| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: ZooSex دعوام نکنید چشم بخدا نمیدونستم دعوا کی کرد؟! اصلا بیا بزن تو گوشمون!
Quoting: viirusi بابا اشکالی نداره آخه اسم تاپیکش نامشخصه واسه همین باید اسمشو بذاریم اخبار پرسپولیس فکر کنم بهتر باشه حاا ببینم خودش چی میگه دستت رو میبوسه داداش مهدی!
Y! (yahoo) ID: sexy_lizard_yxes85
|
|
|
Quoting: viirusi بابا اشکالی نداره آخه اسم تاپیکش نامشخصه واسه همین باید اسمشو بذاریم اخبار پرسپولیس فکر کنم بهتر باشه حاا ببینم خودش چی میگه مرسی هر چی شما ترجیح بدید بخدا من طبق همون پستامو تنظیم میکنم ممنون که توجه کردی
بزن باران بهاران فصل خون است بزن باران که صحرا لاله گون است ...... بزن باران که به چشمان یاران جهان تاریک و دریا واژگون است
|
|
|

|
|
|
|
|
Quoting: sexy_lizard_yxes دعوا کی کرد؟! اصلا بیا بزن تو گوشمون! خودت گوشمو گرفتی حالا میگی کی؟ ارتشی گفتنت یادت رفته؟ ببخش اگه دیر پاسخ دادم خودت که میدونی هزارتا صفحه رو بروم بازه...
بزن باران بهاران فصل خون است بزن باران که صحرا لاله گون است ...... بزن باران که به چشمان یاران جهان تاریک و دریا واژگون است
|
|
|
Quoting: ZooSex خودت که میدونی هزارتا صفحه رو بروم بازه... صفحه های وزارت دفاع امریکا منظورته دیگه؟!
Quoting: ZooSex ارتشی گفتنت یادت رفته؟ منظورم ارتش سرخ پرسپولیس بود!
|
|
|
Quoting: sexy_lizard_yxes صفحه های وزارت دفاع امریکا منظورته دیگه؟ تورو خدا نگو همین الانش به جرم هک کردن تحت تعقیبم دیگه بیچاره اندر بیچاره میشم
Quoting: sexy_lizard_yxes منظورم ارتش سرخ پرسپولیس بود! ممنون من که از خدامه
|
|
|
ZooSex sexy_lizard_yxes دمتون گرم 
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
Quoting: ZooSex تورو خدا نگو همین الانش به جرم هک کردن تحت تعقیبم دیگه بیچاره اندر بیچاره میشم هر چی ادم کله گندست پرسپولیسیه! این که کمتر از وزارت دفاع هک نمی کنه! viirusi هم که مدیره و بزرگ سایته! ادمین هم که لو داد پرسپولیسیه و یکی از بزرگان تاریخ! در همین راستا اوباما و هیلاری کلینتون و مک کین هم برای مبارزات انتخاباتی خودشون اعلام کردند پرسپولیسی هستند!
|
|
|
|
|
Quoting: sexy_lizard_yxes در همین راستا اوباما و هیلاری کلینتون و مک کین هم برای مبارزات انتخاباتی خودشون اعلام کردند پرسپولیسی هستند!
سیاسی بازی شد 
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
Quoting: viirusi سیاسی بازی شد باور میکنی سیاسی شد و کارم بالا گرفت؟ نه به خاطر این حرف به خاطر یه موضوع دیگه! واسه همینه چند وقته نیستم و اخبار دیر به دیر آپ میشه! یکی کمکم کنه پیلیز!
|