صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / ورزش / ّّّxX کلوپ تیفوسیای شورشی پرسپولیسXx
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 19 . 20 . >>
نویسنده پیام
# : 18 Jun 2008 03:03 | ویرایش بوسیله: sam_ra

Quoting: shahin_021
دمتون گرم دیگه....با این کار یعنی تا موقعیکه من اینجا پست نزارم اینجا همه کشکه دیگه!آره؟؟؟

آخه دوست عزیز ! تو خودت یه نگاهی به اظهار نظرهات بنداز ببین زیاد متعصبانه و خشک برخورد نمیکنی؟!!.
ما همه پرسپولیسی هستیم .. ولی همیشه با منطق و استدلال از تیم مورد علاقه مون دفاع میکنیم .. اگر هم یکروز پرسپولیس روز خوبی نداشته باشه ازش انتقاد هم میکنیم .
شما یکی از اظهار نظرهای خودت را ببین ( نقل قول زیر ) :
اینجورا هم که شما میگین نیس!حمید استیلی الان چارپنج ساله که کنار پرسپولیسه!تازه تیم سال پیش هم اون جمع کرد.

ببین! .. وقتی دیگه همه عالم و دنیا میدو نن که استیلی علیه قطبی کارشکنی میکرد . اونوقت شما هنوز داری میگی استیلی !! . ( خداشاهده من خودم تا همین پارسال استیلی را خیلی دوستش داشتم .. ولی دیدم دارم اشتباه میکنم) .
بله.. تیم سال پیش را استیلی جمع کرد .. قبول .. ولی شما یه نیگاه کن ببین این بازیکنایی که استیلی آورد چه کسانی بودند ! .. تازه بهترین بازیکنانی که آورده بود همه داشتن با سرمربی تیم کل کل میکردن و در داخل پرسپولیس یک باند درست شده بود .. مگه شیث رضایی و نیکبخت و .. جزو بهترین بازیکنای پرسپولیس نبودن؟ .. اگه کریم باقری با دل و جون به قطبی کمک نمیکرد آیا اینا پرسپولیس را به زمین زده بودن یانه؟ ( رهبر این باند کی بود؟ ) .
آره داداش .. من خودم سالیان درازه که پرسپولیسیم و دیگه میدونم که اگه توی این مملکت کسی بخواد خودشو ببنده باید به مردم پشت کنه و بچسبه به حکومت ( مثل علی دایی و استیلی و قلعه نوعی ) .
مگه همین استیلی نبود که برای یکی از نزدیکان احمدی نژاد فعالیت تبلیغاتی میکرد؟ .. و بخاطر همین مسئله توی گچساران کتکش زدند !!
اینجاست که دیگه من و امثال من بیخودی از اینجور آدما دفاع نمیکنیم و بخاطر اسم پرسپولیس حق را زیرپا نمیذاریم .
بهرحال داداش دیگه فکر نمیکنم کسی چشماشو ببنده و فقط بخاطر رنگ پیراهن از هرکسی طرفداری کنه .
نمیخوام سرتو درد بیارم .. ولی تو ببین علی دایی سه سال پیش که هنوز وابسته به حکومت نبود محبوبتر بود یا الآن ؟!.
ببخشید اگه رک و صریح اظهار نظر کردم .. امیدوارم ناراحت نشده باشی .
موفق باشی .

# : 26 Jun 2008 23:52

bache ha ye khabare khosh! jenabe emperatoor ghotbi tashrif ovordan iran! mostafavi ham gofte estili sarmorabi nemishe! gozine haye asli hala be tartib ina hastan: emperatoor afshine ghotbi, mostafa denizli (yadetoon bashe zamanesh perspoliskheyli ziba bazi mikard), majid jalali, ya yek morabi az france ya brazil! har kodoom beshe khoobe vali doa konid emperatoor beshe! shanbe natijash elam mishe... rasti vase hal girie ss perdpolis dast gozashte roo ebrahim tore ke hanooz rasmi ba ss nabaste!

Y! (yahoo) ID: sexy_lizard_yxes85
# : 27 Jun 2008 21:16

بروبکس پرسپولیسی و سرخدل سام علیک
اول اینکه تو این چند وز که نبودم دلم واستون تنگ شده بود
دوم اینکه بالاخره با انتخاب داریوش مصطفوی پرسپولیس از بلاتکلیفی دراومد..
سو اینکه همونطور که داداشمون گفت به احتمال 95درصد فردا یعنی شنبه قطبی رو بعنوان سرمربی جدید پرسپولیس معرفی میکنن

××× پرچم اراذل چسبیده به سقف ×××
# : 27 Jun 2008 21:18

سو اینکه همونطور که داداشمون گفت به احتمال 95درصد فردا یعنی شنبه قطبی رو بعنوان سرمربی جدید پرسپولیس معرفی میکنن

بهترین خبر همینه

همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
# : 28 Jun 2008 00:15

bache ha khabare jadid o hal giri vase tajiha o zarde tokhm morghi ha! hamoontor ke midoonid ss ha bade raftane jabari oftadan donbale abbas aghai va perspolis ham mikhad ebrahim tore (ke ba ss faghat harf zade va gharar dad nabaste) ro bekhare! az oon taraf ham dast gozashte roo emad rezaye zardanboo ha! ba bargashtane aghaye ghotbi ham khalili gharardad mibande! che khate hamlei beshe lige 8! doa konid emperatoor bargarde!

# : 28 Jun 2008 18:30

sexy_lizard_yxes
شما نمیتونی فارسی تایپ کنی دوست عزیز

# : 28 Jun 2008 23:24

virusi jan man farda zohr belakhare adsl am vasl mishe o ba computer on mishamo farsi minevisam... ta hala ba gprs va gooshim mioomadam too site o gooshim hame zabooni bejoz farsi dare... hatta arabi ham dare amma chon oon chand harf ro arabi nadasht, didam rahat tare fingilish type konam... be har hal ozr mikham

# : 29 Jun 2008 11:57

Quoting: sexy_lizard_yxes
virusi jan man farda zohr belakhare adsl am vasl mishe o ba computer on mishamo farsi minevisam

ایشالا موفق باشی داداش

# : 29 Jun 2008 12:09

تنها یه پرسپولیسی تون کم بود که من بودم
اومدم داخل
پس بزن زنگو به افتخار هرچی پرسپولیسیه

@دوستی را دوست میدارم @
# : 29 Jun 2008 12:19

Quoting: behzad_tardid
تنها یه پرسپولیسی تون کم بود که من بودم
اومدم داخل
پس بزن زنگو به افتخار هرچی پرسپولیسی

کو زنگ

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 19 . 20 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.