| نویسنده |
پیام |
|
|

یا رب دل دوستان پر از غم نکنی , با تیز قضا ما خم نکنی , ای چرخ تو را به حق قرآن سوگند بعد از من یک مو ز تن رفیق ما کم نکنی .
|
|
|
shahin_021
Quoting: shahin_021 گفتم شاید یه دختر عشق پسر بودن هستی....!

قربون بچه های گل آویزون_________کامران
|
|
|

یا رب دل دوستان پر از غم نکنی , با تیز قضا ما خم نکنی , ای چرخ تو را به حق قرآن سوگند بعد از من یک مو ز تن رفیق ما کم نکنی .
|
|
|
|
|
acrobat
دمت گرم ترکوندی تاپیکو با این عکسا 
عکس صفحه قبل رو گذاشتم بک گراندم
بازم ممنون 
|
|
|

|
|
|
منم عکساز امپراطور و پرسپولیسزیاد دارم...ولی الان وقت ندارم بزارم!ایشالا بعدا که اومدم بزارم! . . بـــای 
××× پرچم اراذل چسبیده به سقف ×××
|
|
|
shahin_021
Quoting: shahin_021 منم عکساز امپراطور و پرسپولیسزیاد دارم...ولی الان وقت ندارم بزارم!ایشالا بعدا که اومدم بزارم!
دمت گرم
Quoting: shahin_021 بـــای

|
|
|
Quoting: mr kami دمت گرم ترکوندی تاپیکو با این عکسا عکس صفحه قبل رو گذاشتم بک گراندم بازم ممنون

ولى تو به من گفتی خنگم .

|
|
|
|
|
Quoting: shahin_021 منم عکساز امپراطور و پرسپولیسزیاد دارم...ولی الان وقت ندارم بزارم!ایشالا بعدا که اومدم بزارم! . . بـــای

|
|
|
acrobat
Quoting: acrobat ولى تو به من گفتی خنگم .
آخه من کی گفتم 
|