صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
ورزش
/
ليگ برتر ايران و تيم ملي ( برنامه بازيها - جدول - نتايج - نقد و بررسي - بحث داوري - مسائل حاشيهاي)
<<
1
...
27
.
28
.
29
.
30
.
31
.
32
.
33
.
34
.
35
.
36
.
37
...
46
.
47
.
>>
نویسنده
پیام
kam_kaar
اعضا
#
: 13 Oct 2008 19:01 | ویرایش بوسیله: kam_kaar
به نقل از
خبر گزاري آويزون
به منظور حمايت هر چه بيشتر از ملي پوشان فوتسال و ايجاد روحيه برد
اگر تيم فوتسال كشورمان فردا بتونه ايتاليا رو شكست بده و به نيمه نهايي صعود كنه
به
كل تيم
يك
موتور گازي
اهدا بشه.
همچنين ذكر شد كه در صورت صعود به فينال نفري يك موتور وسپا و در صورت قهرماني كارت سوخت يدكي هم داده ميشود.
viirusi
مدیر
#
: 14 Oct 2008 08:33
Quoting: kam_kaar
به نقل از خبر گذاري آويزون
به منظور حمايت هر چه بيشتر از ملي پوشان فوتسال و ايجاد روحيه برد
اگر تيم فوتسال كشورمان فردا بتونه ايتاليا رو شكست بده و به نيمه نهايي صعود كنه
به كل تيم يك موتور گازي اهدا بشه.
همچنين ذكر شد كه در صورت صعود به فينال نفري يك موتور وسپا و در صورت قهرماني كارت سوخت يدكي هم داده ميشود.
ایول اینو خوب اومدی
به بیچاره ها گفتن صعود کنین نفریدو میلیون فقط میدن
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
kam_kaar
اعضا
#
: 14 Oct 2008 09:29 | ویرایش بوسیله: kam_kaar
viirusi
Quoting: viirusi
ایول اینو خوب اومدی
خواهش
ميكنم
( از نظر من خواهش
كردني
است نه
شدني
)
Quoting: viirusi
به بیچاره ها گفتن صعود کنین نفریدو میلیون فقط میدن
آره ويروسي جون منم ديروز شنيده بودم. اصلا بابت همين حرف زشتشون اين مطلب را نوشتم.
به تيم واليبال جوانان چند وقت پيش 206 دادن ولي به فوتسال ......... خجالت آوره
---------------------------------------------------------------------------------------------------- -----
با اون نتيجه افتضاحمون جلوي اوكراين ( چون با مساوي براي ما فرقي نكرد
)
و نبود 3 بازيكنمون من كه ديگه اميدي به تيم ندارم ولي انشاءا... مي بريم و تيم فوتسال هم به موتور گازي اش ميرسه
viirusi
مدیر
#
: 14 Oct 2008 15:38
Quoting: kam_kaar
با اون نتيجه افتضاحمون جلوي اوكراين ( چون با مساوي براي ما فرقي نكرد )
و نبود 3 بازيكنمون من كه ديگه اميدي به تيم ندارم ولي انشاءا... مي بريم و تيم فوتسال هم به موتور گازي اش ميرسه
آره اما حيف كه اون گل و خوردن
Arnold68
اعضا
#
: 15 Oct 2008 11:48
عشق است پرسپولیس و رئال مادرید .....خدایا سپاس...
viirusi
مدیر
#
: 15 Oct 2008 13:26
Arnold68
بیخیال دیگه نمیشه کار کرد
kam_kaar
اعضا
#
: 17 Oct 2008 21:12
خبرگزاري جمهوري اسلامي ۲۶/۰۷/۸۷
ورزش. فوتبال . ليگ برتر
سرمربي تيم استقلال تهران، بدشانسي را عامل اصلي توقف اين تيم مقابل برق شيراز اعلام كرد.
ديدار تيمهاي استقلال تهران و برق شيراز از هفته پنجم ليگ برتر باشگاه هاي ايران جمعه شب با نتيجه تساوي يك بر يك خاتمه يافت.
امير قلعه نويي در پايان اين بازي درگفت وگو با خبرنگاران گفت : بازيكنان استقلال تهران مثل هميشه با بيدقتي ضربات آخر را به هدر دادند تا اين تيم نتواند برابر برق شيراز به پيروزي دست يابد.
وي با بيان اينكه استقلال در نيمه دوم با ارائه يك بازي منسجم خود را بر حريف تحميل كرد، افزود : برقيها در اين نيمه به سختي به دروازه ما نزديك ميشدند .
سرمربي استقلال در مورد عملكرد داوران گفت : با اينكه خاطره خوبي از داوران نداريم اما تيم داوري قضاوتي خوبي را در اين بازي ارائه كرد، تنها معتقدم كه مهدي كريميان پيش از به ثمر رساندن تيم برق بر روي مدافع استقلال خطا كرد.
وي در مورد آشتي خود با سرمربي تيم ملي فوتبال ايران اظهار داشت : علي دايي افتخار فوتبال ايران است. زماني كه هدايت تيم ملي را برعهده داشتم به دليل مسافرت دايي به آمريكا نتوانستم با وي در خصوص حضورش در تيم ملي گفت وگو كنم.
قصد داشتم تا بزرگي نام دايي در تيم ملي فوتبال ايران حفظ شود به همين خاطر از طريق واسطهها به او پيغام دادم اما دايي گفته بود كه كادر فني برنامههاي خود را در تيم ملي پياده كند و نيازي به گفت وگو ندارم.
وي تعويضهاي استقلال را موثرثمر دانست وگفت : فرهاد مجيدي يك ضربه پنالتي را به سود استقلال گرفت و ساير بازيكنان تعويضي باعث شدند تا تيم فشار زيادي بر روي تيم حريف وارد كند.
قلعه نويي در مورد به هدر دادن ضربه پنالتي استقلال توسط يدالله اكبري گفت : آرش برهاني پنالتي زن نخست استقلال است اما وي به هنگام ضربه پنالتي در زمين حضور نداشت.
سرمربي تيم استقلال از عملكرد برهاني ابراز رضايت كرد و اظهار داشت : اين بازيكن سابقه حضور در جام جهاني را دارد، توقع از برهاني زياد است و اميدواريم اين بازيكن بتواند در ادامه رقابتها تيم را كمك كند.
kam_kaar
اعضا
#
: 17 Oct 2008 21:13
خبرگزاري فارس:
سرمربي تيم فوتبال برق شيراز گفت: براي كسب پيروزي به تهران آمديم؛ اما از اين تساوي راضي هستم.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمد عباسي پس از تساوي يك بر يك برابر استقلال تهران در جمع خبرنگاران گفت: براي اين ديدار برنامه داشتيم؛ اما در نيمه نخست دو تعويض زود هنگام و اجباري انجام داديم. حريف نيز تيم كوچكي نبود، با اين حال براي برد به تهران آمديم؛ اما از كسب اين تساوي هم راضي هستم.
سرمربي برق شيراز در خصوص وقت كشي بازيكنانش در اين ديدار اظهار داشت: بازيكنان استقلال روي بازيكنان ما مرتكب خطا مي شدند و آنها نيز روي زمين مي افتادند. اين گونه نبود كه قصد وقت كشي داشته باشيم.
عباسي در خصوص ضربه پنالتي استقلال عنوان كرد: دروازه بان ما مرتكب خطا شد و خودش هم با مهار ضربه اشتباهش را جبران كرد
عباسي درمورد تحول تيم برق شيراز گفت: نسبت به فصل گذشته 8 بازيكن خود را از دست داده ايم؛ اما بازيكنان جوان را به تيم آورديم و با مديريت خوب باشگاه موفق شديم.
عباسي در مورد خستگي كاپيتان برق شيراز گفت: قبول دارم كه ستار زارع به دليل بازي در تيم ملي خسته بود و كارايي لازم را نداشت؛ اما مجبور بوديم از وي استفاده كنيم.
kam_kaar
اعضا
#
: 17 Oct 2008 21:16
خبرگزاري مهر
در ادامه نشست خبری سرمربی استقلال خبرنگاری از قلعه نویی پرسید" آیا شما با دایی آشتی کردید ؟" که سرمربی استقلال گفت: من با علی دایی هیچ وقت قهر نبوده و نخواهم بود. ما با هم سه دوره در تیم ملی حضور داشتیم. من امروز می خواهم برای اولین بار در خصوص اینکه چرا در زمان مربیگری من در تیم ملی دایی به اردو دعوت نشد توضیح بدهم.
وی افزود: پس از آنکه سرمربی تیم ملی شدم با برادر دایی تلفنی حرف زدم و از او خواستم تا مقدمات برقراری تماس با دایی را فراهم کند. اما برادر دایی در واکنش به درخواست من گفت که وی به آمریکا سفر کرده است. من به بردار علی گفتم که اگر مقدور است که شماره او در آمریکا را به من بدهد یا اینکه به دایی بگوید با من تماس بگیرد. از آنجایی که فرصت کمی داشتیم و باید هر چه زودتر نفرات را به اردو دعوت کرده و کار آماده سازی را آغاز می کردیم مجددا از افشین پیروانی خواستیم با بردار دایی تماس بگیرد.
قلعه نویی ادامه داد: دقیقا حضور ذهن ندارم اما تصور می کنم 10 یا 15 روز پس از تماس من ، افشین با برادر وی تماس گرفت و پیگیر موضوع شد اما بردار علی اعلام کرد شما کار خودتان را بکنید و با دایی کاری نداشته باشید. ما هم نام دایی را در بین دعوت شدگان نیاوردیم . هر چند که می خواستیم قداست این بازیکن بزرگ تیم ملی فوتبال ایران حفظ شود.
kam_kaar
اعضا
#
: 17 Oct 2008 21:26
<<
1
...
27
.
28
.
29
.
30
.
31
.
32
.
33
.
34
.
35
.
36
.
37
...
46
.
47
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.