صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
:سایت های سکسی جدید و دیدنی ، موزیک ، چت ، دانلود ، فیلم ، دوست یابی
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / ورزش / پرسپولیس پر طرفدار تره یا استقلال ؟
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . 12 . >>
نویسنده پیام
# : 27 Jun 2008 14:29

Quoting: viirusi
sexy_lizard_yxes
پسر خوب سایت کنفدراسیون آسیا اعلام کرد باشگاه پرسپولیس پرطرفدارترین باشگاه آسیا هست حالا خودت ببین چی به چی میشه

جیگرتو بخورم

ایول...فقط پرسپولیس....عشقه....

♥♥♥  هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم...همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین  ♥♥♥
# : 27 Jun 2008 14:33

Quoting: iranxiran
جیگرتو بخورم

me too

Quoting: iranxiran
ایول...فقط پرسپولیس....عشقه....

# : 27 Jun 2008 14:42

CrazySoccer
کی میگه پرسپولیس تو شهرستان طرفدار نداره؟!
تو مثل اینکه اصلا فوتبالی نیستی..حتی خود اس اسی ها هم میدونند طرفدار های پرسپولیس بیشتر هستتند اون هم بخاطر مردمی بودن و ریشه پرسپولیس که از شاهین بزرگ به جود اومده

در ضمن پر افتخار ترین تیم ایران از لحاظ قهرمانی توی لیگ ایران پرسپولیس هستش..میتونی تعداد قهرمانی پرسپولیس رو بشماری.....

نگی پر افتخار ترین تیم اسیا استقلال هستش که دیگه اینجوری نیست ولی پرسپولیس هنوز پرطرفدارترین تیم اسیاست

از همه اینا گذشته ...1...2..3...4....5......6...............6 تاییییییییییییییییی 56 رو عشقه

تمام.
# : 27 Jun 2008 20:16

sexy_lizard_yxes
اولا عزیزم اصلا اطلاع رسانی نکرده بودن که بیلیطا پیش فروش میشه به همین دلیل ما ساعت 9 که رسیدیم اونجا بلیط تازه به قیمت 10000تومان رسیده بود و ما خوش شانس بودیم که با این قیمت گیر بیاریم چه برسه به موقع بازی دوما اگه به دلیل آفتاب اونایی که زیر طبقهی دوم وایستاده بودن میشستن اون موقع تعداد معلوم میشد بعدش اسم تعداد طرفدارو نیار که ما فصل پیش تو اواسط فصل 90000 تا طرفدار رفتن استادیوم اونم وسط هفته شما هم که میخواستین بازی بعد جبران کنید 30000تا طرفدار رفتین
sexnasa2008
اولا عزیزم همه میدونن طرفداران ما توبیشتر شهرستانا بیشتره (البته نه تو افغانستان) دوما اگه میخوای بدونی اون دو ستاره بالای پیرهن استقلال چیه واسه دوبار قهرمانی در جام باشگاهای آسیا است البته من نیاب قهرمانی رو حساب نمی کنم که شما اونشم نداری دوما نیشترین قهرمانی تو جام حفی هم مال ما هست که شما جزو سه تیم برتر جام حذفی نیستین سوما اگه به تاریخچه بازی های استقلال نگاه کنی برد ما از شما بیشتره تازه گل زدهی ما از شما بیشتره اگه یه موقع هم به گی به دلیل آشوب شما سه تا بازی برد به نفع مابوده بازم ما یک برد بیشتریم

# : 27 Jun 2008 21:09

CrazySoccer
قرار شده اینجا هرکس بیاد و نظر بده کی طرفدار بیشتر داره قرار بر کل کل و بحث نیست و بهتره بر پایه آمار و اطلاعات تو این بخش حرفی زده بشه ه بر پایه تعصب

همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن
# : 27 Jun 2008 21:25

طبق آمار در آسیا این تیمها از همه پرطرفدارترن:
1.پرسپولیس
2.الهلال
3.یه باشگاه چینی با اسم سخت ه من یادم نمیاد
4.استقلال
.
.
.
در ضمن میانگین کل تعداد تماشگرهایی که در این فصل(86-87)برای بازیهای داخل خونه پرسپولیس به استادیوم آزادی اومدن،پرسپولیس رو جزو 5باشگاه پرطرفدار جهان نشون میده....که البته من قبول دارم درست نیست چون هر چی باشه پرسپولیس در ورزشگاه صدهزار نفری بازی میکنه در حالی که ورزشگاه تیمی مثه منچستر 67هزار نفریه....!پس زیاد بودن پرسپولیس جزو پنج تا تیم پرطرفدار دنیا به نظرم زیاد درست نمیاد..
تازه تو بازی های همین فصل پرسپولیس تو بیشترش بالای50هزار نفر بودن در حالیکه واسه استقلال خیلی کم پیش میومد بالای 30هزار نفر باشن!در ضمن تو بیشتر بازی های آخر فصل استقلال پنج هزار نفر هم به زور میومدن

توجه...توجه...حتما یه سری به ×کلوپ تیفوسی های شورشی پرسپولیس ×بزنید
# : 28 Jun 2008 00:39

time avale asia perspolis hast badesh al helal va sevom dalian! hala ba zare bin donbale ss ha begardin bebinin beyne in bozorgan ke dar raseshoon perspolise asari az 6 tai ha hast ya na!?
crazysoccer jan, bebakhshid man yadam nabood bazie perspolis o sepahan ya hatta perspolis va saba batri hame nesheste boodan va bilit ham pish foroosh nashod! bilite vip bazi ba sepahan rooze ghable bazi 150 hezar toman bood, rooze bazi ham 1 milion! bilite tabaghe 2 ham ke man saate 9 sobh gir ovordam, 5000 toman bood! yademoon ham narafte oje oomadan be stadium vase ss hafteye 5 bood ke yadam nist ba che timi bood ke 50000 ta oomadan vali hamoon hafte vase bazie perspolis va rah ahan 75 hezar ta perspolisi oomad o ss ha khejalat keshidano dige bishtar az 10000 ta be zoor oomadan vali kam binande tarin bazie khanegie perspolis bazi ba saipa bood fekr konam ke 30000 ta raftand!
rasti doostan, man in topic ro zadam ke 6 tai ha dige nagan ma folanim! harki az in be bad vase ss tirip vardasht, adrese inja ro bedin ta khodeshoon bebinan aghaliat hastan!

Y! (yahoo) ID: sexy_lizard_yxes85
# : 28 Jun 2008 14:37

sexy_lizard_yxes
خوشگله فکر نکنم شما حتی یه قهرمانی در آسیا داشته باشید این آمارو از کجا اوردی.دوما حالا میگیم این فصل تیم ما ضعیف بازی کرد شما که 5 فصل بدترین نتیجه ها رو میگرفتین بیشترین تعداد تماشا چی که رفته بود چند نفر بود؟

# : 28 Jun 2008 14:50

Quoting: Niloofari
me too

♥♥♥  هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم...همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین  ♥♥♥
# : 28 Jun 2008 15:00

Quoting: shahin_021
.یه باشگاه چینی با اسم سخت ه من یادم نمیاد

فکر کنم دالیان بود اگه یادم باشه

همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . 12 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.