| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: Arnold68 میگم دلمون پوسید.پس کی لیگ شروع میشه؟
آي گفتي. تازه آبي هام رو دور باخت بودن كلي حال بود.
|
|
|
Quoting: kam_kaar آي گفتي. تازه آبي هام رو دور باخت بودن كلي حال بود. ایول. راستی چرا نمیای تو تاپیک ما مطلب بدی؟ 
عشق است پرسپولیس و رئال مادرید .....خدایا سپاس...
|
|
|
Arnold68
Quoting: Arnold68 راستی چرا نمیای تو تاپیک ما مطلب بدی
عزيز جان.كدوم تاپيك؟ تازه مگه من مطلب به درد بخوري ميگم؟؟؟؟؟؟ توي تاپيك برنامه و نتایج کامل رقابتهای فوتبال در اروپا شما بزرگوار كه چند باري نظر دادم.
بدونيد شما( تو و ويروسي و بقيهتون) برام عزيز هستين كه تا همينجاش هم مزاحمتون ميشم. آخه من معمولا غير از يك تاپيك كه به نوعي بهم ارث رسيده جايي كار نميكنم.
ميبينمتون.
|
|
|
|
|
Quoting: kam_kaar بدونيد شما( تو و ويروسي و بقيهتون) برام عزيز هستين كه تا همينجاش هم مزاحمتون ميشم. آخه من معمولا غير از يك تاپيك كه به نوعي بهم ارث رسيده جايي كار نميكنم. شما کارت درسته چون ما هم دوست داریم
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
Quoting: kam_kaar عزيز جان.كدوم تاپيك؟ تازه مگه من مطلب به درد بخوري ميگم؟؟؟؟؟؟ توي تاپيك برنامه و نتایج کامل رقابتهای فوتبال در اروپا شما بزرگوار كه چند باري نظر دادم. بدونيد شما( تو و ويروسي و بقيهتون) برام عزيز هستين كه تا همينجاش هم مزاحمتون ميشم. آخه من معمولا غير از يك تاپيك كه به نوعي بهم ارث رسيده جايي كار نميكنم. نوکرتم داداش.شما اگه بیای به ما افتخار میدی. 
|
|
|
viirusi Arnold68
دمتون گرم بچهها. چقدر تعارف تيكه پاره كرديم. اينجا همه اينجورين ( يك لحظه فكر كردم خالههام با مادرم دور هم نشستن )
Quoting: Arnold68 شما اگه بیای به ما افتخار میدی
آدرس بده .افطاري بيام . ( بعدا هم شام يا نهار)
ولي نگفتين كجا بيام؟ نكنه کلوپ تیفوسیای شورشی پرسپولیس منظورتونه ؟ اسمش كه خطرناكه 
به اميد كسب امتياز در بازي امشب با عربستان.
|
|
|
Quoting: kam_kaar به اميد كسب امتياز در بازي امشب با عربستان. بابا با اون تیم در پیت خدایی باید 5 تا میخوردیم
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
|
|
|
# : 7 Sep 2008 19:47 | ویرایش بوسیله: kam_kaar
Quoting: viirusi بابا با اون تیم در پیت خدایی باید 5 تا میخوردیم
وجدانا آدم از تماشاي بازي خوابش ميگرفت.
به نظر من كه روي عربا پنالتي كرديم. و اگه ميگرفت كارمون تموم بود.
پاس گل هم به نظر شبيه شاخ زدن بود تا پاس ولي جواد نكونام عالي زد.( با چشم باز ، حساب شده و سريع)
يك سوال:
توي اين همه سال كه خطيبي براي تيمهاي ملي رده مختلف و يا در سپاهان (باشگاههاي آسيا) بازي كرده تا به حال ديدي توي يك بازي مهم كار مثبتي بكنه؟؟؟؟؟؟؟
البته پنالتي اوت زده و تك به تك زياد خراب ميكنه .تازه خيلي توي آفسايد ميره مثل فيليپو اينزاگي.
|
|
|
|
|
Quoting: kam_kaar ولي نگفتين كجا بيام؟ نكنه کلوپ تیفوسیای شورشی پرسپولیس منظورتونه ؟ نه بابا منظورم تاپیک برنامه و نتایج رقابتهای فوتبال در اروپا به همرا ه نقد و بررسی ومسائل حاشیه ای هستش. متوجه شدی؟
|
|
|
# : 7 Sep 2008 22:27 | ویرایش بوسیله: kam_kaar
سلام يعني مسئله حل شده برات؟ :O:O:O اميدوارم که اينطور باشه ببين خيلي سخت نگير و يه کمم به ما حق بده که از زير چشممون بعضي چيزا در بره حالا از همه اينا بگذريم ميرسيم به اون توضيحات مفصلت در مورد کم کردن حجم عکسا و اينا خيـــــــــــــــــــــــــلي باحال بودش خيلي ها به عبارتي من که خيلي خيلي خوشم اومد جدا دمت گرم و ممنون
راستي من هميشه دعا ميکنم که شما جوونا زودتر وارد عرصه کار و اينا بشيد
والله به خدا خيلي سخته که پسر جماعت ( کلا مرد جماعت ) همش تو خونه باشن چون وقتي که خونه هستن دائم به يه چيزي ميخوان گير بدن اين يعني روي اعصاب رفتن ما خانوما :)))
حالا تو خيلي اين حرفا رو به خودت نگير ميدونم که شماها پسراي خوبي هستيد و ........ خوب من ديگه کم کم برم کلي کار روي سرم ريخته خدا به دادم برسه فعلا باي
|