صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / ورزش / ليگ برتر ايران و تيم ملي ( برنامه بازي‌ها - جدول - نتايج - نقد و بررسي - بحث داوري - مسائل حاشيه‌اي)
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 46 . 47 . >>
نویسنده پیام
# : 9 Sep 2008 08:04 | ویرایش بوسیله: kam_kaar

e_h_s_a_n

Quoting: e_h_s_a_n
خوب این نظر تو هستش که از حاشیه خوشت میاداینم نظر من هستش

تو يكم دير تو جريان قرار گرفتي.
1_اين كه عبارت " مسائل حاشيه‌اي" اضافه بشه. صحبت اوليش يك جاي ديگه شده بود.
( تاپيك ليگ اروپاي آرنولد و چند پست قبل تر همين تاپيك)

2_ چون نقل تو و علامت مال پستي بود كه بحث ويرگول توش مطرح شده بود.( اون وقت عبارت اضافه شده بود و فقط بحث بين با 2 تا " و " بود يا يك "و" )

منم فكر كردم علامت راجع به نكته دستوري‌اش هست .
اگه منظورت اين بود كه مخالف اضافه شدن عبارت " مسائل حاشيه‌اي " هستي بايد از يك جاي ديگه نقل قول مي‌زدي.

3_حاشيه داريم تا حاشيه. مثلا اينكه شيث به الونگ گفته كه برو پيش دكتر نوروزي نه پزشك پرسپوليس خبر بديه؟

به نظر من حالا كه اين عبارت هست مي‌شه از اين خبرا گفت ولي اون موقع نه.

# : 9 Sep 2008 14:09

kam_kaar
نمیدونم چی بگم صبر کنین ببینم چی قشنگ تر میکنش

همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
# : 9 Sep 2008 17:28

Quoting: viirusi
kam_kaar

خوبه الان.

عشق است پرسپولیس و رئال مادرید .....خدایا سپاس...
# : 9 Sep 2008 20:18

viirusi

Quoting: viirusi

ويروسي جون خيلي بهتر شد.من چون تاپيكتو دوست دارم راجع به اسمش نظر مي‌دم.

ليگ برتر ايران و تيم ملي ( برنامه بازي‌ها ، جدول ، نتايج - نقد و بررسي ، بحث داوري - مسائل حاشيه‌اي)

اگر هم دوست داري ساده بنويس

_ليگ برتر ايران و تيم ملي.

نيت من كمك هست و اميدوارم نظر( گستاخي) من را ببخشي.

# : 9 Sep 2008 23:02

Quoting: kam_kaar
اگه منظورت اين بود كه مخالف اضافه شدن عبارت " مسائل حاشيه‌اي " هستي بايد از يك جاي ديگه نقل قول مي‌زدي.

3_حاشيه داريم تا حاشيه. مثلا اينكه شيث به الونگ گفته كه برو پيش دكتر نوروزي نه پزشك پرسپوليس خبر بديه؟

به نظر من حالا كه اين عبارت هست مي‌شه از اين خبرا گفت ولي اون موقع نه.

نه عزیزم منم موافق هستم: up:

نيت من كمك هست و اميدوارم نظر( گستاخي) من را ببخشي.

جالبهحاشیه قشنگترش میکنه

¸.•¨¯`•¸¸شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ؛ اما حالا که به آن دعوت شدی تا میتوانی زیبا برقص!!¸.•¨¯`•.¸
# : 10 Sep 2008 09:34

ويروسي جون خيلي بهتر شد.من چون تاپيكتو دوست دارم راجع به اسمش نظر مي‌دم.

قربونت کارت درسته دمت جیز

نيت من كمك هست و اميدوارم نظر( گستاخي) من را ببخشي

باز حرف بد زدی بگم فلفل بریزن تو مماغت

# : 10 Sep 2008 12:45

از بس راجع به اسم تاپيك و ويرگولهاش حرف زديم كه يادمون رفت نتايج هم گروهامون را براي اطلاع رساني بنويسيم.

متنش را از يك جايي كش رفتم و مال خودم نيست

در شبي كه ايران با عربستان يك - يك مساوي كرد، در ديگر ديدار اين گروه تيم كره شمالي در ابوظبي 2 بر يك امارات را شكست داد تا شوك سنگيني به برونومتسو سرمربي امارات و بازيكنان و هواداران اين تيم وارد كند. اين نتيجه كره شمالي را صدرنشين گروه يك كرد و تيم هاي ايران، عربستان، امارات و كره جنوبي هم در رتبه هاي بعدي قرار گرفتند. در بازي هاي گروه دوم هم در شرايطي كه كمتر كسي روي قطر حساب مي كرد، اين تيم در خانه خود ازبكستان را با 3 گل درهم كوبيد و خودش را به عنوان يكي از مدعيان گروه مطرح كرد. شنبه شب استراليا هم مثل كره جنوبي استراحت داشت ولي تيم ژاپن هم دست به كار بزرگي زد و در خارج از خانه تيم بحرين را 3 بر 2 شكست داد. در اين گروه فعلاقطر اول است و تيم هاي ژاپن، بحرين، ازبكستان و استراليا در رتبه هاي بعدي قرار دارند. طبق برنامه ساير بازي هاي مقدماتي جام جهاني در قاره هاي مختلف، چهارشنبه شب آينده برگزار مي شود كه تيم ايران در اين شب استراحت خواهد داشت.

# : 10 Sep 2008 12:54

بابت تغيير اسم به

ليگ برتر ايران و تيم ملي ( برنامه بازي‌ها - جدول - نتايج - نقد و بررسي - بحث داوري - مسائل حاشيه‌اي)

ممنون.امسال بحث تيم ملي و باشگاه‌هاي آسيا داغه.

# : 10 Sep 2008 13:59

بابت تغيير اسم به

ليگ برتر ايران و تيم ملي ( برنامه بازي‌ها - جدول - نتايج - نقد و بررسي - بحث داوري - مسائل حاشيه‌اي)

ممنون.امسال بحث تيم ملي و باشگاه‌هاي آسيا داغه.

# : 10 Sep 2008 19:31

براى كمك به داور و نماينده فدراسيون

حضور يك نماينده انضباطى در رقابت هاى ليگ

ايران ورزشى- « براى كمك به داور و نماينده فدراسيون يك نماينده از طرف كميته انضباطى در مسابقات ليگ برتر فوتسال و فوتبال حضور خواهد يافت.»
حسن تيمورى دبير كميته انضباطى فدراسيون فوتبال با اعلام اين خبر مى گويد: براساس توافقات صورت گرفته، قرار شد كه يك نماينده از طرف كميته انضباطى در مسابقات ليگ برتر فوتبال و فوتسال حضور داشته باشد. اين فرد مى تواند به نماينده فدراسيون فوتبال و داور بازى كمك كند و عموما روساى كميته انضباطى هيات هاى استان، نماينده كميته انضباطى در بازى ها خواهند بود و اين افراد به امنيت فوتبال كمك كرده و مكمل داور و نماينده فدراسيون اند و شايد مسائلى را كه از ديد داور پنهان مانده را ببيند. از طرفى اين موضوع بار مالى زيادى هم نخواهد داشت.
تيمورى به بازى راه آهن اشاره مى كند و ادامه مى دهد: در آن بازى وقتى انتظارى گل مى زند در مقابل تماشاگران تيم ميزبان يك حركتى انجام مى دهد كه از ديد داور و نماينده فدراسيون پنهان ماند و بعد از چند روز كه ما CD بازى را ديديم، متوجه عمل انتظارى شديم. دبير كميته انضباطى همچنين درباره درگيرى در بازى فوتبال بانوان توضيح مى دهد: اين درگيرى لفظى در مسابقه اى بين تيم هاى گيلان و تهران در بجنورد اتفاق افتاد. در همين راستا ما از يك سرى افراد براى حضور در كميته انضباطى دعوت كرديم اما چون ناظر آن بازى خارج از كشور است بايد منتظر بمانيم تا برگردد سپس راى نهايى را صادر كنيم.

عشق است پرسپولیس و رئال مادرید .....خدایا سپاس...
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 46 . 47 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.