| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 9 Sep 2008 08:04 | ویرایش بوسیله: kam_kaar
e_h_s_a_n
Quoting: e_h_s_a_n خوب این نظر تو هستش که از حاشیه خوشت میاداینم نظر من هستش
تو يكم دير تو جريان قرار گرفتي. 1_اين كه عبارت " مسائل حاشيهاي" اضافه بشه. صحبت اوليش يك جاي ديگه شده بود. ( تاپيك ليگ اروپاي آرنولد و چند پست قبل تر همين تاپيك)
2_ چون نقل تو و علامت مال پستي بود كه بحث ويرگول توش مطرح شده بود.( اون وقت عبارت اضافه شده بود و فقط بحث بين با 2 تا " و " بود يا يك "و" )
منم فكر كردم علامت راجع به نكته دستورياش هست . اگه منظورت اين بود كه مخالف اضافه شدن عبارت " مسائل حاشيهاي " هستي بايد از يك جاي ديگه نقل قول ميزدي.
3_حاشيه داريم تا حاشيه. مثلا اينكه شيث به الونگ گفته كه برو پيش دكتر نوروزي نه پزشك پرسپوليس خبر بديه؟
به نظر من حالا كه اين عبارت هست ميشه از اين خبرا گفت ولي اون موقع نه.

|
|
|
kam_kaar نمیدونم چی بگم صبر کنین ببینم چی قشنگ تر میکنش
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
Quoting: viirusi kam_kaar نمیدونم چی بگم صبر کنین ببینم چی قشنگ تر میکنش خوبه الان.
عشق است پرسپولیس و رئال مادرید .....خدایا سپاس...
|
|
|
|
|
viirusi
Quoting: viirusi نمیدونم چی بگم صبر کنین ببینم چی قشنگ تر میکنش
ويروسي جون خيلي بهتر شد.من چون تاپيكتو دوست دارم راجع به اسمش نظر ميدم.
ليگ برتر ايران و تيم ملي ( برنامه بازيها ، جدول ، نتايج - نقد و بررسي ، بحث داوري - مسائل حاشيهاي)
اگر هم دوست داري ساده بنويس
_ليگ برتر ايران و تيم ملي.
نيت من كمك هست و اميدوارم نظر( گستاخي) من را ببخشي.
|
|
|
Quoting: kam_kaar اگه منظورت اين بود كه مخالف اضافه شدن عبارت " مسائل حاشيهاي " هستي بايد از يك جاي ديگه نقل قول ميزدي. 3_حاشيه داريم تا حاشيه. مثلا اينكه شيث به الونگ گفته كه برو پيش دكتر نوروزي نه پزشك پرسپوليس خبر بديه؟ به نظر من حالا كه اين عبارت هست ميشه از اين خبرا گفت ولي اون موقع نه. 
نه عزیزم منم موافق هستم: up:
Quoting: kam_kaar نيت من كمك هست و اميدوارم نظر( گستاخي) من را ببخشي.
جالبه حاشیه قشنگترش میکنه
¸.•¨¯`•¸¸شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ؛ اما حالا که به آن دعوت شدی تا میتوانی زیبا برقص!!¸.•¨¯`•.¸
|
|
|
Quoting: kam_kaar ويروسي جون خيلي بهتر شد.من چون تاپيكتو دوست دارم راجع به اسمش نظر ميدم. قربونت کارت درسته دمت جیز
Quoting: kam_kaar نيت من كمك هست و اميدوارم نظر( گستاخي) من را ببخشي باز حرف بد زدی بگم فلفل بریزن تو مماغت
|
|
|
از بس راجع به اسم تاپيك و ويرگولهاش حرف زديم كه يادمون رفت نتايج هم گروهامون را براي اطلاع رساني بنويسيم.
متنش را از يك جايي كش رفتم و مال خودم نيست 
 در شبي كه ايران با عربستان يك - يك مساوي كرد، در ديگر ديدار اين گروه تيم كره شمالي در ابوظبي 2 بر يك امارات را شكست داد تا شوك سنگيني به برونومتسو سرمربي امارات و بازيكنان و هواداران اين تيم وارد كند. اين نتيجه كره شمالي را صدرنشين گروه يك كرد و تيم هاي ايران، عربستان، امارات و كره جنوبي هم در رتبه هاي بعدي قرار گرفتند. در بازي هاي گروه دوم هم در شرايطي كه كمتر كسي روي قطر حساب مي كرد، اين تيم در خانه خود ازبكستان را با 3 گل درهم كوبيد و خودش را به عنوان يكي از مدعيان گروه مطرح كرد. شنبه شب استراليا هم مثل كره جنوبي استراحت داشت ولي تيم ژاپن هم دست به كار بزرگي زد و در خارج از خانه تيم بحرين را 3 بر 2 شكست داد. در اين گروه فعلاقطر اول است و تيم هاي ژاپن، بحرين، ازبكستان و استراليا در رتبه هاي بعدي قرار دارند. طبق برنامه ساير بازي هاي مقدماتي جام جهاني در قاره هاي مختلف، چهارشنبه شب آينده برگزار مي شود كه تيم ايران در اين شب استراحت خواهد داشت.
|
|
|
بابت تغيير اسم به
ليگ برتر ايران و تيم ملي ( برنامه بازيها - جدول - نتايج - نقد و بررسي - بحث داوري - مسائل حاشيهاي)
ممنون.امسال بحث تيم ملي و باشگاههاي آسيا داغه.
|
|
|
|
|
Quoting: kam_kaar بابت تغيير اسم به ليگ برتر ايران و تيم ملي ( برنامه بازيها - جدول - نتايج - نقد و بررسي - بحث داوري - مسائل حاشيهاي) ممنون.امسال بحث تيم ملي و باشگاههاي آسيا داغه.

|
|
|
براى كمك به داور و نماينده فدراسيون
حضور يك نماينده انضباطى در رقابت هاى ليگ
ايران ورزشى- « براى كمك به داور و نماينده فدراسيون يك نماينده از طرف كميته انضباطى در مسابقات ليگ برتر فوتسال و فوتبال حضور خواهد يافت.» حسن تيمورى دبير كميته انضباطى فدراسيون فوتبال با اعلام اين خبر مى گويد: براساس توافقات صورت گرفته، قرار شد كه يك نماينده از طرف كميته انضباطى در مسابقات ليگ برتر فوتبال و فوتسال حضور داشته باشد. اين فرد مى تواند به نماينده فدراسيون فوتبال و داور بازى كمك كند و عموما روساى كميته انضباطى هيات هاى استان، نماينده كميته انضباطى در بازى ها خواهند بود و اين افراد به امنيت فوتبال كمك كرده و مكمل داور و نماينده فدراسيون اند و شايد مسائلى را كه از ديد داور پنهان مانده را ببيند. از طرفى اين موضوع بار مالى زيادى هم نخواهد داشت. تيمورى به بازى راه آهن اشاره مى كند و ادامه مى دهد: در آن بازى وقتى انتظارى گل مى زند در مقابل تماشاگران تيم ميزبان يك حركتى انجام مى دهد كه از ديد داور و نماينده فدراسيون پنهان ماند و بعد از چند روز كه ما CD بازى را ديديم، متوجه عمل انتظارى شديم. دبير كميته انضباطى همچنين درباره درگيرى در بازى فوتبال بانوان توضيح مى دهد: اين درگيرى لفظى در مسابقه اى بين تيم هاى گيلان و تهران در بجنورد اتفاق افتاد. در همين راستا ما از يك سرى افراد براى حضور در كميته انضباطى دعوت كرديم اما چون ناظر آن بازى خارج از كشور است بايد منتظر بمانيم تا برگردد سپس راى نهايى را صادر كنيم.
عشق است پرسپولیس و رئال مادرید .....خدایا سپاس...
|