صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
:سایت های سکسی جدید و دیدنی ، موزیک ، چت ، دانلود ، فیلم ، دوست یابی
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / ورزش / پرسپوليس*افشين قطبي
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . >>
نویسنده پیام
# : 2 Jul 2008 20:54

لطفا مهام يه ميل بزن كارت دارم.
خودتونو كشتيد با اين پرسپوليستون
در ضمن استقلالي ها خيلي هم شعورشون بيشتر از پرسپوليسي هاست البته ببخشيد مهام جان
چون خودت گفته بودي استقلا لي ها شعور ندارند

# : 3 Jul 2008 03:04

alireza1989

نه استقلالی ها هم شعور دارند . بیایید به یکدیگر توهین نکنیم!
آقا یکی بگه بلاخره کی ناز و عشوه ی قطبی تموم می شه و مث آدم پا میشه میاد سر کارش؟

ADRYAN E.P.Z
# : 3 Jul 2008 11:58

Adry عزيزم
ناز و عشوه هاي افشين قطبي عزيز تقريبا تمام شده و شما ميتونيد اونو از امروز پرسپوليسي بدونيد.شايد امروز اعلام بشه .شايدم فردا و امپراطور تا شنبه حتما به ايران مياد و كارش رو شروع ميكنه

# : 3 Jul 2008 12:09

راستي بچه ها اين چند روزه كه از دنيزلي هم به عنوان گزينه دوم سرمربيگري پرسپوليس نام برده شده . يه سري از پرسپوليسي هاي جو گير كه فقط زمين فوتبال رو ميبينند دنيزلي رو بهتر ميدونند و ميگند كه بهتره دنيزلي بياد
:::::::::::::::::
من بايد به اين عده از دوستان پرسپوليسي بگم كه متاسفم كه چقدر زود افشين رو فراموش كرديد.كسي كه فقط اون ميتونست به ناكامي هاي 6 ساله پرسپوليس پايان بده و داد.
كسي كه نه فقط از ديد علم فوتبال و كارهاي فني بلكه از نظر شعور و سواد و احساس و كاريزماتيك(كسي مثل علي پروين رو ميگن كاريزما داره) و خيلي چيز هاي ديگه سر آمده و مهمتر از همه چيز ايرانيه و من و تو و مملكتش رو دوست داره
اين افشين قطبيه كه با حضورش توي اين فوتبال كثيف و سطحيه مملكت ما ميتونه راهي (هر چند كوچك) براي جهاني شدن باز كنه نه دنيزلي.
من مطمئنم كه افشين روزي به عنوان يكي از بزرگترين مربيهاي دنيا جام هاي جهاني رو روي دست ميبره.با هر تيمي ممكنه هين اتفاق بيفته.حتي ايران
به اميد اون روز

# : 3 Jul 2008 12:30 | ویرایش بوسیله: alireza1989

آقا مهام گفتم لطفا ميل بزن كارت دارم. اينجا همه پرسپوليسي هستن منم حوصله بحث و دعوا
با پرسپوليسي ها ندارم . به احتمال زياد همتون هم از استقلالي ها دل خوشي نداريد .
پس يادت نره بزنيا
alirezasiami1989@gmail.com

# : 3 Jul 2008 20:51

افشين قطبي رسما سرمربي پرسپوليس شد
به همتون تبريك ميگم
بچه ها تقريبا تمام پيش بيني هاي من درست بود و همش به واقعيت پيوست
از امروز قطبي و ماها كه دوسش داريم وبهش احترام ميزاريم كار سختي رو پيش رو داريم
بايد كمكش كنيم

# : 5 Jul 2008 12:57

امروز صبح افشین قطبی و روته مولر همزمان وارد ایران شدند!

Y! (yahoo) ID: sexy_lizard_yxes85
# : 5 Jul 2008 13:12 | ویرایش بوسیله: ZooSex

"""پــــــــــــــــــــــــــــــــــرسپولــــیس"""

بزن باران بهاران فصل خون است بزن باران که صحرا لاله گون است ...... بزن باران که به چشمان یاران جهان تاریک و دریا واژگون است
# : 5 Jul 2008 13:26

نگفتم ویروسی جان! بیا اینم یه نمونه دیگه!
Quoting: ZooSex
"""پـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ �ــــــــرسپولـــــــــــــــــــــــــــــــــــ � �ـــــــــــــیس"""

دمت گرم!

# : 5 Jul 2008 21:15

پارسال امپراطور قول قهرمانی لیگ رو داد و دیدیم که با افتخار و اقتدار و با همه نامردی هایی که در حقمون شد و امتیاز هامون رو بالا کشیدن باز هم قهرمان شدیم!
حالا امسال امپراتور قول قهرمانی آسیا رو داده! آسیا آماده باش که 11 تا شیر و 1 نفر شاه شیر می خواد حمله کنه! خدا به دادتون برسه! آسیا دیگه باید به فکر کم کردن 50 امتیاز ازمون باشین تا بتونین امیدوار باشین! هرچند اونجا حدفیه و دیگه نمی تونین امتیاز کم کنید!

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.