل تيم فوتبال پيروزي تهران كه در نخستين گام حضور خود در راس باشگاه پيروزي افشين قطبي را براي تيمش به خدمت گرفت با قاطعيت اعلام كرد كه از سرمربي تيم قول قهرماني گرفته است.
پ.ن: آسیا آماده باش که ما اومدیم!

3 -
به مقصد دبي قطبي بامداد امروز تهران را ترك كرد
فارس - ورزشي - 41 دقيقه پيش -
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس بامداد امروز پس از عقد قرارداد با پرسپوليس تهران را به مقصد دبي ترك كرد.
فارس
پ.ن: امپراتور، مواظب دزد های هوایی باش! سفر به سلامت!

4 -
خوردبين : با آمدن قطبي تيم فوتبال پيروزي روحيه گرفته است
واحد مركزي خبر - ورزشي - 1 ساعت پيش -
پ.ن: ما هم روحیه گرفتیم آقای خوردبین!

5 -
ناصر ابراهيمي: قطبي بايد از محبوبيتش استفاده كند/محسن عاشوري: پرسپوليس احتياج به آرامش دارد/فريدون معيني: تاكتيكهاي قطبي بايد فرق كند/بهروز رهبري فر: خط مياني پرسپوليس ضعف دارد
خبرنگاران جوان - ورزشي - 1 ساعت پيش -
افشين قطبي سرمربي فصل ششم پرسپوليس دوباره به اين تيم بازگشت تا يك فصل ديگر در كنار سرخپوشان پايتخت باشد، پيشكسوتان پرسپوليس معتقدند قطبي فصل بسيار سختي را پيش رو دارد.
پ.ن: امپراتور مرد هزار تاکتیکه هست! اگه نبود 18 تا برد نمی داد تا رکورد تعداد بردهای یک تیم توی لیگ برتر رو بشکنه!

6 -
رقم مالي پرسپوليس عامل اصلي بازگشت قطبي به پرسپوليس بود!
ايسكانيوز - ورزشي - 2 ساعت پيش -
خبرگزاري ايسكانيوز: مربي اسبق تيم ملي با بازگشت مجدد قطبي بعنوان سرمربي پرسپوليس گفت : با وجود شرايط متفاوتي كه براي حضور دوباره قطبي از سوي مسئولان پرسپوليس ايجاد شد ولي به اعتقاد من پيشنهاد مالي خوب عامل اصلي بازگشت قطبي به پرسپوليس بوده است.
ايسكانيوز
پ.ن: نوش جان امپراتور! بیشتر از اینها حقشه!

7 -
پرواز امپراتور سرخ به سوي قله افتخار
ايسكانيوز - ورزشي - 2 ساعت پيش - ارسال به دوستان
سرانجام بعد از چند هفته بلاتكليفي باشگاه پرسپوليس يكبار ديگر افشين قطبي را به عنوان سرمربي اين تيم معرفي كرد.
ايسكانيوز
پ.ن: ما قله هامون رو با امپراتور فتح کردیم! حالا دنبال فتح کهکشانیم!

8 -
نيازي به حضور در تيم هاي سرخابي نداشتم//شهر خودم را به همه چيز ترجيح مي دهم
ايسكانيوز - ورزشي - 3 ساعت پيش -
خبرگزاري ايسكانيوز:كاپيتان برق شيراز گفت:من بازيكن ملي پوش هستم و نيازي به حضور در تيم هاي پرسپوليس و استقلال و هيچ تيم مطرحي ندارم.
ايسكانيوز
پ.ن: گربه دستش به گوشت نمی رسید می گفت پیف پیف بو میده!

9 -
عماد رضا: اگر پرسپوليس نشد، به پيشنهاد تيم هاي سپاهان يا السد قطر فكر خواهم كرد
آريا - ورزشي - 3 ساعت پيش -
عماد رضا مهاجم عراقي فصل گذشته سپاهان گفت: هفته آينده پس از بازگشتم به تهران مذاكرات نهايي را با سران پرسپوليس انجام مي دهم.
پ.ن: حالا بیا اینجا... بیا اینجا... اونجا نه!

10 -
با افشين قطبي قرارداد 2 ساله بسته شد
با افشين قطبي براي سرمربيگري تيم پرسپوليس تهران، قرارداد 2 ساله بسته شد.
پ.ن:

11 -
علي كريمي: فوتبال حرفه اي اجازه حضور در پرسپوليس را به من نمي دهد
علي كريمي حضورش در تيم پرسپوليس را تكذيب كرد.
پ.ن: داداش علی نیومدی هم فدای سرت! مهم اینه که تو اسطوره مایی!

12 -
قطبي قراردادش را با پرسپوليس امضا كرد
شبكه ورزش ايران - ورزشي - 4 ساعت پيش -
جلسه مدير عامل باشگاه پرسپوليس براي عقد قرارداد با افشين قطبي ديروز در دفتر باشگاه با حضور داريوش مصطفوي مدير عامل،
پ.ن: دل من برات هلاکه.... دلم برات هلاکه!

13 -
علي كريمي حضورش در پرسپوليس را تكذيب كرد
علي كريمي بازيكن ايراني تيم القطر كه اين روزها شايعه حضورش در پرسپوليس بيشتر از روزهاي پيش به گوش مي رسد، روز گذشته با تكذيب حضورش در پرسپوليس گفت:
پ.ن: همین که سکوی پرتابت رو فراموش نکردی برای ما کافیه!

14 -
قلعه نويي: قيمت توره بسيار بالا بود
امير قلعه نويي سرمربي استقلال در پايان تمرينات ديروز پيرامون پيوستن «ابراهيم توره»به پرسپوليس گفت: قيمت توره بسيار بالا بود و از نظر مالي نظم مالي باشگاه را بر هم مي زد.
پ.ن: تو که راست میگی!

15 -
افشين قطبي: وقتي قرارداد جديدي را با پرسپوليس امضا كردم شوكه شدم
افشين قطبي با ابراز خوشحالي از حضور دوباره خود در ايران و پرسپوليس گفت: خودم هم هنوز باورم نشده كه به ايران آمده ام.
شبكه ورزش ايران
پ.ن: ما هم شوکه شدیم که با این همه سختی که پارسال کشیدی دوباره به عشق قرمز به وطن برگشتی!

16 -
فرخزادي : احتمال حضور علي كريمي در پرسپوليس وجود دارد
عضو هيأت رييسه باشگاه پرسپوليس گفت : احتمال حضور علي كريمي و چند بازيكن سرشناس داخلي و خارجي در تيم فوتبال پرسپوليس وجود دارد .
پ.ن: نیومد هم فدای سرت! تیمی بستین امسال که همه باید جلومون زانو بزنند!

17 -
عماد رضا: با پرسپوليس به توافق هاي خوبي رسيده ام
عماد رضا مهاجم عراقي فصل گذشته سپاهان گفت: هفته آينده پس از بازگشتم به تهران مذاكرات نهايي را با سران پرسپوليس انجام مي دهم.
پ.ن: بچه های محل دزدن،،، بپا اصفونیا اینبار ندزدنت!

18 -
پرويز مظلومي: فقط پرسپوليس و استقلال ايراني اند و باقي تيم ها اجنبي؟!
پارس فوتبال - ورزشي - 7 ساعت پيش -
سعيد قرايي/كرمان/خبرگزاري پارس فوتبال پرويز مظلومي مربي آرامي است و كمتر پيش مي آيد كه بتوان عصبانيت او را ديد، اما وقتي او واقعا عصباني شود كمتر مي تواند خود را كنترل كند.
پ.ن: همون پارسال دیدیم سپاهان چه آبرویی از ما توی آسیا برد! بازم به پرسپولیس و اس اس که توی مرحله گروهی و توی گروهشون اخر نمیشن!

19 -
از بدهي هاي چند ميلياردي تا خريدهاي چند صد ميليوني مسوولان سرخابي؛ آقايان! كمي منصف باشيد...
پارس فوتبال - ورزشي - 8 ساعت پيش -
احسان هادي /خبرگزاري پارس فوتبال مدت زيادي از ادعاي مسوولان دو باشگاه استقلال و پرسپوليس مبني بر بدهي هاي چند ميلياردي آنها نمي گذرد. آقاياني كه بعد از هر ناكامي براي فرار از مسووليت،
پ.ن: ما حداقل به این می بالیم که در اوج بدهی ها با قهرمانی و پرداخت به موقع حقوق بازیکن هامون از طرف داش حبیب کاشانی مواجه شدیم! سوی پیکانت رو به طرف اس اس ها بگیر که هنوز از پارسال طلب دارند!

20 -
آقايان مسوول در پرسپوليس يك تيم فقط خط حمله نيست كه شما آش مهاجم را پخته ايد: آفتابه لگن هفت دست، شام و ناهار هيچي!
پارس فوتبال - ورزشي - 8 ساعت پيش -
چند ثانيه پس از خواندن گفت و گوي كوتاه مدير روابط عمومي پرسپوليس و تاييد مذاكره با علي كريمي، هر خواننده اي ياد پرسپوليس وينكو بگوويچ مي افتد.
پ.ن: می خوای برهانیتون هم بخریم؟ چقدر شیتیل داده بهت؟ پرسپولیس اگه در تاریخش هم بخونی همیشه به هجومی ترین و گلزن ترین تیم لیگ معروف بوده! در ضمن پارسال هم با اختلاف 2 یا 3 تا گل قوی ترین دفاع رو داشتیم! تا وقتی داداش کریم با غیرت رو داریم غمی نداریم! برو حرص تیم خودت رو بزن که پارسال مدافع های تاپتون رکورد بیشترین گل به خودی رو توی تاریخ جهان شکستند!

# : 6 Jul 2008 15:03

sexy_lizard_yxes
داداش دمت گرم...خیلی باحالی..
راستی اسمت چیه؟؟؟؟؟

توجه...توجه...حتما یه سری به ×کلوپ تیفوسی های شورشی پرسپولیس ×بزنید
# : 6 Jul 2008 18:19

تاپیکت خوب شده داداش یه وقت خواستی تخصصی کنی بگو پستهای اضافه حذف بشه

همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن
# : 6 Jul 2008 21:42

Quoting: viirusi
تاپیکت خوب شده داداش یه وقت خواستی تخصصی کنی بگو پستهای اضافه حذف بشه

نظر لطفته آقا مدیر! هر جوری خودت سلاح )صلاح؟!( میدونی... فقط کمکم کنید تا اینجا همیشه آپدیت باشه... چون من خودم زور بزنم روزی 2 یا دیگه خودمو بکشم سه بارمیتونم بیام! از بقیه بچه های ÷رس÷ولیسیه سایت هم بخواید بیان کمک تا تا÷یک بیشتر رونق بگیره
اما اخبارهای ÷خت این سری که هنوز ازشون بخار بلند میشه رو گوش کنید:

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 17 . 18 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.