صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / ورزش / پرسپوليس*افشين قطبي
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . >>
نویسنده پیام
# : 4 Jun 2008 21:55

Quoting: baranba
اتفاقا هركه سرش به تنش بيرزه نبايد اينجا (ايران) بمونه
من خودم پرسپوليسي هستم ولي شايد افشين از سر ما زياد بود يادش گرامي

بهار من گذشته شاید...
# : 6 Jun 2008 00:28

ممنون كه به اين تايپيك اومديد و نوشتيد.نميگم تايپيك من چون اينجا براي تمام طرفداران پرسپوليس و مهمتر از اون طرفداراي افشين قطبي هست.
واقعا آقاي حاج حبيب آقا خيلي بايد كوته فكر باشن كه به عنوان مدير يك باشگاه مهم و پر طرفدار.ماندن حميد استيلي رو به ماندن قطبي ترجيح ميدن
البته اگه ميخواستن طبق وظيفشون عمل كنن و به صلاح باشگاه تصميم بگيرن بعيده كه كسي رو بتونن به قطبي ترجيح بدن.اصلا با عقل جور در نمياد.
نكته اينجاست كه اين آدم بر عكس وجهش و ظاهرش كه بايد به وظيفش درست عمل كنه فقط به فكر حال دادن به رفيق شفقش حميد استيليه اسكل بود كه بالاخره اين كارو كرد.

# : 6 Jun 2008 01:08 | ویرایش بوسیله: daryush_alone

نکته مهم این بود که قطبی به پرسپولیس شخصیت داد و خیلی ها رو که با استادیوم و پرسپولیس قهر بودند رو دوباره آشتی داد و با رفتنش .......

آدم ها فقط در يك چيز مشتركند : متفاوت بودن .
# : 8 Jun 2008 01:52

Quoting: daryush_alone
نکته مهم این بود که قطبی به پرسپولیس شخصیت داد و خیلی ها رو که با استادیوم و پرسپولیس قهر بودند رو دوباره آشتی داد و با رفتنش .......

... و با رفتنش ، عشق و علاقه به پرسپوبیس را هم با خودش برد ( پرسپولیس به سر مربیگری استیلی؟!!!!!!)
Quoting: pesar baz
واقعا آقاي حاج حبيب آقا خيلي بايد كوته فكر باشن كه به عنوان مدير يك باشگاه مهم و پر طرفدار.ماندن حميد استيلي رو به ماندن قطبي ترجيح ميدن

عزیزم
من یکی از طرفدارهای قدیمی پرسپولیسم
ولی ...
از آدمی که وسط پیشونیش رو به اون شکل درمیاره چه انتظاری داری؟
نمیدونم این قلمبه چیه روی پیشونیش؟ .. قارچ پوستی نیست ؟!!!
خب معلومه .. اون حمید استیلی رو که برای فامیل احمدی نژاد تبلیغ انتخاباتی میکرد ول نمیکنه افشین قطبی رو بگیره !!
دوست عزیز
توی ایران متاسفانه افرادی که خودشون را به دستگاه حکومتی فروخته اند در راس کارند .. و رقبایشان را هم با نامردی و کودتا کنار میزنند .. افرادی مثل :
علی دایی ، حمید استیلی ، امیر قلعه نوعی و ... دیگرانی که خودتان هم اسمشان را میدانید .
من که دیگه از فوتبال ایران بدم اومده .

# : 8 Jun 2008 02:06

Quoting: sam_ra
( پرسپولیس به سر مربیگری استیلی؟!!!!!!)

میشه استقلال امسال

همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
# : 8 Jun 2008 15:25

( پرسپولیس به سر مربیگری استیلی؟!!!!!!)
میشه استقلال امسال

*خدا نكنه اين اتفاق بيفته*

_من خودم عاشق قطبي هستم چون انسان بزرگيه
و با اين شرايطي كه تو كشور ما حاكمه نميشه توقع داشت كه امثال قطبي بمونن . البته اگر بمونن و با سختي ها بجنگند حتما موفق ميشن و توي فرهنگ و روش ما هم تاثير ميگذارن.

_ولي هرگز نميگم كه پرسپوليس با استيلي خيلي بد ميشه.درسته كه عمرا هيچ كس مثل قطبي نميتونه به پرسپوليس و كلا فوتبال ايران كمك كنه و اونو رو به جلو و مدرنيته ببره ولي:
استيلي هم اگر دستيار ها و كادر با دانشي بگيره(علم روز)ميتونه پرسپوليس رو موفق كنه و به هوادارا روحيه بده.اما خب مشخصه كه اگر هم موفقيتي بدست بياد فقط يك موفقيت مقطعيست و تاثيري در رشد علمي فوتبال و فرهنگ فوتبال ما نداره.

# : 9 Jun 2008 16:38

Quoting: pesar baz
استيلي هم اگر دستيار ها و كادر با دانشي بگيره(علم روز)ميتونه پرسپوليس رو موفق كنه و به هوادارا روحيه بده.اما خب مشخصه كه اگر هم موفقيتي بدست بياد فقط يك موفقيت مقطعيست و تاثيري در رشد علمي فوتبال و فرهنگ فوتبال ما نداره.

درسته اما فقط حیف که باندبازی میکنه

# : 11 Jun 2008 11:09

دم افشین گرم! با این همه نامردی که دید باز رفت سر بازی ایران امارات! من بودم عمرا میرفتم

تازه امروز اولین روز از باقیمونده عمرته... کی میره این همه راه رو!
# : 11 Jun 2008 12:25

Quoting: admin
دم افشین گرم! با این همه نامردی که دید باز رفت سر بازی ایران امارات! من بودم عمرا میرفتم

آره خدایی دمش گرم

آخه میدونی چیه اون یه مرد بود همین

admin
صفا آوردی داداش

# : 15 Jun 2008 12:14

بچه ها من مطمئنم كه افشين روزي دوباره سرمربيه پرسپوليس و حتي تيم ملي ايران ميشه و موفقيت هاي بسيار مهم تر از ليگ برتر ايران رو بدست مياره.موفقيت هايي كه ميتونه ايران رو تو فوتبال جهاني كنه.
در ضمن قطبي حتما روزي به عنوان يكي از مربيان طراز اول جهان جام هاي مهم باشگاهي اروپا و حتي جهاني را بدست مياره.حالا ببينيد كي گفتم.
كه البته اين دو واقعه چندان هم دور نيست................

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 . 11 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.