صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / ورزش / ليگ برتر ايران و تيم ملي ( برنامه بازي‌ها - جدول - نتايج - نقد و بررسي - بحث داوري - مسائل حاشيه‌اي)
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 46 . 47 . >>
نویسنده پیام
# : 10 Oct 2008 02:29

shadmehr_m

به هر حال من بحثي باهات نداشتم و ندارم و سعي خواهم كرد كه نداشته باشم.

نوع استدلال تو و من كاملا متفاوت است و ارزش گذاري هامون هم همينطور.
اگر قصد بحث باهات را داشتم سر قضيه آفسايد برهاني ميگفتم نه توي يك پست دوستانه.

حالا هم اگر بخواهم دونه دونه نقل قول بذارم و جواب بدم صبح ميشه.

فقط بهت ميگم كه اگر به قول خودت پيروزي را مخاطب قرار بدي بهتره.
چون من حس ميكنم و مي بينم كه بچه ها رو مخاطب قرار ميدي.
كافيه يگك نگاه به جملات خودت بكني

چهار تايي هم مال وقتي هست كه پرسپوليس 4 بر صفر ببازه
نه وقتي كه با حد اقل اختلاف يك گل ببازه.

از نظر من بسياري از طرفداران و بازيكنان هم پرسپوليس عزيزم و هم استقلال چيزي جز اراذال و اوباش نيستند.

فقط فرقش اينه كه از قرمز ها خوشم مياد و از آبي ها بيزارم همين.

مخصوصا از قلعه نويي خيلي بدم مياد. چون پر رو بي ادب است. فرهاد مجيدي مودب است و مورد احترام من.

حتي علي پروين لات از قلعه نويي با ادب تر بود. نمونه‌اش ماجراي همين هفته اخيرش .

من هيچوقت به قطبي نميگم امپراطور. مردك روزي 3 مليون تومن پول ميگيره و تازه بعد از باخت ميره امارات عشق و حال.

من و تو هيچ مشكلي نداريم. ولي وقتب طرفدار هاي دو طرف ورد زبونشون " لنگي " يا " كيسه حمومي " است وضع بهتر از اين نميشه.

آرزوي قلبي من سقوط استقلال به دسته 1 و راحت شدن از دست آبي‌ها

اگر هم منحل شد كه چه بهتر

# : 10 Oct 2008 02:58

kam_kaar

با نود درصد حرفات موافقم.

# : 10 Oct 2008 03:23

shadmehr_m

Quoting: shadmehr_m
با نود درصد حرفات موافقم.

شرمندمون نكن.

به خاطر اينكه شمام ضرر نكني %70 .

الهي خيرش را ببيني

# : 10 Oct 2008 23:20

Quoting: kam_kaar
شرمندمون نكن.
به خاطر اينكه شمام ضرر نكني %70 .
الهي خيرش را ببيني

خوب دیگه اصلا اگه میخواید نه سیخ بسوزه نه کباب میکنیمش 50.50که خیال همه راحت بشه.

عشق است پرسپولیس و رئال مادرید .....خدایا سپاس...
# : 11 Oct 2008 09:00

Quoting: fireplace
علی کریمی کار درستی کرد ، جواب دهن کجی و توهین دایی رو داد ، کریم هم به نظرم نباید بیاد چون در شرایطی دعوت میشه که دایی به خاطر مصدومیت آندو و انصراف کریمی میخواد بیارتش و این بی حرمتی به بازیکنی مثل باقری هست ، باید دستش رو تو پوست گردو بذارن تا اینطور عقده ها و منافع شخصیش رو به تیم ملی ( که از این به بعد ملی نیست و میگم تیم دایی ) با کنار گذاشتن ستاره های محبوب ارضا نکنه

دقیقا اما دم مردم هم گرم تو نود خوب رای دادن به کریمی

همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
# : 11 Oct 2008 17:07

viirusi
آره خب منم همین اس ام اس رو زدم که خداحافظیش زود بود ، ولی باید جواب تخریبهای دایی رو یه جوری میداد

i'm god's lonely man
# : 11 Oct 2008 18:23

علی کریمی رفت یا رانده شد؟

علی كریمی بازیكن ارزشمند فوتبال ایران روز گذشته طی نامه‌ای به رئیس فدراسیون فوتبال از بازی‌های ملی خداحافظی كرد.
این یک شوک خبری بود برای کسانی که پیگیر فوتبال در ایران هستند. اگر به مسئله‌ی دعوت کریمی و انصراف وی از حضور در تیم ملی از یک زاویه‌ی تازه نگاه کنیم، متوجه این نکته خواهیم شد که نکاتی ورای مسائل فنی که به زعم وی باعث «تمرکز بهتر» و «آرامش بیشتر» در تیم ملی می‌شود وجود دارد.

نکاتی که بی‌ربط با اتفاقات جاری در جامعه‌ی امروز ایران نیست.

بازگشت کریمی به کشور

بازگشت علی کریمی بعد از هفت سال به ایران، یک بازگشت عادی نبود. مطمئن هستم علی کریمی، روز بازی با پگاه را هیچ‌گاه فراموش نخواهد کرد: روزی که گویا نود هزار تماشگر، به خاطر او به ورزشگاه آمده بودند و در هنگام ورود وی به زمین، به مدت بیست دقیقه او را تشویق کردند تا امیدوار باشند در کنار سرمربی محبوبشان، روزهای خوبی برای سرخپوشان پایتخت و هوادارانشان به ارمغان بیاورند.

شگفتی و خشنودی افشین قطبی از حضور علی کریمی در تیمش، بعد از تساوی پرسپولیس در مقابل استقلال، بر کسی پوشیده نبود. قطبی در توصیف کریمی پس از آن بازی گفت: «كریمی از بهترین بازیكنان ایران است و جادوگر بهترین نامی است كه برای او انتخاب كردند. هنگامی كه در زمین بازی می‌‌كرد فكر كردم زیدان در زمین مسابقه است. كریمی بازیكن عجیبی است و گویا توپ را درداخل جوراب خود می‌گذارد و نمی‌دانم چگونه حركت می‌كند كه هیچ كس نمی تواند توپ را از او بگیرد».
درست یک روز بعد از تمرین کریمی با تیم پرسپولیس، خبرنگاران در مورد تیم ملی از وی پرسیدند که وی در پاسخ گفت: «به تنها چیزی که فکر نمی‌کنم تیم ملی است». شاید در آن زمان، کسی گمان نمی‌کرد کریمی به این سرعت مجددا به تیم ملی دعوت شود و اینگونه انصراف تأمل برانگیز خود را از حضور در تیم ملی اعلام کند.

انتقاد کریمی از فدراسیون فوتبال- محرومیت وی از تیم ملی

من به عنوان یک جوان ایرانی که همچون بسیاری از جوانان، پیگیر ورزش فوتبال هستم، تا بحال نشنیده‌ام در کشوری هیئت رئیسه‌ی یک فدراسیون در حضور ریاست عالی سازمان ورزش یک کشور، نشستی پیرامون «انتقادات» یکی از بازیکنان تشکیل دهد و دستوری برای محرومیت او صادر کند.
برای کریمی اما، این اتفاق افتاد. درست در زمانی که مردم نگران تیم ملی‌ شان بودند، کریمی حرف دل بسیاری از فوتبال دوستان را پیرامون اتفاقات مربوط به انتخاب سرمربی تیم‌ملی در رسانه‌ها مطرح کرد.

بر کسی پوشیده نیست از زمان آغاز ریاست آقای کفاشیان در فدراسیون فوتبال، چه اتفاقاتی پیرامون انتخاب سرمربی تیم ملی افتاد. من هیچ‌گونه قضاوت «ارزشی» پیرامون اتفاقات بوجود آمده در اخبار ضد و نقیض مرتبط با انتخاب سرمربی تیم ملی، در زمانی که کریمی لب به انتقاد از فدراسیون گشود، ندارم. مراد من از «اتفاقات»، مسائلی‌ست که به نظرم شیوه‌ای‌ست عادی در دولت، که به گمانم به ورزش هم سرایت کرده است: اگر با بحرانی دست و پنجه نرم‌ می‌کنید، حذف منتقدین، احتمالا برای دیگران درس‌آموز خواهد بود و جلوی بحران را خواهد گرفت.
این گزاره‌ی اخیر، استنباط دقیقی‌ست از سخنان مهدی تاج، نایب رئیس فدراسیون فوتبال ایران. تاج بعد از جلسه‌ی مذکور گفته بود که با بازیکنانی که در مسائل «غیر فوتبالی» نظر می‌دهند، «قاطعانه» برخورد می‌کنیم.
به نظرم حتی خود رئیس سازمان ورزش هم می‌دانست که این محرومیت، موقتی‌ست و هدف از آن،‌ کشتن گربه دم حجله، در آغاز کار رؤسای جدید فوتبال است تا باشگاهها، حواسشان را جمع کنند. آقای علی‌آبادی اما، احتمالا به این مساله فکر نکرده بود که بعد از این حکم، علیرغم اینکه منتقدین ورزشکار و رؤسای باشگاهها احتمالا حواسشان را جمع خواهند کرد تا در «مسائل غیر فوتبالی» نظر ندهند، اما ممکن است اتفاقات دیگری بیافتد تا آن سوی اهداف فدراسیون را بر همگان، آشکار سازد.

مداخله‌ی رئیس جمهور و بخشش محرومیت کریمی

رسانه‌ای شدن موضوع کریمی، با بخشش رئیس جمهور به پایان رسید. محرومیت یک بازیکن به خاطر انتقاد عجیب است. عجیب‌تر اما، مداخله‌ی یک رئیس جمهور در این مساله و بخشش وی است که بلافاصله هم اجرایی می‌شود. گویی قانون را سخنان و مصاحبه‌ها تعیین می‌کنند و چیزی که در این میان فراموش شده، حیثیت بازیکن است.
پس از دستور دکتر احمدی‌نژاد مبنی بر بخشش علی کریمی از محرومیت، رؤسای ورزش با افتخار اعلام کردند که این بحران با مساعدت رئیس جمهور به پایان رسید و «چه خوب به پایان رسید».

علی کریمی و انصراف از تیم ملی

علی کریمی اما، به اوج بازگشته است. به نظر می‌رسد دعوت او به تیم ملی بعد از بازی پرسپولیس با ابومسلم، کار عاقلانه‌ای بود. اگرچه از عدم حضور او در تیم ملی ناخرسندم، اما به گمان من کار عاقلانه‌تر، انصراف کریمی بود. او نشان داد بازی با عزت نفس، شوخی بردار نیست و نمی‌توان کسی را با اتهامات واهی و غیرمنطقی، اینگونه تحقیر کرد و هر زمان به او احتیاج دارند از او بهره ببرند.

مسئولین فدراسیون در نخستین واکنش اعلام کرده‌اند که کریمی را برای بازگشت، راضی می‌کنند. به نظرم دیگر مهم نیست کریمی بازگردد یا بازنگردد. آنچه مهم است این است که مسئولین ورزش، از این اتفاق این نکته را بیاموزند که صدای مخالف، اگرچه در کوتاه مدت ناخوشایند است، اما در بلند مدت، به سود سیستم ورزش کشور است. محرومیت کریمی پس از انتقادش از فدراسیون، که به زعم آقای تاج، «نظرات غیر فوتبالی» می‌داد، نه تنها گره‌ای از کلاف سردرگم فدراسیون نگشود،‌ بل وجهه‌ی این ارگان به ظاهر غیر دولتی را در نزد همگان مبرهن کرد.

i'm god's lonely man
# : 12 Oct 2008 08:58

Quoting: fireplace
آره خب منم همین اس ام اس رو زدم که خداحافظیش زود بود ، ولی باید جواب تخریبهای دایی رو یه جوری میداد

دقیقا خدایی حال کردم با متن نامه اش آخر سیاست بود

# : 12 Oct 2008 21:21

viirusi

این سربازیم نمیزاره آدم نفس بکشه

¸.•¨¯`•¸¸شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ؛ اما حالا که به آن دعوت شدی تا میتوانی زیبا برقص!!¸.•¨¯`•.¸
# : 13 Oct 2008 08:53

Quoting: e_h_s_a_n
این سربازیم نمیزاره آدم نفس بکشه

خدا رحمتت کنه پس

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 46 . 47 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.