صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
:سایت های سکسی جدید و دیدنی ، موزیک ، چت ، دانلود ، فیلم ، دوست یابی
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / ورزش / @@@@@@مردی به اسم گاس هیدینگ.....قلبی به نام روســــیه@@@@
<< . 1 . 2 . 3 . >>
نویسنده پیام
# : 23 Jun 2008 00:46

Quoting: mehran_2

فیلکه Lenin: The Train رو دیدی؟

والا یادم نمیاد داش مهران
ولی حتما گیر میارم و میبینم
مرسی ازت

بنظرت شانسه کی بالانر هستش برای قهرمانی

المان داش مهران..من هنوز تیمی به انسجام المان تو جام ندیدم
شما میگی کی قهرمان میشه؟

تمام.
# : 23 Jun 2008 00:54

Quoting: sexnasa2008
شما میگی کی قهرمان میشه؟

از بینه تیمهای مونده از اسپانیا خوشم میاد که فوتباله خوبی داره... ولی همیشه در قسمته حذفی کم میاره و میبازه میره کنار

ترکیه هم تیمه خوب و زحمت کشی هستش.. ولی الان کمبوده شدید بازیکن داره برای بازی المان

روسیه تیمه خوبی هستش... ولی برای قهرمانی فقط خوب بودن کافی نیستش.. بلکه تجربه هم همونقدر مهمه که روسها ندارن....

از فوتباله ایتالیا اصلا خوشم نمیاد..ولی تیمی شدیدا نتیجه گرا هستش که خوب هم نتیحه میگیره... المان هم همینطور... خیلی خوب میدونه که دنباله چی هستش و چی میخاد و تجربه بالایی هم داره....

بنظرم باید منتظره فینال مابینه المان و ایتالیا باشیم.... ولی به شخصه اگر تیمی بغیر از ایندو رو توی فینال ببینم خوشحال خواهم شد...

# : 23 Jun 2008 01:00

از بینه تیمهای مونده از اسپانیا خوشم میاد که فوتباله خوبی داره... ولی همیشه در قسمته حذفی کم میاره و میبازه میره کنار

همینطوره....

ترکیه هم تیمه خوب و زحمت کشی هستش.. ولی الان کمبوده شدید بازیکن داره برای بازی المان

ترکیه یه نمه شانس هم همراهشه

ولی برای قهرمانی فقط خوب بودن کافی نیستش.. بلکه تجربه هم همونقدر مهمه که روسها ندارن

دقیقا ...

از فوتباله ایتالیا اصلا خوشم نمیاد..ولی تیمی شدیدا نتیجه گرا هستش که خوب هم نتیحه میگیره... المان هم همینطور... خیلی خوب میدونه که دنباله چی هستش و چی میخاد و تجربه بالایی هم داره

اتفاقا من طرفدار ایتالیا هستم و این تیم رو اتفاق هلند دوست دارم ..هلند که حرف شد..ولی این تیمی که از ایتالیا دیدم حتی اگه به فینال هم برسه نمیتونه قهرمان بشه به نظرم

بنظرم باید منتظره فینال مابینه المان و ایتالیا باشیم.... ولی به شخصه اگر تیمی بغیر از ایندو رو توی فینال ببینم خوشحال خواهم شد

من اگه ایتالیا قهرمان شه خوشحال میشم...ولی المان میشه و این عذابم میده

تمام.
# : 23 Jun 2008 03:53

کارگردانش خودش یکی از چپی ها هستش و در نتیجه میشه گفت که این فیلم رو لیبرال ها برای خراب کردنه لنین نساختن ...بلکه یکی از چپی ها اونو ساخته و بدور از قصد و غرض برای خراب کردنه لنین هستش

دوست عزیز
ساختن اینگونه فیلمها هیچگاه نمیتونه بدور از قصدوغرض باشه .
ثانیا" بزرگترین ضربات را به سوسیالیسم همین افرادی زدند که مثلا" لیبرال نبودند و از درون حزب کمونیست اقدام میکردند مثل شواردنادزه و گورباچف و بوریس یلتسین .
شما سرکوب مقاومت اعضای دوما و کشتار آنها را در دهه نود یادت میاد؟.. چرا از اون ماجرا فیلم نمیسازند؟
بهرحال بحث سیاسی را مسکوت میذاریم چون تاپیک ورزشیه .
درمورد فوتبال جام ملتهای اروپا : من شخصا" تیم هلند را خیلی دوست دارم و خیلی علاقه داشتم که هلند قهرمان بشه .. کمااینکه اکثر صاحبنظران هم همین را پیش بینی میکردند .. ولی همه دیدیم که برتری روسیه در اون بازی غیرقابل انکار بود .
بهرحال الآن که هلندحذف شده امیدوارم حق به حقدار برسه و روسیه قهرمان بشه .

# : 23 Jun 2008 04:51

حتی اون سالهایی که قدرتمند بودند مثل امسال نبودند

بله واقعا پیشرفت خوبی داشتن
البته شاید تعریف من و شما از شگفتی فرق داره

منظور دقیقم اینه که اونها تیم بی نام و نشانی نیستند مثلا تفاوتی بزرگ با کره و استرالیا دارن که تا حالا نه بازیکنی در سطح جهانی داشتن نه سابقه درخشانی در جام جهانی اگر به درخشش خیره کننده روسیه و اینکه واقعیت که اونها خیلی بهتر از سالهایدور خودشون شدن شگفتی بگیم ولی نباید اونا رو تیم بی سابقه و بخصوص بی نام و نشانی محسوب کنیم.
شانس المان

خواستم علتش رو بگم که خودت در یک کلام بطور کامل رسوندی:
شخصیت بالای تیمی

همیشه از شخصیت لنین و استالین خوشم میمود

همینطور شاملو
بنظرم باید منتظره فینال مابینه المان و ایتالیا باشیم

چه پیش بینی عجولانه ای حالا پیش بینی من:آلمان و روسیه به یاد جنگ جهانی!!!
Quoting: sam_ra
بحث سیاسی را مسکوت میذاریم چون تاپیک ورزشیه

خیلی ممنونم
برتری روسیه در اون بازی غیرقابل انکار بود

منم میگم نباید به این تیم شک کرد گرچه موافقم با سامان که میگه شخصیت قهرمانیشون مثل آلمان و بقیه نیست ولی..
امیدوارم حق به حقدار برسه و روسیه قهرمان بشه

ایشالا که میشه
به هرحال چون تاپیک روسیه اس بیاین از تاریخ فوتبالشون و تیم حاضر اونا بیشتر صحبت کنیم منم اگه تونستم چندتا عکس از تیم ملیشون میذارم

دیگه امضام رو عوض نمیکنم: تا ابد دوستت دارم آویزون
# : 26 Jun 2008 02:18

مجسمه هيدينك در اوكراين ساخته شد!

گاس هيدينك هلندي، سرمربي تيم ملي فوتبال روسيه، اكنون مي‌تواند از نفوذ فراوانش در دل روس‌ها مطمئن باشد. اين مربي هلندي، ‌به‌خوبي از جريان مجسمه‌اي كه از او ساخته شده آگاه است.
يورگئي يابلونسكي، سازنده اين مجسمه است كه آن را در مقابل آسايشگاهي در منطقه مالورچنسكوي اوكراين، در نزديكي شهر الوشتا نصب خواهد كرد. اين مجسمه كه از گچ ساخته شده است، سه ساعت قبل از آغاز ديدار روسيه مقابل هلند در جريان مرحله يك‌چهارم پاياني رقابت‌هاي يورو 2008 كه در نهايت با پيروزي تيم روسيه نيز همراه بود،‌ در اين ميدان نصب شد. طبق گزارشي كه در روزنامه ماركا منتشر شده، يابلونسكي، همراه چند تن از دستيارانش، دو روز تمام را صرف ساختن اين مجسمه گچي كردند و در طول اين 48 ساعت، ‌چند ساعتي بيشتر چشم روي هم نگذاشتند. اين مجسمه 175 سانتيمتري كه توپي نيز همراه دارد، ‌تفاوت زيادي با چهره هيدينك هلندي ندارد. سازنده اين مجسمه، ‌اثر هنرش‌اش را اين گونه تشريح مي‌كند: «اين مجسمه به ظاهر از جنس فلز است، ‌گويي كه از گچ ساخته شده، چهره مجسمه هيدينك، ‌بسيار آرام به‌نظر مي‌رسد و يك پايش را روي توپ قرار داده. هدفم از ساخت اين مجسمه، ‌در حقيقت بزرگداشت زحمات هيدينك از سوي خودم و تمامي كساني است كه براي او احترام زيادي قايل هستند. من دو روز تمام، ‌مشغول تكميل اين مجسمه بودم و از اينكه ساخت آن به پايان رسيده، ‌بسيار خوشحالم.» از سوي ديگر الكسي ميسيروف، مالك آسايشگاه نيز معتقد است كه اين اثر، ‌با جان و دل و در اوج احترام به هيدينك ساخته شده است: «من و دوستانم در كمال احترام و با عشق و علاقه فراوان اين مجسمه را در اينجا بنا نهاديم و پس از ساخت مجسمه سرگئي ماتوجنو، مدافع سابق روسي، اين بار تصميم گرفتيم تا مجسمه هيدينك را بنا كنيم.»

همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن
# : 26 Jun 2008 12:44

سلام

sexnasa2008

@@@@@@مردی به اسم گاس هیدینگ.....قلبی به نام روســــیه@@@@

اگه آلمان نمیومد فینال دوست داشتم روسیه قهرمان بشه ولی الان فقط آلمان رو عشق است

سپاس

سلام

ما همگان محرميم!!!!!!!
# : 28 Jun 2008 18:32

Quoting: ojeparvaz
اگه آلمان نمیومد فینال دوست داشتم روسیه قهرمان بشه ولی الان فقط آلمان رو عشق است

اما خدایی روسیه خیلی متحول شده

همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن
# : 28 Jun 2008 19:47

Quoting: chooghalef
نباید اونا رو تیم بی سابقه و بخصوص بی نام و نشانی محسوب کنیم.

درسته ....شوروی قدمت و تاریخ بزرگی رو در همه عرصه های جهان به خودش اختصاص داده ...

Quoting: viirusi

مجسمه هيدينك در اوكراين ساخته شد!

Quoting: ojeparvaz

امیدوارم تیم محبوبت قهرمان بشه دوست من

تمام.
# : 28 Jun 2008 21:54

سلام

sexnasa2008

viirusi

Quoting: viirusi
اما خدایی روسیه خیلی متحول شده

صدرصد ولی انگار بازی با اسپانیا ماست خورده بودند

امیدوارم تیم محبوبت قهرمان بشه دوست من

سپاسگزارم

سپاس

سلام

ما همگان محرميم!!!!!!!
<< . 1 . 2 . 3 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.