صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
:سایت های سکسی جدید و دیدنی ، موزیک ، چت ، دانلود ، فیلم ، دوست یابی
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
ورزش
/
@@@@@@مردی به اسم گاس هیدینگ.....قلبی به نام روســــیه@@@@
.
1
.
2
.
3
.
>>
نویسنده
پیام
sexnasa2008
اعضا
#
: 22 Jun 2008 08:32 | ویرایش بوسیله: sexnasa2008
خیلی دلم میخواست بدانم گاس هیدینگ وقتی هلند را حذف کرد چه احساسی داشت، یا وقتی که گل اول را زدند یا آن وقتی که آن گل مساوی را در دقایق آخر وقت قانونی خوردند؟ به هرحال به نظر من هیدینگ با این نتایج دوباره غرور روسها را احیا کرده است، چیزی که احتمالا بعد از تکه تکه شدن شوروی از بین رفته بود......................
گاس هیدینگ ثابت کرد که بی جهت بعنوان یکی از بهترین و موفق ترین مربیان جهان انتخاب نشده است، مردی که تیم های متوسط را به مرز کامل شدن می رساند و فوتبالی شناور و درگیرانه را به نمایش می گذارد. گاس برایش تفاوتی ندارد که در کجای این کره خاکی حرفه اش را دنبال می کند، ممکن است در شرق دور و کره جنوبی مسئولیت قبول کند و تیمشان را به مقام چهارم جهان برساند، شاید به قاره دور افتاده از جهان برود و با استرالیا در جام جهانی شگفتی ساز شود و ممکن است رنج زندگی در روسیه سرد و مردمان خونسردش را به جان بخرد و با CCCP های قدیمی جام ملتها را به آتش بکشد. گاس عزیز اسطوره جام ها می شود وقتی تیم های درجه دو را به مرز درجه یکی می رساند و از آنها مجموعه ای هدفمند، منظم و هماهنگ می سازد که با فوتبال فشرده و پرس شدیدش می تواند حریف را به زانو در بیاورد. هیدینگ اینبار با روسیه در جام ملتها شگفتی آفرید و از گروهش به مرحله بعد صعود کرد تا کیفیت خود و تیم تحت رهبریش را به اثبات برساند.هم او که تا به امروز نشده است سرمربی تیمی باشد اما از گروهش بالا نیاید...
حال میشود فهمید که موفقیت او در کره جنوبی بر حسب اتفاق و شانس نبوده است...به واقع استرالیا فعلی چه شباهتی با تیم هیدینگ دارد ؟تیمی که برزیل را با همه نامدارانش در جام جهانی 2006 به وحشت انداخته بود و ایتالیا به لطف پنالتی کذایی توانست این تیم را شکست دهد...........و اکنون روسیه ......
20 سال از فینال 88 میگذرد .....روزی که در ان مارکو فان باستن با گل بی نظیر خود اتش به جان شوروی کشید و بعد از ان شوروی دیگر در هیج جام معتبری یا شرکت نداشت و یا از گروه خود بالا نمی امد......اما با ورود تزار هیدینگ شوروی زنده شد....گاس که پیشنهاد چلسی را رد تا به روال خود ادامه داده و یک بار دیگر تیمی درجه 2 یا حتی 3 را در دست بگیرد ....اما او میدانست چه میکند..........
و حال شوروی در شبی فراموش ناشدنی هلند فان باستن که قهرمان و نایب قهرمان جهان رو مقهور بازی خود کرده بود....مقهور قدرت و این بار تکنیک و تاکتیک روسها و رهبر بزرگشان گاس هیدینگ شدند تا مارکو بداند که هنوز راه زیادی تا مبدل شدن به یک مربی بزرگ در پیش دارد.........
دیشب مسکو یکپارچه عرق شادی و شور و هیجان بود تا بعد از مدتها و پس ازفروپاشی شوروی بزرگ برای اولین بار جشن سراسری و همگانی را در خود شاهد باشد
و این تنها از مردی به اسم گاس هیدینگ بر می امد تا خونی تازه را در قلب روسیه به جریان بیندازد .................
تمام.
chooghalef
اعضا
#
: 22 Jun 2008 15:19
Quoting: sexnasa2008
به هرحال به نظر من هیدینگ با این نتایج دوباره غرور روسها را احیا کرده است، چیزی که احتمالا بعد از تکه تکه شدن شوروی از بین رفته بود......................
واقعا همینطوره
روسیه توی خیلی از رشته های ورزشی در سطح اول دنیا هست اما از الان روی فوتبال اونا هم میشه حساب کرد.
البته نمیشه اونا رو شگفتی ساز لقب داد اونا قهرمان سابق هستن که در فوتبال دنیا مدتها مکتب خاص خودشونو داشتن فقط مدتی دچار افول شدن ولی حالا اونا دوباره برگشتن.
به کمک گاس هیدینگ بزرگ
واقعا بعد از بازی اونا با یونان و منظره استادیومی که فقط رقص پرچمهای روسیه در اون دیده میشد احساس شادی عجیبی بهم دست داد. تیم ملی روسیه باید قدر گذشته خودش رو بدونه افتخاراتی که بزرگانی چون لویاشین(بهترین دروازه بان تاریخ فوتبال) رینا داسایف و..بدست آوردن حالا میتونه بدست بازیکنان جوانی چون آندری آرشاوین و رومان پاولیوچنکو تکرار بشه.
من در بقیه تیمهای جام هیچ پیشرفتی رو ندیدم همیشه طرفدار بالفطره ایتالیا بودم و همینطور آرزو داشتم یه بار قهرمانی اسپانیا تو یه جامی رو ببینم ولی یه همچین چیزی بعیده سایر تیمها هم مثل سابقن این فقط روسیه اس که خودشو پیدا کرده بله شگفتی ساز نشده فقط دوباره به دوران گذشتش نزدیک شده البته با تاکتیکی متفاوت...
دیشب مسکو یکپارچه عرق شادی و شور و هیجان بود تا بعد از مدتها و پس ازفروپاشی شوروی بزرگ برای اولین بار جشن سراسری و همگانی را در خود شاهد باشد
من فقط از قهرمانی تیم روسیه خوشحال میشم
دیگه امضام رو عوض نمیکنم: تا ابد دوستت دارم آویزون
sexnasa2008
اعضا
#
: 22 Jun 2008 16:40 | ویرایش بوسیله: sexnasa2008
Quoting: chooghalef
البته نمیشه اونا رو شگفتی ساز لقب داد
به نظر من شگفتی ساز هستند ..درسته که روزگاری یکی از قطب های فوتبال اروپا بودند اما هیچ وقت حتی اون سالهایی که قدرتمند بودند مثل امسال نبودند .....روسیه علاوه بر حفظ قدرت بدنی که خصیصه همیشه اونها بوده ...از لحاظ تکنیک به درجه بالایی از مهارت رسیده و خلاقیت کاملا در بازی این تیم به چشم میخوره و از لحاظ تاکتیک دچار تحول یا شاید هم انقلابی بزرگ شدند .........از نظر من این یه شگفتی بزرگ هستش .....
من در بقیه تیمهای جام هیچ پیشرفتی رو ندیدم همیشه طرفدار بالفطره ایتالیا بودم و همینطور آرزو داشتم یه بار قهرمانی اسپانیا تو یه جامی رو ببینم .
من در کل اروپا دو تیم رو دوست دارم....ایتالیا و هلند ........هلند که حذف شد ...ولی به نظرم ایتالیا هم نمیتونه قهرمان این جام باشه ......هیچ وقت هم روی اسپانیا حساب نکرده و نمیکنم .....هیچ وقت شخصیت یک تیم کامل رو نداشتند ............
یه همچین چیزی بعیده سایر تیمها هم مثل سابقن این فقط روسیه اس که خودشو پیدا کرده بله شگفتی ساز نشده فقط دوباره به دوران گذشتش نزدیک شده البته با تاکتیکی متفاوت...
این به نظرم کافی نیستش....از منظر تکنیک و مهارت های فردی روسیه متحول شده ...از نظر تاکتیک هم لغت متفاوت کافی نیست....نمیتونم بگم کاملا به بلوغ تاکتیکی رسیدند ولی با شوروی همه میشناختند کاملا فرق داره .....این یعنی شگفتی...البته شاید تعریف من و شما از شگفتی فرق داره
من فقط از قهرمانی تیم روسیه خوشحال میشم
خیلی دوست دارم ایتالیا قهرمان بشه ولی در جمع تیمهایی که میرند بالا اگه از اسپانیا بگذریم .......اصلا دوست ندارم المان قهرمان بشه و ترجیح میدم در صورتی که ایتالیا قهرمان نشه روسیه این عنوان رو بدست بیاره ...ولی اگه بطور عقلانی بخواییم فکر کنیم و واقعیت رو ببینیم شانس المان از همه تیمهای حال حاضر بیشتر هستش...به لحاظ وحدت تاکتیکی و شخصیت بالای تیمی
تمام.
kolotore
اعضا
#
: 22 Jun 2008 19:59
هرچي ميخوام با تيم روسيه حال كنم نميشه . همش ياد خيانتهاي تاريخي روسها ميفتم. همين امروزش هم دو طرفه داره ميكنه. البته اين شايد ربطي به پابلوچنكوي خوشگلو تو دل برو نداشته باشه ولي مثل تيم انگليس كه بهش حساسيت دارم . روسيه رو هم با نهايت احترام نسبت طرفداراش تو ايران اميدوارم يكي از تيمهاي ايتاليا يا اسپانيا حذف كنه.
sexnasa2008
اعضا
#
: 23 Jun 2008 00:14
kolotore
تمام.
mehran_2
اعضا
#
: 23 Jun 2008 00:20
sexnasa2008
مخلصیم داش سامان
و این تنها از مردی به اسم گاس هیدینگ بر می امد تا خونی تازه را در قلب روسیه به جریان بیندازد .................
نظره شخصیم این هستش که با وجوده اخترامه زیادی که به گاس میزارم ولی دوست دارم هزار ساله سیاه این روسها از خاکه سیاه بلند نشن
sexnasa2008
اعضا
#
: 23 Jun 2008 00:23
mehran_2
مخلص داش مهران هم هستیم
Quoting: mehran_2
نظره شخصیم این هستش که با وجوده اخترامه زیادی که به گاس میزارم ولی دوست دارم هزار ساله سیاه این روسها از خاکه سیاه بلند نشن
من خیلی ورزش رو با سیاست قاطی نمیکنم هرچند خودم از طرفدارن پرپا قرص شوروی سابق بودم و هنوزم به جای روسیه خیلی جاها میگم شوروی...
تمام.
mehran_2
اعضا
#
: 23 Jun 2008 00:29
من خیلی ورزش رو با سیاست قاطی نمیکنم هرچند خودم از طرفدارن پرپا قرص شوروی سابق بودم و هنوزم به جای روسیه خیلی جاها میگم شوروی...
سامان قومونیست هستی؟
شوخی کردم...
به هر حال.. خودم هم گفتم که نظره شخصیم هستش .. وگرنه در دنیای ورزش جای این حرفها نیستش...
sexnasa2008
اعضا
#
: 23 Jun 2008 00:32
سامان قومونیست هستی؟
نه قومونیست نیستم داش مهران ولی همیشه از شخصیت لنین و استالین خوشم میمود
به هر حال.. خودم هم گفتم که نظره شخصیم هستش .. وگرنه در دنیای ورزش جای این حرفها نیستش
نظرت برای من خیلی محترم هستش داش مهران هسته گل و میوه دار
تمام.
mehran_2
اعضا
#
: 23 Jun 2008 00:42
ولی همیشه از شخصیت لنین و استالین خوشم میمود
فیلکه Lenin: The Train رو دیدی؟ حتما ببینش.... خیلی باحال هستش و بنوعی شخصیت لنین و در کنارش کمی تا قسمتی استالین رو نشون میده
حتما خوشت میاد.. البته شبکه 4 هم یدوره نشون دادش... کارگردانش خودش یکی از چپی ها هستش و در نتیجه میشه گفت که این فیلم رو لیبرال ها برای خراب کردنه لنین نساختن ...بلکه یکی از چپی ها اونو ساخته و بدور از قصد و غرض برای خراب کردنه لنین هستش
حالا از فوتبال زیاذ دور نشیم...
بنظرت شانسه کی بالانر هستش برای قهرمانی
.
1
.
2
.
3
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.