صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / ورزش / ((((((((((((((امپراطور برگشت))))))))))))))
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 17 . 18 . >>
نویسنده پیام
# : 4 Jul 2008 19:10

[b]افشین دوست داریم....
افشین امپراطور..........چشـــــــــم حسوداشم کوررررررررررر

[
/
b]

توجه...توجه...حتما یه سری به ×کلوپ تیفوسی های شورشی پرسپولیس ×بزنید
# : 4 Jul 2008 19:12

Quoting: mr kami
چیزی به غیر از این ندارم بگم

چرا ؟؟؟؟

یا رب دل دوستان پر از غم نکنی , با تیز قضا ما خم نکنی , ای چرخ تو را به حق قرآن سوگند بعد از من یک مو ز تن رفیق ما کم نکنی .
# : 4 Jul 2008 19:12

Quoting: shahin_021
افشین امپراطور..........چشـــــــــم حسوداشم کوررررررررررر

ایول عجب جمله ای گفتی

قربون بچه های گل آویزون_________کامران
# : 4 Jul 2008 19:13

acrobat

Quoting: acrobat
چرا ؟؟؟؟

اول تکلیف مارو روشن کن پرسپولیسی هستی یا استقلالی.؟

# : 4 Jul 2008 19:15

Quoting: mr kami
اول تکلیف مارو روشن کن پرسپولیسی هستی یا استقلالی.؟

سوال شد 2 تا استقلال چیه ؟

یا رب دل دوستان پر از غم نکنی , با تیز قضا ما خم نکنی , ای چرخ تو را به حق قرآن سوگند بعد از من یک مو ز تن رفیق ما کم نکنی .
# : 4 Jul 2008 19:16

acrobat

سوال شد 2 تا استقلال چیه ؟

میخوای استقلال رو بشناسی چیکار

فقط پرسپولیس

# : 4 Jul 2008 19:17

راستش من خودم فوتبالی نیستم ولی این مطاب رو برایه طرفدارنه پرسپولیس گذاشتم .
خوش باشید دوستان .

بازگشت افشین قطبی به پرسپولیس

افشین قطبی سرمربی تيم قهرمان فصل گذشته ليگ برتر فوتبال ایران که پیش از این با مقامات سابق باشگاه پرسپولیس برای ادامه هدایت تیم فوتبال این باشگاه به توافق نرسیده بود، اعلام کرد که بار دیگر روی نیمکت این تیم خواهد نشست.

افشین ‌قطبی که ۱۲ خرداد ماه امسال ایران را ترک کرد، به احتمال فراوان فردا جمعه برای عقد قرارداد رسمی با مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس به تهران سفر خواهد کرد.

داریوش مصطفوی مدیرعامل جدید باشگاه پرسپولیس با استعفای حبیب کاشانی جایگزین وی شده است.

آقای قطبی امروز پنجشنبه در دبی قراردادش را به مدت دو سال با نماينده اين باشگاه امضا كرده است.

خبرگزاری ایسنا در گزارشی نوشته که باشگاه پرسپولیس با تمام شرایط آقای قطبی موافقت کرده و حتی در مورد تمدید قرارداد برخی بازیکنان برجسته این تیم با نظر نهایی تصمیم‌گیری خواهد شد.

براساس توافق انجام شده بين باشگاه پرسپوليس و افشين قطبی، ‌قرار است يك مربی برزيلی به همراه افشين پيروانی دستياران او در پرسپوليس باشند.

مجيد فرخزادی سخنگوی این باشگاه اعلام مبلغ قرارداد آقای قطبی را منوط عقد قرارداد رسمی وی با باشگاه پرسپولیس دانسته است.

افشین قطبی در گفتگویی با خبرگزاری فارس اعلام کرده است: «در ايران، پرسپوليس تيم محبوب من است و برای ادای دين به سرزمين مادری‌ام و هواداران اين تيم بازگشتم.»

افشین قطبی سابقه مربیگری در تیم ملی زنان آمریکا و تیم ملی کره جنوبی دارد.

# : 4 Jul 2008 19:17

mr kami
خوب پرسپولیس چیه ؟

# : 4 Jul 2008 19:19 | ویرایش بوسیله: shahin_021

acrobat
داداش نمیدونی پرسپولیس چیه؟؟؟؟
.
.
.
.
پرسپولیس..سروره،عشقه،زندیگه،همونیه که با شیش تا گذاشت در استفراغ...پرسپولیس دقیقا همونه که بهش میگن ارتش سرخ...پرسپولیس پرطرفدارترین تیم آسیـــاست..

توجه...توجه...حتما یه سری به ×کلوپ تیفوسی های شورشی پرسپولیس ×بزنید
# : 4 Jul 2008 19:19

acrobat

راستش من خودم فوتبالی نیستم ولی این مطاب رو برایه طرفدارنه پرسپولیس گذاشتم .
خوش باشید دوستان

آقا دمت گرم خیلی حال دادی

بی نهایت ممنون

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 17 . 18 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.