| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 4 Jul 2008 19:21 | ویرایش بوسیله: mr kami
acrobat
مجید جان دلبندم پرسپولیس همونه که شاهین گفت 
Quoting: shahin_021 پرسپولیس..سروره،عشقه،زندیگه،همونیه که با شیش تا گذاشت در استفراغ...پرسپولیس دقیقا همونه که بهش میگن ارتش سرخ...پرسپولیس پرطرفدارترینتیم آسیـــاست..
دمت گرم توصیف جالبی بود 
قربون بچه های گل آویزون_________کامران
|
|
|
shahin_021
Quoting: shahin_021 داداش نمیدونی پرسپولیس چیه؟؟؟؟ نه چیه ؟ 
Quoting: shahin_021 پرسپولیس..سروره،عشقه،زندیگه،همونیه که با شیش تا گذاشت در استفراغ...پرسپولیس دقیقا همونه که بهش میگن ارتش سرخ...پرسپولیس پرطرفدارترین تیم آسیـــاست.. اینا گفتی یعنی چه ؟؟؟؟؟  mr kami
Quoting: mr kami آقا دمت گرم خیلی حال دادی بی نهایت ممنون
 خواهش میکنم وظیفه بود .
یا رب دل دوستان پر از غم نکنی , با تیز قضا ما خم نکنی , ای چرخ تو را به حق قرآن سوگند بعد از من یک مو ز تن رفیق ما کم نکنی .
|
|
|
acrobat
Quoting: acrobat خواهش میکنم وظیفه بود .

قربون بچه های گل آویزون_________کامران
|
|
|
|
|
Quoting: mr kami مجید جان دلبندم پرسپولیس همونه که شاهین گفت اینا که گفت یعنی چه ؟؟؟؟
 خیلی خنگم ؟

یا رب دل دوستان پر از غم نکنی , با تیز قضا ما خم نکنی , ای چرخ تو را به حق قرآن سوگند بعد از من یک مو ز تن رفیق ما کم نکنی .
|
|
|
acrobat دمت گرم داداش....!
توجه...توجه...حتما یه سری به ×کلوپ تیفوسی های شورشی پرسپولیس ×بزنید
|
|
|
Quoting: shahin_021 دمت گرم داداش....! بابت این که خنگم ؟؟؟؟؟ 
|
|
|
acrobat آقا میخوای مارو اذیت کنی....وگرنه اصلا خنگ نیستی...! 
|
|
|
acrobat
Quoting: acrobat بابت این که خنگم ؟؟؟؟؟ نـــه!بابت خبر....
|
|
|
|
|
shahin_021
Quoting: shahin_021 آقا میخوای مارو اذیت کنی....وگرنه اصلا خنگ نیستی...! بالاخره هستم یا نیستم ؟؟؟؟

|
|
|
Quoting: shahin_021 نـــه!بابت خبر.... آهان . خواهش میکنم وظیفه بود . 
|