صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
:سایت های سکسی جدید و دیدنی ، موزیک ، چت ، دانلود ، فیلم ، دوست یابی
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / ورزش / پرسپوليس*افشين قطبي
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
نویسنده پیام
# : 18 Jun 2008 03:58

Quoting: pesar baz
بچه ها من مطمئنم كه افشين روزي دوباره سرمربيه پرسپوليس و حتي تيم ملي ايران ميشه

نه داداش .. اون دیگه اگه کلاهش هم بیفته برنمیگرده اینجا که برداره .
لااقل تاموقعی که این آقایون سرکارند ایران جای قطبی نیست .
قطبی دیگه فقط توی قلبهای مردم ایران جا داره.. همین .

# : 18 Jun 2008 07:28

الآن یک مطلبی رو توی یک وبلاگ خوندم که دیدم جالبه اینجا هم نقل کنم :

شماره روز 25 خرداد هفته نامه همشهری جوان، متن کامل آخرین گفتگوی افشین قطبی، سرمربی سابق پرسپولیس، را که در دفتر این مجله انجام شده ، زیر عنوان "دلم شکست" منتشر کرده است.
مطالعه متن این مصاحبه هم به درد ورزشدوستان می خورد ، هم به درد جامعه شناس ها!
به نظر من این بخش از مصاحبه با افشین قطبی که سال ها خارج از کشور زندگی کرده، واقعا قابل توجهه؛
افشین قطبی گفته : "یه چیزی که منو دلم رو می شکونه هر روز، تو فرهنگ ما دروغ گفتن یک چیز طبیعی شده و مردم خیلی ساده می تونن به چشمت نگاه کنن و بهت دروغ بگن. می تونن به تو خیلی تعارف کنن، خیلی مهربونی کنن، چایی بهت بدن، شیرینی بهت بدن و بعد برن پشت بزنندت و این به نظر من یه چیزیه که باید سعی کنیم عوض کنیم. من نمی دونم این از کجا وارد فرهنگ ما شده. من قبلا اینو ندیدم. پدر من هیچ وقت به من دروغ نگفته. من به پدرم دروغ نگفتم. ماخیلی باهوش هستیم من فقط دوست دارم هوشمون رو استفاده کنیم برای چیزهای مثبت که به همدیگه کمک کنیم ... /ا
از قطبی پرسیدن "کی بیشتر از همه بهتون کمک کرد؟" و او گفته: بعد از بازی با اهواز می تونستن منو بذارن کنار
– چند لحظه با خودش کلنجار می رود و یک دفعه صدای هق هق و اشک توی چشم - ... ببخشید ... ایرانی شدم – با صدای بلند می خندد - ... کریم باقری؛ اون واقعا پشت من بود".

http://mmoeeni.blogspot.com/2008/06/blog-post_17.html

# : 18 Jun 2008 13:26

sam_ra عزيز
من مطمئنم كه قطبي روزي دوباره سرمربيه پرسپوليس و البته تيم ملي ايران ميشه.مثل روز برام روشنه كه اين اتفاقات مي افته كه خيلي هم دير نخواهد بود
شايد تا 2و3 سال آينده
نيازي هم به قبول كردن شما نيست

# : 18 Jun 2008 13:52

بچه ها پرپوليس اين روزها حال خوشي نداره:
كاشاني استعفا داده .سعيد لو ميگه نداده . استيلي ميگه من سر مربي ام . بيادي ميگه معلوم نيست . فرخزادي ميگه هنوز كسي به من پيشنهاد مدير عاملي نداده . علي آبادي كمك نميكنه و ................ .
----------------------------------------------------------
واقعا چي بر سر اين مملكت و اين آدمها اومده.سياست . قدرت طلبي . باند بازي . رانت خواري و هزار جور كثافت كاريه ديگه.
آخه ديگه با ورزش چرا؟ خوب ميگيم فرهنگ و هنر به ضررتونه و پته تونو ميريزه رو آب . نميزاريد رشد كنه و داريد نابودش ميكنيد
اما ورزش كه ديگه كاري به كارتون نداره.تازه هر چي پيشرفته تر باشه باعث پز دادن شما ها ميشه و مريد تو خارج ميگيد نظام جمهوري اسلامي اين موفقيت ها رو داره.
آخه مگه قدرتمند بودن پرسپوليس جز شاديه 40 . 50 ميليون نفر آدم و افتخارش براي مملكت و سالم تر شدن فظاي زندگيه مردم و اميد به آينده و خيلي اثرات مثبت ديگه چيز ديگه اي هم داره.مگه بده اين اتفاقا رخ بده.
آخه به چه دليل پرسپوليس بايد سالي يه هيئت مديره و مدير عامل عوض كنه و متعاقب اون سالي يه مربي .خيلي سخته 6 نفر آدم با سواد و ورزشي و مقتدر و دلسوز و البته مدير و قدرتمند(بقييه مشخصات رو داشته باشن . ورزشي هم نبودند عيب نداره) بيان 5 سال هيئت مديره پرسپوليس باشن و يه مدير عامل با همون مشخصات 5 ساله انتخاب كنن.از نظر مالي هم بهشون كمك كنن.اونوقت يكي مثل قطبي مياد 5 سال سر مربيه اين تيم ميشه و هر سال هم موفقيت بدست مياره.
بگذريم.خيلي سخت تحمل اين فضا.من كه براي پرسپوليس دعا ميكنم و همه بازيهاش رو هم ميبينم ولي با وجود اين آدم ها ديگه روح و ذهنم رو درگير استرس نميكنم.گور پدرشون.هر چي شد شد.مثل تيم ملي و 4 .5 سال گذشته پرسپوليس بيخيال ميشم و فقط براي تيمم دعا ميكنم تا دوباره آدمي مثل قطبي بياد و من و خيلي هاي ديگه رو به شور بياره.تا يه سري دلسوز بيان تو اين تيم نه يه سري آدم كثيف كه نميفهمن فوتبال يعني چي.

# : 18 Jun 2008 23:43

نيازي هم به قبول كردن شما نيست

منم قطبی رو دوست دارم اما فکر نکنم حالا حالا ها بیاد بخاطر مسایل سیاسی نمیاد

همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن
# : 20 Jun 2008 04:29 | ویرایش بوسیله: nnegar

من هیچ وقت طرفدار هیچ تیمی در ایران نبوده ام اما فصل گذشته دو آتشه پرسپولیسی بودم و تنها دلیلش وجود مربی با شخصیت و با دانشش "افشین قطبی" بود...افشین قطبی به تمام معنا یک جنتلمن در فوتبال ما بود چیزی که خیلی کم داریم...خیلی چیزها یاد داد که همه با رفتنش به فراموشی می سپرن اونها رو...این شیرازی که از دانشگاه UCLA لس آنجلس دارای مدرک کارشناسی مهندسی برق است نماد نوعی شخصیت و رفتار جدید در مربی گری ایران می باشد. شخصیت کاریزماتیک «علی پروین» را دارد (البته در حدّ پایین تر) امّا ادب و منش افراطی «مجید جلالی» را نیز داراست. او که به زودی به چهره ای محبوب و دوست داشتنی در ایران بدل شده است.گاهی وقتا احساس می کردیم عوض شده چون در ایران یا باید له بشوی یا همرنگ جماعت! اما هنوز احساساتی است، هنوز عصبانی نمی شود، هنوز همه را دوست دارد و هنوز افشین قطبی است و ما هنوز دوستش داریم. نه به خاطر خودش به خاطر فرهنگی که موفقیتش در کشور ما نهادینه خواهد کرد، یکجورهایی مثل «خاتمی»...

چهار لینک جالب درباره او می گذارم که امیدوارم خوشتان بیاید:

1- مصاحبه با مازیار ناظمی http://maziaran.blogfa.com/post-581.aspx

2- لبخند با معنای افشین قطبی بعد خوردن گل چهارم http://www.1pezeshk.com/archives/2008/04/post_789.html

3- آیا افشین قطبی را نیز قربانی می کنیم؟ http://jomhouriyat.com/2008/04/14/post_459/

4- افشین قطبی یک جنتلمن واقعی
http://jour4peace.com/main1.asp?a_id=604

باد آمد و همه ی رؤیاها را با خود برد...با این همه اما من باید آوازی بخوانم.
# : 20 Jun 2008 15:37

nnegar عزيزم
مرسي كه اين مطالب رو نوشتي
از لينك هاتم ممنون

# : 20 Jun 2008 15:43

قهرماني عشقمون پرسپوليس و مهمتر از اون افشين قطبي رو به همتون تبريك ميگم.

جیگر پرسپولیسیارو باید خورد...دم همشون گرم

♥♥♥  هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم...همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین  ♥♥♥
# : 22 Jun 2008 19:52

هر سيستمي محصول خودشو داره. قطبي هم محصول سيستم آمريكاست. كه يه جورايي بر پايه پندار نيك. گفتار نيك. كردار نيك بنا شده. افشين قطبي هم رفتار طبيعي و عادي خودشو داشت. اين ماها بوديم كه از بس اينجور چيزا رو نديديمو و خشونت . بي احترامي. زير آب زني. رياو دو سه شخصيتي بودن جزو لاينفك زندگيمون شده از اين رفتار و منش عادي يه نفر (البته عادي واسه اونوريا) انقد متعجب و ذوق زده شديم. البته موج افشين قطبي هم "دولت مستعجل" بود. چون از فردا دوباره ژانگولر بازيهاي امثال فيروز كريمي و اكبر ميثاقيان يا زمين زمين گفتن امير(اردشير!) قلعه نوعي شروع ميشه و آش همان آش و كاسه همان. ( اين واژه زمين رو قلعه نوعي ز رو با كسره ميگه كل يوم!!! خيلي ضايعه).

# : 22 Jun 2008 20:09

Quoting: kolotore
افشين قطبي هم رفتار طبيعي و عادي خودشو داشت. اين ماها بوديم كه از بس اينجور چيزا رو نديديمو و خشونت . بي احترامي. زير آب زني. رياو دو سه شخصيتي بودن جزو لاينفك زندگيمون شده از اين رفتار و منش عادي يه نفر (البته عادي واسه اونوريا) انقد متعجب و ذوق زده شديم.

Quoting: kolotore
چون از فردا دوباره ژانگولر بازيهاي امثال فيروز كريمي و اكبر ميثاقيان يا زمين زمين گفتن امير(اردشير!) قلعه نوعي شروع ميشه و آش همان آش و كاسه همان. ( اين واژه زمين رو قلعه نوعي ز رو با كسره ميگه كل يوم!!! خيلي ضايعه).

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.