| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام خدمت همه دوستان گل به خصوص پرسپولیسی های عزیز! این تاپیک رو زدم که اخبار روز پرسپولیس رو توش قرار بدیم! خودم سعی میکنم هر روز اخبار رو آپدیت کنم ولی شما هم کمکم کنید و نشون بدید ما پرسپولیسی ها مثل اس اس ها فقط وقتی که تیممون نتیجه میگیره استادیوم نمی ریم یا یادمون نمیفته تیمی هم وجود داره! فقط قبل از هر چی این سوال رو پاسخ بدید:
پرسپولیس یا پیروزی؟ 
Y! (yahoo) ID: sexy_lizard_yxes85
|
|
|
- عليرضا نيكبخت واحدي : فصل پيش هم با قطبي مشكلي نداشتم بازياب - ورزشي - عليرضا نيكبخت واحدي مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس كه بار ديگر قرارداد خود را با تيم پرسپوليس تمديد كرده... 2 - داريوش مصطفوي : در كار قطبي دخالت نمي كنم بازياب - ورزشي - داريوش مصطفوي مديرعامل باشگاه پرسپوليس با رد مبلغ بدهي 12 ميليارد توماني باشگاه پرسپوليس تاكيد كرد اين رقم... 3 - افشين قطبي تمرين پرسپوليس را زير نظر گرفت / گزارش پيرواني به سرمربي مهر - ورزشي - سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس كه بامداد امروز وارد تهران شده بود، صبح امروز در محل تمرينات اين تيم حاضر شد و در جريان آخرين وضعيت بازيكنان قرار گرفت. 4 - قطبي با "كوسا" در تمرين پرسپوليس بازياب - ورزشي - اعضاي كادر فني تيم فوتبال پرسپوليس براي حضور در هشتمين دوره رقابتهاي ليگ برتر مشخص شد. گفتني است... 5 - با حضور در آكادمي ملي المپيك قطبي در تمرين پرسپوليس حاضر شد فارس - ورزشي - افشين قطبي دقايقي پيش با حضور در آكادمي ملي المپيك از نزديك تمرين سرخ پوشان را نظاره كرد. فارس 6 - آمده ام تا پرسپوليس را قهرمان آسيا كنم / شوكه شده ام مهر - ورزشي - سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تاكيد كرد در بازگشت به اين تيم تنها هدفش قهرمان كردن سرخپوشان در ليگ قهرمانان آسياست و در اين راه به كمك همه نياز دارد. 7 - قطبي: از حضور در پيروزي شوكه شدم بازياب - ورزشي - خودم هم از حضور دوباره در پرسپوليس شوكه شدم اما آمده ام كه اين... 8 - قطبي: اميدوارم كاشاني به من كمك كند بازياب - ورزشي - سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: با مديرعامل سابق باشگاه هيچ مشكلي نداشتم و اميدوارم وي در فصل... 9 - براي انجام مصاحبه با قطبي خبرنگاران در فرودگاه امام خميني سرگردان شدند فارس - ورزشي - خبرنگاران بامداد امروز به دليل ناهماهنگي مسئولان باشگاه پرسپوليس براي تهيه مصاحبه و گزارش از بازگشت قطبي به تهران در فرودگاه بين المللي امام خميني سرگردان شدند. فارس 10 - بامداد امروز روته مولر و قطبي همزمان وارد ايران شدند فارس - ورزشي - مدرس آلماني و سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس بامداد امروز به طور همزمان با حضور در فرودگاه بين المللي امام خميني وارد ايران شدند. فارس 11 - قرارداد 2 ساله قطبي با قرمز پوشان پايتخت ايسكانيوز - ورزشي - افشين قطبي بار ديگر پس از كش و قوس هاي فراوان سرمربيگري تيم سابقش پرسپوليس را پذيرفت. ايسكانيوز 12 - پس از بازگشت به تهران قطبي: اميدوارم كاشاني در هدايت پرسپوليس به من كمك كند فارس - ورزشي - 2 سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: با مديرعامل سابق باشگاه هيچ مشكلي نداشتم و اميدوارم وي در فصل جاري نيز به من كمك كند. فارس 13 - نيكبخت:هرگز به استقلال نمي روم چون پرسپوليس را تيم رويايي براي خودم مي دانم آريا - ورزشي - مهاجم تيم پرسپوليس گفت: از صميم قلب خوشحالم كه دوباره در خدمت تيم هستم چون هرگز به استقلال نمي روم. 14 - داريوش مصطفوي آخرين وضعيت باشگاه پرسپوليس را تشريح كرد آريا - ورزشي - داريوش مصطفوي مدير عامل باشگاه پرسپوليس آخرين وضعيت اين تيم را تشريح كرد. 15 - قطبي: براي اداي دين به سرزمين مادري ام و هواداران پرسپوليس بازگشتم شبكه ورزش ايران - سرمربي جديد پرسپوليس گفت: براي اداي دين به هواداران اين تيم برگشتم. افشين قطبي همچنين خاطر نشان ساخت: در ايران، پرسپوليس تيم محبوب من است و براي اداي دين به سرزمين مادري ام و هواداران اين تيم بازگشتم. 16 - نيكبخت: با قطبي مشكلي ندارم شبكه ورزش ايران - مهاجم تيم پرسپوليس گفت: از صميم قلب خوشحالم كه دوباره در خدمت تيم هستم چون هرگز به استقلال نمي رفتم. عليرضا نيكبخت اظهار داشت: 17 - پيرواني: مشكلي با حضور دستيار برزيلي قطبي ندارم شبكه ورزش ايران - مربي تيم پرسپوليس گفت: مشكلي با حضور دستيار برزيلي سرمربي جديد در كادر فني ندارم چراكه وظايف ما مشخص شده است. افشين پيرواني اظهار داشت: 18 - داريوش مصطفوي: در كار قطبي دخالت نمي كنم شبكه ورزش ايران - مديرعامل باشگاه پرسپوليس با رد مبلغ بدهي 12 ميليارد توماني باشگاه پرسپوليس تاكيد كرد اين رقم مبلغي كمتر از 4 ميليارد تومان است. 19 - عماد رضا :در بازگشت به تهران مذاكرات نهايي را با پرسپوليس انجام مي دهم پارس فوتبال - هفته آينده پس از بازگشتم به تهران مذاكرات نهايي را با سران پرسپوليس انجام مي دهم. عماد محمدرضا در باره مذاكراتش با مسولان باشگاه پرسپوليس تاكيد كرد:
|
|
|
sexy_lizard_yxes
Quoting: sexy_lizard_yxes پرسپولیس یا پیروزی؟ پرسپولیس داداش
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
|
|
Quoting: viirusi پرسپولیس داداش ایول داداش مهدی!  ما مثل اس اس ها اسم باشگاهمون رو نمی داریم عوض بشه!
|
|
|
داغ داغ! نسوزید! اخبار تازه از تنور در اومده!
قرار داد قطبي ،عصر امروز امضا مي شود بازياب - ورزشي - 25 دقيقه پيش - ورزشي پرسپوليس تهران اعلام كرد:افشين قطبي تا پيش از تمرين عصر امروز پرسپوليس درساعت 17 قرار...
تمرين پرسپوليس با حضور قطبي برگزار شد ايسكانيوز - ورزشي - 26 دقيقه پيش - تمرين تيم فوتبال پرسپوليس تهران صبح امروز در حضور افشين قطبي برگزار شد.
در روز هاي آينده شاهد خبرهاي خوش عضويت بازيكنان سرشناس در تيم پرسپوليس باشيد آريا - ورزشي - 48 دقيقه پيش - عضو هيات رييسه باشگاه پيروزي تهران گفت : احتمال حضور علي كريمي ، رحمان رضايي و چند بازيكن سرشناس داخلي و خارجي در تيم فوتبال پيروزي تهران وجود دارد .
افشين قطبي: آمده ام تا پرسپوليس را قهرمان آسيا كنم آريا - ورزشي - 1 ساعت پيش - سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: خودم هم از حضور دوباره در پرسپوليس شوكه شدم اما آمده ام كه اين تيم را قهرمان آسيا كنم.
تمرين پرسپوليس صبح امروز برگزار شد حضور ابراهيمي و اسكورت قطبي فارس - ورزشي - 1 ساعت پيش - مربي و سرمربي سابق تيم فوتبال پرسپوليس تهران صبح امروز تمرين اين تيم را زيرنظر گرفتند.
|
|
|
اقا منم میگم پرسپولیس ولی کاش همین نظر خواهی رو توی یه تاپیک دیگه میذاشتی اخه فکر کنم دارین موازی کاری میکنین این روزا تاپیک در مورد پرسپولیس خیلی زیاد شده کاش همه شو یه جا جمع میکردین تا موزای کاری نشه
.هی فلانی شاید زندگی همین باشد.....................
|
|
|
Quoting: sammandar اقا منم میگم پرسپولیس ولی کاش همین نظر خواهی رو توی یه تاپیک دیگه میذاشتی اخه فکر کنم دارین موازی کاری میکنین این روزا تاپیک در مورد پرسپولیس خیلی زیاد شده کاش همه شو یه جا جمع میکردین تا موزای کاری نشه منم موافقم اما این داداش قراره اینجا خبر های مخصوص پرسپولیس رو بذاره
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
خب تو هم که یک تاپیک در مورد فوتبال داری بهتری نیست همونجا ادغامش کنین؟ قبول دارم که پرسپولیس طرفدار زیاد داره این خیلی خوبه ولی همین الان توی صفحه انجمن نگاه کن ببین چندتا ناپیک هست؟؟؟؟؟؟
.هی فلانی شاید زندگی همین باشد.....................
|
|
|
|
|
از بازي در ايران بدم نمي آيد رحمان رضايي: پيشنهاد خودم را به پرسپوليسي ها داده ام برنا - ورزشي - 14 دقيقه پيش - رحمان رضايي كه داريوش مصطفوي ار توافق با وي سخن مي گويد: مذاكره با مديرعامل باشگاه را تاييد مي كند اما رسيدن به توافق با باشگاه پرسپوليس را شايعه مي داند.
اتفاقات فوتبال برايم غيرقابل هضم است//دانش فني پيرواني كمك خوبي به قطبي خواهد بود ايسكانيوز - ورزشي - 12 دقيقه پيش - بازيكن سابق تيم پرسپوليس درخصوص بازگشت افشين قطبي به اين تيم گفت: باور كنيد اتفاقاتي كه در فوتبال كشورمان رخ مي دهد برايم غيرقابل هضم است كه نمونه اش بازگشت دوباره افشين قطبي است.
بمب خبري سپاهان براي رقابت با قرمز و آبي: جباري از استقلال كعبي از پرسپوليس و البته فريدون زندي ؟! پارس فوتبال - ورزشي - 6 دقيقه پيش - فكرهاي تازه اي اين روزها به ذهن مسوولان تيم اصفهاني خطور كرده. سپاهاني ها مي خواهند در بازار نقل و انتقالات از دو تيم سرخابي و رقباي مدعي تهراني نه تنها عقب نمانند،
|
|
|
Quoting: sammandar کاش همین نظر خواهی رو توی یه تاپیک دیگه میذاشتی اتفاقا خواستم یک تاپیک با عنوان پرسپولیس یا پیروزی بزنم ولی نمی دونم چرا روزی بیشتر از یک تاپیک نمی تونم بزنم! فردا حتما این تاپیک رو میزنم!
Quoting: sammandar این روزا تاپیک در مورد پرسپولیس خیلی زیاد شده کاش همه شو یه جا جمع میکردین تا موزای کاری نشه فرمایش شما درست! اما خوب اگه دقت کنید میبینید هر تاپیک راه خودشو میره! تیفوسی های شورشی بیشتر برای شلوغ بازی هامونه و بعد از بازی ها! تاپیک امپراطور برگشت هم واقعا مثل یه بمب هست که باید توی یک تاپیک جدا بحث می شد من به همه تاپیک ها سر میزنم ولی دیدم جای یک تاپیک که اخبار روز رو اونجا بتونیم بذاریم خالیه! برای همین این تاپیک رو زدم! همین جا هم می خوام شما هم کمک کنید تا همیشه این تاپیک خبر هاش به روز و ساعت باشه! مخلص همه دوستان پرسپولیسی 
|