| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 26 Jun 2008 21:45 | ویرایش بوسیله: CrazySoccer
نام کامل:لوییس کارلوس آلمبدا د کانتا
محل تولد:جزیره کیپ ورد پرتغال
ملیت:پرتغالی
زمان پیوستن به منچستر:۱جولای ۲۰۰۷
نام مستعار:نانی
بازیکن پرتغالی گوش منچستر یعنی لوییس کارلوس آلمبدا د کانتا معروف به نانی است که برای دست یابی به افتخارات هم میهنی خود یعنی کریستین رونالدو به اولدترافورد رفت.نانی رسمادرجولای ۲۰۰۷ به یونایتد پیوست ولی پول قرارداد او در پیوستن او از اسپورتینگ لیسبون به منچستر فاش نشد . بیشتر اوقات سر الکس فرگوسن برای پوستن او به تیم تلاش می کزد .او کار خود را با اسپورتینگ لیسبون در ۱۸ سالگی آغاز کرد.نانی توانست در ۲۹ بازی برای این تیم امتیاز کامل ۵ را بگیرد.در مدت حضور اودر اسپورتینگ لیسبون او تنها فرد شاخص تیم درلیگ قهرمانان و لیگ پرتغال در ۲۰۰۷ بود.او برای تیم زیر ۲۱ سال پرتغال در قهرمانی اروپا در هلند در مدت پایان فصل ۲۰۰۷ بازی کرد.امتیاز او در پیش از بازی با دانمارک در سپتامبر ۲۰۰۶بالا بود .اودر این بازی در پست فوروارد چپ بازی می کرد اما اوتوانست نشان دهد که توانایی بازی در پست حمله را هم دارد.شباهتهای بین او و رونالدو بسیار آشکار است. او یک بازیکن شگفت انگیز است.او یک بچه شگفت انگیز است شبیه دیوار و خیلی سخت کوش است ودر کنار تیم زیر ۲۱ سال پرتغال مانند ریکاردو وازته است .استعداد او خدادادی است.دستیار مربی پرتغال پالو سوسا کسی است که نانی را پشتیبانی کردهو باعث موفقیت او در انگلیس شده است درباره ی او می گوید:او بازی خیلی انفجار ای داردو خیلی نیرومند است.او می تواند یک ستاره بزرگ برای یونایتد باشد.او همچنین می گوید: من فکر می کنم نانی و رونالدو در ۵ تا ۱۰ سال آینده می توانند یکی از بزرگترین بازیکنان جهان شوند.نانی مسلما چیزهایی زیادی برای نشان دادن در اولد ترافورد دارد. دستیار رئیس کارلوس کویرزدر باره او میگوید:او و رونالدو برای ماندن و بهبودی بازی نانی تلاش می کنند و او همچنین امید دارد به بهبودی بازی نانی درتیم.رونالدو میگوید:به نانی برای کمک کردن در تیم قول داده ام و من واقعا به او برای داشتن یک آینده مثل من و حتی بهتر از من امیدوارم زیرا او توانایی بدست آوردن آن را دارد.او همچنین می گوید:او می تواند عضو راست باشگاه در گشادن مشکلات در بازی باشد و او تنها کسی است که می تواند در چنین موقعیت هایی گل بزند.تمام نگاه ها روزی در چنین موقعیت ها به این پسر بچه خوش اندام پرتغالی خواهد بود این فوروارد که باعث جشن آنها در پایان فصل خواهد بود
|
|
|
نانی اگر درگیر حاشیه ها نشه و به فوتبال فکر کنه والبته مصدوم نشه بدون شک یکی از بهترین ها خواهد شد.بخصوص که انتقال رونالدو به رئال داره جدی میشه ونانی فرصت میکنه خودش رو نشون بده.
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
royale_korosh جان اوردن نانی صرفا برای جاینشینی رونالدو بود زیرا او هم استعدادشو داره هم تلاششو دوما اینکه رفتن رونالدو به نظر من قطعی نیست چون احتمال نداره که فرگوسن بزاره اون بره من با رفتن اون به رئال مخالف نیستم اما چون دو مشکل پیش خواهد اومد یکی اینکه اگه به بکام نگاه کنی در اوج آمادگی منچستر رو به دلیل اختلاف با فرگوسن ترک کرد و تا اواخر حضور در رئال موفق نبود دوما اینکه رئال دارای دو هافبک خوب یعنی روبینیو و روبن که چون روبینیو توانایی بازی در چپو داره پس این دوتا باهم می تونن بازی کنن و اگر رونالدو بیاد یکی از این دو بازیکن کنار گذاشته میشن یا به فروش میرن که این اصلا خوب نیست
|
|
|
|
|
Quoting: CrazySoccer تا اواخر حضور در رئال موفق نبود دقیقا اکثرا همین بلا سرشون اومده
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
شاید این قضیه برعکس بود چون ون نیستروی این اواخر برای منچستر بد بازی میکرد اما باری رئال ترکوند
|
|
|
Quoting: CrazySoccer اما چون دو مشکل پیش خواهد اومد یکی اینکه اگه به بکام نگاه کنی در اوج آمادگی منچستر رو به دلیل اختلاف با فرگوسن ترک کرد و تا اواخر حضور در رئال موفق نبود دوما اینکه رئال دارای دو هافبک خوب یعنی روبینیو و روبن که چون روبینیو توانایی بازی در چپو داره پس این دوتا باهم می تونن بازی کنن و اگر رونالدو بیاد یکی از این دو بازیکن کنار گذاشته میشن یا به فروش میرن که این اصلا خوب نیست جواب ندادن بکام در رئال صرفا به جهت افت تیمی بود که گریبان رئال رو گرفته بود و با اومدن کا÷لو حل شد... خود من هم اصلا دوست ندارم رونالدو به رئال بیاد چون هم گرونه و هم تیم بودن رئال رو نابود میکنه و باعث خروج روبینیو از رئال میشه.
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
Quoting: royale_korosh جواب ندادن بکام در رئال صرفا به جهت افت تیمی بود که گریبان رئال رو گرفته بود و با اومدن کا÷لو حل شد... خود من هم اصلا دوست ندارم رونالدو به رئال بیاد چون هم گرونه و هم تیم بودن رئال رو نابود میکنه و باعث خروج روبینیو از رئال میشه. اما اصلا اینا با هم قابل مقایسه نیستن
|
|
|
Quoting: viirusi اما اصلا اینا با هم قابل مقایسه نیستن کدوما؟
بهار من گذشته شاید...
|
|
|
|
|
Quoting: royale_korosh کدوما؟ کرس رونالدو و روبینهو
|
|
|
کربرد یه بازیکن که اون بازیکن واسه یه تیم بزرگ میکنه روبینیو هم واسه رئال خیلی خوب بازی میکنه میشه گفت مثل کریس رونالدو تو رئاله
|