صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
ورزش
/
پرسپولیس پر طرفدار تره یا استقلال ؟
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
...
30
.
31
.
>>
نویسنده
پیام
sexy_lizard_yxes
اعضا
#
: 24 Jun 2008 21:33
faghat mikham nazare karbar haye site ro bedoonam o donbale esbate chizi nistam... man khodam perspolisiam vali ta ghabl az lige 7 2 atishe naboodam vali hala 2 atishe perspolisiam va eftekhar mikonam ke afradi mesle aghaye ghotbi va aghaye kashani too tarikhe bashgaham sabt shodan!
Y! (yahoo) ID: sexy_lizard_yxes85
viirusi
مدیر
#
: 25 Jun 2008 16:13
sexy_lizard_yxes
پسر خوب سایت کنفدراسیون آسیا اعلام کرد باشگاه پرسپولیس پرطرفدارترین باشگاه آسیا هست حالا خودت ببین چی به چی میشه
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
CrazySoccer
اعضا
#
: 25 Jun 2008 17:51
عزیزم اگه بهت بر نخوره تو مثل آتشی می مونی که وقتی بهت بادزدن شعلور میشی با فروکش شدن باد شعله هایه تو هم فروکش میکنه اما یه دوآتیشه اگه سوختشم ازش بگیرن باز شعله داره
دوما من که یادم نمیاد بیان ازم سوال کنند طرفدار چه تیمی هستم پس این سرشماری کنفدراسیون بی اثاثه من منکر اون نمیشم که طرفداران شما در شهر تهران بیشتر اما تعداد طرفداران شهرستانی ما بیشتره در نتیجه ما بیشتریم(تاجی)
viirusi
مدیر
#
: 25 Jun 2008 22:19
CrazySoccer
در کل اگه تعداد طرفدار واست مهمه پرسپولیس در غیر اینصورت فکر نکنم حرف دیگه ای باشه تو این تاپیک آخه موضوع تاپیکت تو تعداد طرفدار میچرخه
خوش باشی رفیق
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
sexy_lizard_yxes
اعضا
#
: 26 Jun 2008 13:43
masale shole va bad nist! masale ine ke timi ke ghashang bazi kone ta che andaze mitoone taraf dar hash ke az football sarkhorde shode boodan ro bidar kone! man ke ta hala pamo stadium nazashte boodam, be khatere baziaye derakhshane timam 3-4 hafte akhar galoomo pare kardam too azadi! bazi ba sepahan saate 11 khodamo resoondam stadium va 6 saat tabaghe bala too oon garma neshestam ta bazi shoroo beshe!
virusi jan damet garm! akharehi! in amare afc ro shenide boodam vali motmaen naboodam ta inke u gofti!
too shahrestan ha ham oon khabarai ke shoma dooste ssi gofti nist! oonja ham ja ta ja dare! ahvaziash ghabool ssi hastan vali iran ke faghat jonoob nist! shomal, gharb va makhsoosan shargh ham dare!
CrazySoccer
اعضا
#
: 26 Jun 2008 22:59
داداش پس بذار من برات بگم به این میگن همون آتیش باد چون اگه چند فصل دیگه یا همین فصل دیگه تیمت خوب بازی نکنه میری می خوابی دوما تمام ایران سرای اس اس سوما دقیقا من هم تا حال به استادیوم نرفتم ولی با اینکه استقلال این اواخر بد نتیجه میگرفت و بعد از اون باخت 1 بر 0 تو رشت بازی فینالو رفتم تا از تیمم همایت کنم راستی ببینم طرفدار به اون میگن که موقع سختی ها هم همراه تیمش باشه شما که قبلا به قول خودت دو آتیشه نبودی که ببینی بعد هر باخت سر کلاس با پس پسی ها چه جروبحث هایی میکردیم راستی ساعت 11 نگو من ساعت 8 رفتم و انقدر زیر آفتاب بودم که وستم حساس شده بود
sexy_lizard_yxes
اعضا
#
: 26 Jun 2008 23:40
dadash shoma vasataye baxi ham mirafti hanooz stadium 30 hezar ta ja dasht o lazem nabood poosteto kharab koni! be moghash ma ham dahane taji ha ro seshoar mikeshidim too madrese! be nokte jalebi ham eshare kardi! tarafdar oone ke vaghti timesh natije ham nemigire be stadium bere! ye negah be ss bendaz! in 10 ya 15 hafte akhar key bishtar az 10 hezar ta hazer shodan beran daste gole timeto bebinan? noghte ojesham vaghti bood ke bazi too takhti dashtin va 1000 ta be zoor raftan! taze takhti too hamin tehrane khodemoone! amma too badtarin sharayete perspolis yani bazi ba ss ahvaz (taze shahri ke ss i ziad dare, 15 hezarta perspolisi raftano niroo entezamish baraye jologiri az voroode jamiate bishtar gaz ashk avar zad o oon eftezah ro bala ovord!
eshgh ast perspolis va arteshe sorkhe empratoor!
ojeparvaz
اعضا
#
: 27 Jun 2008 11:29 | ویرایش بوسیله: ojeparvaz
سلام
sexy_lizard_yxes
دادا تو همین انجمن ورزشی آویزون آمار بگیر میفهمی طرفدارای پرسپولیس حداقل دوبرابر اس اسیان
viirusi
Quoting: viirusi
پسر خوب سایت کنفدراسیون آسیا اعلام کرد باشگاه پرسپولیس پرطرفدارترین باشگاه آسیا هست حالا خودت ببین چی به چی میشه
تو این که شکی نیست حاج مهدی
سپاس
سلام
به كجاها برد اين اميد ما را *** به كجاها برد مارا!!!
pesar baz
اعضا
#
: 27 Jun 2008 14:18
خنده دار ترين سوال دنيا
پرسپوليس هميشه به عنوان پر طرفدار ترين تيم آسيا (چه رسد به ايران) مطرح بوده.البته مسئولين احمق كشور زياد اين رو عنوان نميكنن و به برابر بودن اين دو تيم(پرسپوليس و استقلال)از هر نظر اشاره ميكنن.
ولي واقعيت اينه كه پرسپوليس از نظر طرفدار . روحيه و مسائل فرهنگي و اجتماعي پتانسيل و نيروي بيشتري داره
Niloofari
اعضا
#
: 27 Jun 2008 14:28
Quoting: sexy_lizard_yxes
ر خوب سایت کنفدراسیون آسیا اعلام کرد باشگاه پرسپولیس پرطرفدارترین باشگاه آسیا هست حالا خودت ببین چی به چی میشه
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
...
30
.
31
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.